- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Siz de mi oyun olduğunu düşünüyorsunuzSize oyun oynayip ayrilmak icin bahane bulan birisini tanimaniz iyi oldu serde hayir cikti ve seven insan arkasinda olur sizi kolayca birakmaz sonda olucagina bsata oldu.
Siz de mi oyun olduğunu düşünüyorsunuz
Konuşmuş ortak arkadaşımız "annemle tanısmadi" "yan yatti çamura batti" tarzı şeyler söylüyormus. Çok saçma bahanelerHadi diyelim ki amaci denemek kac yillik iliskide deneme olur mu size guvenmemis.
Denemisse zaten oyuna gelmemis ve iyi durus sergilemissiniz o zaman sizden ayrilmamasi gerekiyor tam tersi baglanmasi gerekiyor.
Buradan gercek amacinin sizin onu aldatmanizi istedigi ve ayrilmak istedigi cikmiyor mu?
2 senede ne vardı düşünüyorum da. Gayet yakın bir tarihti. Ben onun için köye bile yerleşecektim.
Kırsal dağ bayırdıKöy derken? Kırsal dağ bayır mi yoksa bir kasaba mi? Okuyup okuyup köyde ne iş yapacaktın pardon? Denk degilmissiniz bence ayrılmaniz isabet olmuş. Bu kadar üzülme.
Çok haklısınız bi de yüreğime anlatabilsemGecer bu gunler canim hepimiz neler gorduk gecirdik hayatta neleri unuttuk. Bir zaman sonra bunlari düşünüp gülersin bile. Hic uzulme hayatini yasamaya bak cunku cok kisa ve kimse icin uzulmeye degmeyecek kadar hizli zaman.
Kırsal dağ bayırdı
Zamanla kendiliginde anlar uzulme.Çok haklısınız bi de yüreğime anlatabilsem
benim konularımı oku kuzum ve haline şükretAynen başlıktaki gibi oldu. Can ciğer kuzu sarmasıyken aniden bitirdi ve 1 yıldır birlikteydik. Fake facebook hesabı açarak beni işletmiş, bunu öğrendiğimde inanılmaz sinirlendim. Daha sonra düzelmediğimi çok öfkelendiğimi söyledi. Ben okuyorum evlilik için 2 senemiz vardı. Ben onu bekletmişim, hayatta kimseyi ertelemeyecekmişim, nolurmuş hemen evlenseymişiz. Insanlar sevdiklerini yıllarca beklemiyor mu?
Geçmiş tartışmaları döktü ama bunlar asla bana göre sebep değildi. Daha büyüklerini o yaptı ve ben terk etmemistim. Madem öyle neden daha 2 gün önce iyiydik bari surece yaysaydın şok olmasaydım daha az acı çekseydim dedim.. Ikna etmeye çalışırken buldum kendimi çünkü ağladı. Baktım caymıyor. Hakkım helal olmasın dedim verdiği umutlar.
Gittiğim her yerde her eşyamda her yerde onun izi var 22 yaşındayım ben bunu nasıl atlatıcam? Daha dün hayal kuruyorduk. Seviyorum dedi ağladı ama bunlardan olmazmış. Asıl defalarca terk etmesi gereken benken o terketti. Bana "sakın benden ayrılma" "ben seni asla bırakmam" derdi. Aklımı oynayacağım ben bundan sonra nasıl güvenirim insanlara? Benim psikolojik olarak çökük ve yalnız olduğumu bile bile gitti. Başkasıyla evlendiğini falan hayal edip çıldırıyorum. Inanamiyorum..
Baktim konulariniza merak edip Allah yardimciniz olsun cok zor gunler gecirmissiniz cok uzuldum benbenim konularımı oku kuzum ve haline şükret
Daha 2 gün önce can ciger kuzu sarmasiydik. Insanlara da aylar önceki konularimizi anlatiyormus. Bu konular da genelde düğünle ilgili konular. Bir de annesine fazla duskun ve takintiliydi. Bir yandan ne kadar iyi oldu desem de bir yandan da simdiden ozledim. Her yerde anısı var. Whatsappdan da cikmiyor. Onu ailesi caydirdi kesinlikleBen çok üzülmedim. Daha sevgiliyken bile ayda kaç konu açıyordun sevgiliden sebep. Sevgili ya, sevgiliyle gülüşürsün öpüşürsün koklaşirsin. Bunca dert konusu açıyorsan zaten bir problem vardır azıcık cabalayip yol verirsin.
Sizin durumunuzda ufak tefek şeyler bile kavga konusu olmuş, sık sık ipler gerilmiş... Üstelik evliliğe iki yıl var. Muhtemelen iki yil daha hir gür gidip en sonunda hayattan bıkmış evliler kervanına katılacaktinız.o kadar açık birşey ki... Bakın KK'da uzun suredir aktif olan insanların mutsuz evlilik konularına...hepsinin sevgililikleri KKya konu açmakla geçmiş. Yine de sanki yasayacaklari birden cok hayatları varmıs gibi evlenmişler.
O yüzden ayrılmama sevindim. Ayrıca 22 yaşındasın yaa. Gerçekten tek hayalin evlenmek mi?
