Terk eden mi kaybeder yoksa terk edilen mi?

Yurumedigine inanip beni terkettiyse yapacak bir sey yok. Ah etmem. Olmamis iste. Aradigini bulamamis bende. Baskasiyla daha iyi olabilme ihtimalini gormus.

Bu hamleyi yapmasa bile bu iliskiden ikimize de fayda gelmez uzun vadede. Ayirmis yollari. Drama queen olmaya gerek yok. Önüme bakarim.

Ay ne yapalım siz ah etmeyin diye artık sevmediğimiz halde devam mı edelim? Gerçek sevgi bitmez, sevseydi ayrılmazdı falan geçin bunları. Artık ilişkiden randıman alamıyorsam bitiririm yeşilçama bağlamaya gerek yok.

Ortada yolunda gitmeyen bir ilişki var ise terk eden cesaretli olan taraftır. Kangren olan kolu koparmaya cesaret gösterendir. Terk etmemek için sürünüp gitmeyi göze almayandır. Tabi bu yolunda gitmeyen bir ilişki için geçerli. Her şey yolundayken ihanet ile terk edenin ahı da çıkar bence. Ben inanıyorum ilahi adalete.

Mutlu değilsem terk ederim. Mutlu değilse terk etsin.
Sırf bu sebeplerle neden ah alalım ki? Ah almak, ahın tutması falan hikaye bence. Ahın tutması dediğimiz şey kendi salaklıklarımız olur genelde... Benim öyle.

Gitmeyen ilişkiyi bitirdi diye kimsenin ahi kimseye geçmez.
Madem ah edecek kadar kötü bir ilişki, bedduayi yiyecek kadar şeref yoksunu, keşke siz terketseydiniz önceden.
bence ilişki kazanma - kaybetme yarışı değildir ya. Ama bir kazanan varsa o kesinlikle gecmis ilişkisini iyisiyle kötüsüyle bır kenara ayırıp kendi hayatına,kendini mutlu etmeye devam etmeye çalışandir. Terkeden ya da terkedilen olmasının hiç bir önemi yok.
YAsadiniz mi kısmına gelince, beraberken çiçek gibi insanların ayrılınca (ayrılınca da değil,ben yeni ilişkiye başlayınca) cirkeflestigi,benim ne iğrenç bir insan olduğumu soyledigi, hatta daha da cirkinlesip anlatmak istemeyecegim şeyler yaptığı olmuştu zamanında. Onlara da demiştim, madem o kadar İğrenç bir insandim, neden benim ayrilmami bekledin?
di mi ama? Ayrılık cümlesini parayla mı satiyorlar?? Karşındaki memnun olmadığın biriyse ayrıl,gitsin.
Sonuç olarak işittiğim beddualar bence cevap bulmadı ki aha hala burada,gayet de mutluyum:) bense beddua etmedim ama (ayrıldiktan sonra hayatımın içine etmeye çalışan insanlara) hakkımı helal etmedim. Ama başlarına ne geldi,mutlular mi,vallahi bilmiyroum. Çünkü onları,yedi cetlerini ve ortak arkadaşları vs hep engelledim. Büyük bir olaya karışır da başına gelen felaket onedioya falan çıkmazsa haberim bile olmaz. Benden uzakta yaşasınlar belalarını
ben çoktan hayatımdan çıkarttım, açıkçasi merak bile etmiyorum.
Siz de sizi terkeden insanı çıkarın hayatınızdan, ondan haber taşıyacak insanlarla da kesin ilişkinizi.
KEndi hayatınıza odaklanın.
Yİne soruya gelirsek; ayrılanin ne şekilde ayrıldığı da önemli. Mesela sizi kırmak istemryen biriyse çok daha önceden kafasında kurmuştur ayrılığı, ha şimdi söyleyeyim, ha sınavı bitsin söyleyeyim, ha ailesiyle kavga etmis söylemeyeyim, ha kendimden sogutayim da öyle söyleyeyim diye uğraşırken epey efor sarfetmisse ilişki bitince kuş gibi hafiflemistir . Ama bir kavga anında, kalbinin kırıklığı sinir olarak yansiyip bir anda parlayip kötü sözler söyleyip ayrildiysa,büyük ihtimalle sonrasında cok daha üzülmüştür,çünkü içine bir de pişmanlık eklenmiştir.
sonuç olarak ilk dediğimi tekrarlıyorum, bak kendi yoluna. Cirkinlesmeye de gerek yok

Gerçekten sevilip değer görüp terk ettiysen mutlaka pişman olursun
Bazıları sevilince çocuk gibi şımarıp bir özgüven depoluyor
Sonra bakıyor işler öyle yürümüyor dönüp geliyorlar geçmiş olsun artık
Ben ilişkilere bu kadar dramatik bakmıyorum ya yürümemiş bitmiş
Gerek yok bu kadar acıtasyona

ah canim. ne guzel yazmissin. Ben onume bakamiyorum nedense.. Tuhaf bir surecin icindeyim, onume bakamiyorum. beni haketmediye diye dusunurken bir taraftanda geri donse kosa kosa giderim diye kendimden korkuyorum. sanki dunyada ondan baska kimse yokmus gibi. sanki onu bir daha goremicem omur boyu korkusu olur ya. anlatamiyorum belki de destek almam lazim, ama dunyada saglam kadinlar varken ben neden bu durumdayim neden takildim bu adama anlamadim..

bir anlik bir ofkeyle verilmis bir karar, beni birdaha arama dedi gece saat uc gibi.. o kadar. sonrasindan ne bir aciklama ne baska birsey.
diger yazilanlarinizi harfi harfiye katiliyorum.

yok tabiki ama goklere cikarip, bir anlik bir ofkeyle ortada birakma gibi bir durum var. sevmisti hatta kizimi da sevmisti kizimda onu, umut edip birakmak acitti iste.

Kimse kaybetmez. Terkrdilen kendisini terk edecek karakterde biri ile ömür geçirmediğine şükretmeli. Terk eden zaten sevse terk etmezdi. Sevmediği ile ömür geçirmemeli.
Biten bitmiştir. Önüne bakmalı artık herkes.

yok tabiki ama goklere cikarip, bir anlik bir ofkeyle ortada birakma gibi bir durum var. sevmisti hatta kizimi da sevmisti kizimda onu, umut edip birakmak acitti iste.
İlişkini bilmiyorum ama bu kadar erkeklere güvenip inanma
Kızın varmış bide
Çocuğunu lütfen herkesle tanıştırma
Dikkatli ol.
Sorumluluk sahibi olman laxım bir çocuğun varmış .

Birisi bende istediğini bulamadı diye ah mı edeceğim?terkedilen artık, o kadar da emek verdim mantığını bırakıp önüne bakmalı

telefon ile gorusturdum kizimi. oyle canli olarak henuz degil. sizde haklisiniz.
Bak canım erkekler ilişkiler konusunda günümüzde çok tutarsız .bir ilişkiye başlarken bir gün bitebileceğini düşüneceksin.maalesef hayat böyle.
Senin bir çocuğun var ergen kızlar gibi ağlayıp zırlamanın bir anlamı yok.hayat erkeklerden ibaret değil ya yapmayın yani.baktım konularına adamla ilgili bir sürü konu açmışsın herkes akıl vermiş ama hala ahım tutar mı derdindesin
Akıl alır gibi değil .

Aynı durumdayım atlatbildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…