Terk eden mi kaybeder yoksa terk edilen mi?

Konudan anlasildigi gibi. Hic yasayaninjz var mi? Ah edip cikan oldu mu?
İnsanların sevgisi bitince ayrılması kadar normal bir şey yok, böyle bir durumda ah etmek/ beddua etmek de yersiz döner dolaşır sizi bulur. Burada mesele haksızlık yapmadan ayrılmak (aldatma, hastalık durumunda terketme vs).

Durumu dramatik hale getirmeyin olmuyorsa olmuyordur. Terk edilmek, olmayan ilişkinin içinde debelenmekten iyidir. Herşeyin çok iyi gittiği ilişki miydi de terk etti? Öyleyse seni sevmemiş demek ki eee sende seni sevmeyenle olmadığın için artık mutlu olmalısın.

Ah ettim çıktı mı bilmiyorum stalki sevmem bekarken de sevmezdim, evlenince de yakışıksız zaten.

Lakin insan aşık olunca ki ben eşime aşık olaraj evlendim
Ah ettiğim beni terk eden kişi hiçte umrumda olmadı gerçekten

Aa dedim dünya ne güzelmiş kuşlar uçuyor, yeşiller daha yeşildi mesela, kediler daha tatlı vs vs. Eşimle karşılaştığımdan beri

Sahiden diyorum

Kaybeden tarafsa bence yok sadece kazanan belli, o da benim.

Son düzenleme:
Bence kimse kaybetmiyor ya. Terk ettim haklı sebeplerim vardı. Sonra yeniden iletişim kurduk ama düzelmedi yani. Karşılıklı bıraktık. Hayır terk ettim oh olsun demeye de gerek yok ben demedim mesela. Hem terk edip hem günlerce içimin yandığı oldu. Kendisi de kabul etti onu terk ettiğimi. Sonra vay efendim şöyle böyle. Saçma sapan egolar şunlar bunlar. Sadece birkaç kez insanlık etmem gereken durumlar oldu onda da insanlığımın zerresini bile anlamadı. Ben de tamam öyle olsun dedim. Hala sen yanlış anladın bilmem ne ayakları yapan mesajlar attı cevapsız bıraktım artık. Yoluna gitmeli herkes.

Bittiyse bitmiştir. Ne terkeden ne de terkedilen için kazandı ya da kaybetti diyemeyiz. Kısmet bu işler deyip önünüze bakın. Ah ettiğinize göre bitmesi sizin için daha hayırlı olmuş sanki. İnşallah öyle biri çıkar ki karşınıza iyi ki bitmiş dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…