Benim de 21 yaşlarında bir büyük aşkım vardı. Ama nasıl aşk..doğuya atanmıştı, benimle bir haftasonu geçirmek için her ay otostopla köye/minibüsle ilçeye/otobüsle havaalanına/ucakla ankaraya/havaş'la otogara/otobüsle benim şehrime bir de minubusle evime gelirdi de gık demezdi.
Hayattaki en büyük amacı benimle evlenmekti,bunun ne güzel bir fikir olacağı konusunda beni manipüle ederdi...
Şimdi 27 yaşındayım ve ondan ayrıldığım için gerçekten sukrediyorum.. çünkü hayatımdaki (neredeyse) ilk erkekle evlenmek... Ne bileyim başka aşk yaşama ihtimalinin sonsuza kadar sona ermesi o yaşlar için çok da hoş gelmezdi açıkçası.
21 yasa! Hayat karşına öyle güzel şeyler çıkartıyor ki sonradan, evli olsam hepsini kaciracaktim.
Onunla evlenip o dağ başında yıllarca şehre tayini beklemek, siradan hayat sürmek...
Oysa şimdi tamamen özgürüm. Tek başıma dillerini bilmediğim yerlere gidiyirum,tanımadığım insanların evinde kalıp dost oluyorum... Birkaç seneye büyük bir dünya turu hayalim var. Onun için kendimi geliştirmeye çalışıyorum...
İyi ki ayrılmışim diyorum (inşallah o da öyle diyordur,mutludur)
Bence ağlayacağına artık özgürüm diye sevin. Sevgilin varken yapamadigin seyelri yap
Cok şükür. Ben de onlara sarılıyorum. Annem beni sinirli sanıyor ama aksine üzgünüm. Kendimi sürekli uykuya veriyorum uyanmak istemiyorumÇok sanşlısın günü gününü tutmayan birinden kurtuldun
Karşına kimler çıkacak güzel kız
Yaşayanların beni istememesi umrum değil
Asıl acı en yakınını toprağa vermek annem baban sağmı?
Kardeşin falan onlara sarıl canım
Allah yar ve yardimciniz olsunbenim konularımı oku kuzum ve haline şükret
Öyle pat diye unutmak zor tabii eger terkeden taraf değilsen.Daha 2 gün önce can ciger kuzu sarmasiydik. Insanlara da aylar önceki konularimizi anlatiyormus. Bu konular da genelde düğünle ilgili konular. Bir de annesine fazla duskun ve takintiliydi. Bir yandan ne kadar iyi oldu desem de bir yandan da simdiden ozledim. Her yerde anısı var. Whatsappdan da cikmiyor. Onu ailesi caydirdi kesinlikle
Amin hepimizinAllah yar ve yardimciniz olsun
Ortak arkadasimiz uzlasin yuzyuze konusun demis. Hayir bitirdim kesinlikle demis. Ortak arkadas bana diyor ki "sende hala gonlu var ama olmazmis" bana sen daha arama sorma dedi. Fotograflarimiza baktigimda o ana geri donuyorum o ani yaşıyorum sanki. Tamam tartisiyor olabilirdik ama mutluyduk biz. Ne diyeyim kiÖyle pat diye unutmak zor tabii eger terkeden taraf değilsen.
Onun hala eski olayları kafaya takip millete anlatması da çok normal. Demek ki onun açısından olaylar kapanmamis,sadece üstünü örtmüs. Bir süre sonra birikmiş birikmiş ..
Zaten insan kendine sormalı; 'bunca kavga gürültüden sonra bu ilişkiyi evlilige götürmek iyi bir fikir mi?' diye.
Siz sormamişsiniz harala gürele 'bir yola çıktık ,rüzgar nereye götürürse ' demissiniz. Ama o bence en iyisini yapmış .
Bir ilişkiye başladin diye o kişiyle evlenmek zorunda değilsin. Tanıyıp gerçekten 'dogru' kişi olup olmadığını bulmak lazım.
Ama bizim türk kızları vaktinde bitirmeyi bilmiyorlar genelde. Daha sevgiliyken ne idüğü belli adamları evlenip çocuk dogurunca anca terkediyorlar.
Siz de onlar gibisiniz sanırım. Daha anasıyla göbek bağını kesememiş bir adam.
Çocuk da değil ha. Yaşı gelmiş askerlik çağına.
Kendi fikri olmayan bir organizma. Hala beynini değil annesinin beynini kullanıyor,onun lafiyla hareket ediyor.
Ve siz bu adamı terketmiyorsunuz. Hala 'daha dun sarılıyorduk' diyorsunuz. Bence sizin önce davranıp kendi geleceğiniz ve gelecekte doğuracağınız çocuklar için adama çoktan yol vermeniz gerekirdi.
neyse , nasıl olsa bu günler geçecek.
Bol bol agla,içindekileri boşalt. Sonra zaten kendini toparlarsin.
23 yaş bence bir ayrılık için en güzel yaş. Karşına kimler kimler çıkacak. İnan hayatına yeni insanlar girdikçe simdikinin daha önce takilmadigin bir sürü huyu seni rahatsız etmeye başlayacak.
Hep böyle olur ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?