Terk Edildim Ne Yapmalıyım?

Aslında ben bu yaşıma kadar her zorluğu kendi ayaklarımın üstünde durarak atlattım. Prenses moduna da girmedim. Ama sanırım o beni sırtında taşıyomuş gibi hissetti. Kendi tam bağımsızlığını kazanmalısın gibi şeyler demişti.
Anlatır mısın biraz, özel değilse?

Aslında evet ona çok kırıldım. Giderken sürekli kendi ayaklarının üstünde dur dedi. Ve şu an için iletişimi kesmemiz lazım diyip durdu. Kırıldım. Ama pişman olmasını istiyorum. Tabiki geri dönerse herşey aynı olmayacak ama onun pişman olmasını istiyorum.
Adam dedi diye değil kendi iyiliğiniz için kendinizi geliştirin. Ne yapacaksınız onun pişmanlığını falan, öz saygınız olsun lütfen

Adam açıkça ifade etmiş duygularını. Seni beğenmiyorum diyen ayaklarının üzerinde dur diyen insanın peşinden koşarsanız onun ayaklarinizin üzerinde duramiyor olduğunuza dair tezini doğrulamış olursunuz.
Genceciklesiniz daha, sizi olduğunuz gibi beğenen, size gore cok insan cikar daha karşinıza. Sıkmayın canınızı.

Yaş kaç. İş güç ne?
niye kendi ayaklarınızın üzerinde durmadığınızı söylüyor. O ne iş yapıyordu?

Anlatır mısın biraz, özel değilse?
Bazı sağlık sorunları yaşadım. Bu sağlık sorunları yüzünden okula dahi doğru dürüst gidemedim. Okumayı yazmayı kendi kendime öğrendim ve herşeye rağmen hayata tutundum. Bırakın büyüyüp okula gitmeyi yaşayamaz bile dedikleri bir çocuktum. Bu günlere gelmem de annemin de emeği çok büyük ama ben asla pesetmedim. Bazı sorunlar yaşadığımda onunla paylaşıyodum. Konuşuyoduk o bana yol gösteriyodu yardımcı oluyodu. Ama benden şunu istiyodu ben sana yardımcı olurum ama sen kendi ayaklarının da üstünde durmayı öğren kendini geliştir üzülme herşeye her konu hakkında fikrin olsun vs. Diye. Ve sadece yanlız kaldığımda kendi ayaklarımın üstünde durabileceğime inanıyordu.

Ona karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.
Durun daha 5 gün olmuş. Bu işler o kadar kolay değil, en az 6 ay verin kendinize. Ve aslaaa ama aslaaa kişisel gelişimde olsa bir başkası için yapmayın.. kendiniz için yapın herşeyi

Bazı sağlık sorunları yaşadım. Bu sağlık sorunları yüzünden okula dahi doğru dürüst gidemedim. Okumayı yazmayı kendi kendime öğrendim ve herşeye rağmen hayata tutundum. Bırakın büyüyüp okula gitmeyi yaşayamaz bile dedikleri bir çocuktum. Bu günlere gelmem de annemin de emeği çok büyük ama ben asla pesetmedim. Bazı sorunlar yaşadığımda onunla paylaşıyodum. Konuşuyoduk o bana yol gösteriyodu yardımcı oluyodu. Ama benden şunu istiyodu ben sana yardımcı olurum ama sen kendi ayaklarının da üstünde durmayı öğren kendini geliştir üzülme herşeye her konu hakkında fikrin olsun vs. Diye. Ve sadece yanlız kaldığımda kendi ayaklarımın üstünde durabileceğime inanıyordu.
Tam malmış. Derdine derman olmak mı sırtında taşımak. Ya bırak şöyle adamları, ben bu aptalı mı hak ediyorum diye sor bi kendine. Gencecik kızsın. Önüne kim bilir neler kimler çıkacak, bi beyinsizin ardından ağladığına değer mi. ??
Biraz kendini sev kendini !

Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Nerden buluyorsunuz böyle adamları ne yapcaksin ilgilenme sil gitsin zaten en büyük ceza

Yaş kaç. İş güç ne?
niye kendi ayaklarınızın üzerinde durmadığınızı söylüyor. O ne iş yapıyordu?
21 yaşındayım o da 22 yaşındaydı ikimiz de öğrenciyiz. İşte bir sorunla karşılaştığımda üzülmek pes etmek yerine dimdik ayakta durmamı, kendimi geliştrimemi falan kast ediyodu. Ve bunun yanlız kaldığımda olacağını düşünüyordu.

