Terk edildim

Cok bilmis davrandigimi dusunuyorlardi. Ah bi de kalbim anlasa. Simdiden ozledim

22 yaş için bu kadar drama cidden gerek yok.
yeniden adam gibi birine aşık olduğunda bu lafıma anca inanırsın ama olsun.
çocuğun aşık olunacak bir hali de yok anlattıklarından.
işletmek ne yahu bebe gibi.
saygı desen hiç yok. bencil üstelik.
aşık olmak için fazla gereksiz bir tip.

Hadi isletti çocukluk yaptı diyelim. Buna ragmen terk ediyor ben sucluymusum gibi. Insanlara da ailesine soguk oldugumu soylemis. Ortak arkadasimiz "anneci galiba" dedi. Bana hediye almazdi oyle durduk yere cicekmis vs jest yapmazdi. Ben her seye goz yumdum ama o yummadi

kasıtlı yapmış bence. zaten kafaya koymuş ayrılmayı.
işin özü seni 2 sene beklemeye değer bulmamış çünkü sana, hayatına saygısı yok.
işin tuhafı seninde yokmuş.
kendine layık gördüğün insan bu olmamalı çünkü.

Bir üniversite daha okumak istiyordum ortak arkadasa "karim her gun okula mi gidecek" demis. Bunu kafaya takmis. Daha once anlastigimizi sandigimiz ve uzerini orttugumuz seyler. Bir de bana "sen sen ol kimseyi erteleme" diye tavsiye veriyor. Hey Allahim

evlenseniz hayatın kararırdı o kadar belli ki.
bazen şu anda bize çok kötü gelen şeyler aslında hayatımızı kurtaracak kadar iyi olabiliyor. tam o durumdasın. aşk acısı çektiğin için anlayamıyorsun sadece. ama gün gelecek bu çocuğa seni terk ettiği için teşekkür edeceksin içinden.
evlenir kısa sürede bak gör. onun için kişinin önemi yok çünkü.

Evleneceği haberine ben de simdiden kendimi alistirdim. Kendi denginde egitim seviyesinde birini bulur. Kiz benim gibi dik basli da olmaz her dediğine tamam der mutlu mesut yasarlar. Bir de bunu kalbim anlasa

Üzülmeniz çok normal ama sakın sakın hiç bir şekilde geri dönüş yapmayın. Ben erkeklerde şunu fark ettim, terk ettiği kadına erkeklerin saygısı kalmıyor, bu kadın nasılsa elimin altında diye düşünüyor. Erkekler bizim gibi değiller , öyle uzun uzun aşk acısı da cekmiyorlar hatta ve hatta aylar öncesinde ayrılığı kafasına koyup kendini alistirdiktan sonra karşıdakini bırakıyorlar , biraz bencil varlıklar yapacak bir şey yok.

Size tek tavsiyem oturun ağlayın, sızlayin, üzülün ama sakın dönmek için ısrar etmeyin, siz de beni bırakan adamı ben hiç umursamam tavrında olun. Çünkü zamanında kendimden biliyorum terk edilmeyi hazmedemedim çok saçmaladım. Bazen düşününce ne gerek vardı gururunu ayaklar altına almaya diyorum. İnanın çok gereksiz. Hele ki yaşınız çok genç hiç umutsuz olmayin.

Cok haklisiniz ama ben her gun agliyorum gururum zaten ayaklar altinda simdiden ozledim kimse onun gibi olmayacak saniyorum

Cok haklisiniz ama ben her gun agliyorum gururum zaten ayaklar altinda simdiden ozledim kimse onun gibi olmayacak saniyorum
Ben de her gün ağlıyordum, hiç kimse onun gibi olamaz saniyordum ama inanın zamanla geçiyor . Ben aşırı derecede duygusal ve arebesk takılmayi seven biri olarak diyorum azalıyor emin olun. Olmuyorsa vardır bir hayır.

Kızlar aramamak için kendimi zor tutuyorum nolur beni durdurun
Ararsanız tersleyecek, offf istemiyorum işte düş yakamdan triplerine girecek daha da kırılacaksınız. Kaçan kovalanır derler, siz de kaçın. Üstüne düşmeyin rahat bırakın o zaman dank ederse eder kafasına. Diğer türlü daha çok kaçar. Bir de arasaniz da dönmeyecek, aramak sadece sizi daha çok kırar bunu kabul edin. Öncelikle karşı tarafın artık sizi hayatında istemediğini kabullenin, acı veriyor biliyorum ama kabullenmek yolun yarısı ediyor.

Baska numaradan aramayi da düşündüm. Bir de ara verirsem benden soğur, şimdi daha da özlüyodur diye düşünüyorum. Çok zor geliyor aramak istiyorum

Baska numaradan aramayi da düşündüm. Bir de ara verirsem benden soğur, şimdi daha da özlüyodur diye düşünüyorum. Çok zor geliyor aramak istiyorum
Gerçekten seviyorsa sogumaz ama sevgisinde sıkıntı varsa yanınızda iken de soğur. Bırakın kendi haline en doğrusu o, siz ben nasıl daha çabuk atlatirim diye kendinize odaklanin. Olmayacaksa zaten tüm dünya bir araya gelse olmuyor, hayırlısı böyleymiş deyin kendinize.

Bir de ozlemle basa cikabilsem. Cok acı cekiyorum. Ayrica en yakin arkadasimi kaybetmis gibiyim

En yakin arkadasimdi sirdasim dostumdu
Biraz fazla dramatize etmiyo musun sencede? Biraz ağır konuşacağım ki kendine gel diye. Bu hayatta o kadar güzel şeyler var ki, bi sevgiliden çok daha güzel çok daha mutlu edici. Onları bulmaya çalış.
Bir kadın erkeksizde dik durabilmeli, böyle ölüyorum bitiyorumlarla bir yere varamazsın. Şuan eğer onu ararsan kendine ilerde çoook kızacaksın, gururumu bile yok saydım diye. Ve eğer ararsan onun gözündede küçüleceksin. Bırak seni gururlu ve dik bir kadın olarak hatırlasın.
Biliyorum çok zor. Ama geçiyoooo. Vallahi geçiyo. Yeni ortamlara gir, yeni insanlar tanı, gez toz kafanı dağıt, canın istemiyo biliyorum ama bu sana çok iyi gelecek, zorla kendini.
Onun yokluğuna alıştıktan sonra onu bi daha hayatında istemeyeceksin. İyi ki bitmiş diyeceksin emin ol. Sen çok daha iyisine layıksın, düşünsene o senin yaptığın fedakarlıkları bile görmemiş, böyle bi insanla mı bir ömür geçirmek istiyosun? Hayat boyu sen kendinden taviz vereceksin ve o bunu fark etmeyecek bile.. Ne kadar bencilce. Kıymetini bilenle ol.. Seni senden çok sevenle.. Sabret sık dişini acıyo ama geçiyo..
Allah yardımcın olsun..

Cok teşekkür ederim. Kime anlattiysam şok oluyor. Çok mutsuzum inanamiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…