21 yaşındayım o da 22 yaşındaydı ikimiz de öğrenciyiz. İşte bir sorunla karşılaştığımda üzülmek pes etmek yerine dimdik ayakta durmamı, kendimi geliştrimemi falan kast ediyodu. Ve bunun yanlız kaldığımda olacağını düşünüyordu.

Onun da yaşı küçük. Kaldıramamıştır, zor gelmiştir. Bu konuda kendisini suçlayamam. Zaten açık olmuş sana karşı. Ben gidiyom demiş, gitmiş tertemiz. Sen önüne bak. Okulunu bitir, kendini geliştir. Daha çok küçüksünüz be. Ciddi birşeyler düşünmüşsünüz belli, daha boyunuza bakmadan. Aile ile falan tanışmak. Okuyorsunuz daha. Çok erken bunlar için.

Onu sevdigin icin degil, terk edilmeyi hazmedemedigin icin donmesini istiyorsun. Bu konuda telkin et kendini. Terk ettiyse etti bitmis gitmis

Öncelikle madem whatsapp dan engellemedi bir tek ordanda sen engelleyeceksin onu.Sonra hic bir yerden asla takip etmeye calismayacaksin.Üzulmeyi birakabilmek icin disariya açilacaksin evde oturup karalar baglamayacaksin.Doner umuduna siginmak yerine donsede yuzune bakmam fikrini kendine tekrarlayacaksin.Unutma sen cok degerlisin o kimki

Kuzucugum hicbirimiz ilk sevgililerimizle evlenmedik. Cogumuz en az bir kez terk edilmisizdir. Ve nedense terk edilme psikolojisi hep boyledir, hep pisman olmasi beklenir. Yaşın cok genc. Hayatina bir suru kisiler girecek cikacak. Bir suru arkadasin olacak. Kimi seninle yoluna devam edecek, kimi gidecek. Bunu soyle dusun sepetindeki çürük elmalarin birinden kurtulmus oldun.
Unutma saglikli iliski bitmez. Dengesizin teki imis zaten. Annesi ile tanistirdiktan sonra tekrar gitmis. Muhtemelen fazla anneci, belki annesi de istemedi. Anneci biri ise oyle birinden kurtuldugun icin sevinmelisin. Bence o kendi ayaklarinin uzerinde dursun. 21 yasinda bir ogrencinin ayaklarinin uzerinde durmasi nedir ki okulunu bitirmekten baska. Yapilacak tek sey arama sorma okulunu bitir. Sana sunun garantisini verebilirim seni bir kez daha arayacak, simdi degil ama. Sen tam da onu unuttugunda. Bu hep boyle olmustur cunku. Ne zaman ki bosta kalsalar erkekler hep eskilere sararlar cunku. Whatsapptan engellememesi buyuzden
Erkekler bunu hep yapar. Yedekte tutar. Boşta kalinca eskileri ararlar, yeni birini bulana kadar. Yeni birini bulunca tekrar terk ederler. Bu nedenle seni aradiginda sakın umitlenme. Her katil cinayet yerine ille bir doner, tam öldürdüm mü diye bir bakmak icin. O da uzgunmu diye seni birkez yoklayacak. Sakin uzgunum sensiz yapamiyorum falan imaji cizme. Cok mutlu gorun. Ve lutfen seni engelleyen su pisligi sen de engelle, hayatindan tamamen cikar. Bu arada su hissettigin duygu sevgi degil. Her terk edilen genelde boyle bir psikoloji gelistiriyor icinde. Gercek sevgiyi tattiginda bunun sevgi olmadigini goreceksin.

Annen ne emekler vermis sana elin biri hakaret etsin diyemi engelle o pisligi annenin emeklerine saygi

Onun da yaşı küçük. Kaldıramamıştır, zor gelmiştir. Bu konuda kendisini suçlayamam. Zaten açık olmuş sana karşı. Ben gidiyom demiş, gitmiş tertemiz. Sen önüne bak. Okulunu bitir, kendini geliştir. Daha çok küçüksünüz be. Ciddi birşeyler düşünmüşsünüz belli, daha boyunuza bakmadan. Aile ile falan tanışmak. Okuyorsunuz daha. Çok erken bunlar için.
Erkek kac yasinda idi bilmem ama kizimiz cok cok kucuk. Ciddi iliski icin cok genc evet...

Back
X