Terk edildim

merveemw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
5
2
1
30
Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım benim ile bir an önce evlenmek istiyordu çok güzel bir ilişkimiz vardı ama mesela deliler gibi beni görmek, hadi özledim bir 5 dakika seni göreyim arayım sesini duyayım işte şurda bir yer gördüm seninle orada zaman geçirmek isterim vs böyle şeyler yapmıyordu bu yüzden evlenmeyi beni sevdiği için mi istiyor mantıklı mı bakıyor asla karar veremiyordum hep kalbimde bir tedirginlik vardı. evlilik yolunda giden uzun ilişkim yine evlilik tarihini konuşup tartıştığımız zaman kavgaya dönüştü bende o zaman üzerime düş biraz bende hemen evlenmeliyim düşüncesine kapılayım bir kere olsun peşimden gel benim için çabala ( kavgalarımızın %80inde hep ben peşinden gittim) wmadem evlenmek istiyorsun benimle ben bunu iliklerime kadar hissedeyim dedim bir kez olsun eve gidince beni özleyip çıkıp geldin mi vs dedim sonra aradan 1 ay geçti bir çiçek alıp bile gelmedi ben senin beklentilerini biliyorum ama yapmak istemedim düzeltmek istemedim evlensek bile boşanırız dedi ve artık seni sevmiyorum diyerek beni terk etti ben beni yanlış anladığını evlenmek istediğimi söyleyip oturup konuşalım dediğim halde benim için kesinlikle bitti artık sevmiyorum istemiyorum seni hayatımda başkası var dedi o kadar aciz duruma düştüm ki ben sadece benimle evlenmek isteyen birinin ne olursa olsun peşimden gelip beni bırakmayacağını duymak görmek istemiştim ömrüm boyunca bana sımsıkı sarılacağını hissetmek istemiştim ama benim gönlümü bile almak istemedi

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım benim ile bir an önce evlenmek istiyordu çok güzel bir ilişkimiz vardı ama mesela deliler gibi beni görmek, hadi özledim bir 5 dakika seni göreyim arayım sesini duyayım işte şurda bir yer gördüm seninle orada zaman geçirmek isterim vs böyle şeyler yapmıyordu bu yüzden evlenmeyi beni sevdiği için mi istiyor mantıklı mı bakıyor asla karar veremiyordum hep kalbimde bir tedirginlik vardı. evlilik yolunda giden uzun ilişkim yine evlilik tarihini konuşup tartıştığımız zaman kavgaya dönüştü bende o zaman üzerime düş biraz bende hemen evlenmeliyim düşüncesine kapılayım bir kere olsun peşimden gel benim için çabala ( kavgalarımızın %80inde hep ben peşinden gittim) wmadem evlenmek istiyorsun benimle ben bunu iliklerime kadar hissedeyim dedim bir kez olsun eve gidince beni özleyip çıkıp geldin mi vs dedim sonra aradan 1 ay geçti bir çiçek alıp bile gelmedi ben senin beklentilerini biliyorum ama yapmak istemedim düzeltmek istemedim evlensek bile boşanırız dedi ve artık seni sevmiyorum diyerek beni terk etti ben beni yanlış anladığını evlenmek istediğimi söyleyip oturup konuşalım dediğim halde benim için kesinlikle bitti artık sevmiyorum istemiyorum seni hayatımda başkası var dedi o kadar aciz duruma düştüm ki ben sadece benimle evlenmek isteyen birinin ne olursa olsun peşimden gelip beni bırakmayacağını duymak görmek istemiştim ömrüm boyunca bana sımsıkı sarılacağını hissetmek istemiştim ama benim gönlümü bile almak istemedi
Hiç birşey yapmak istemeyen birinden kurtulmuş olmanız çok güzel.hayatımda biri var sözü doğru ise aldatıyor muş.
Neyse bu zorbanın sevginizi daha fazla sömürmeden geldiği gibi gitmesi iyi olmuş.hayst karşınıza sevginizi hak eden güzel bir insan çıkarsın

Ne yazikki sizi hiç sevmemiş. Sevgi böyle bir şey değil. Sizin bu istekleriniz öyle ahım şahım değil ki. Normal karşılıklı sevgi olan her ilişkide olan türden istekler. Siz olması gerekeni düşündünüz. Kurtuldugunuza şükredin. Ya evlendikten sonra daha da mutsuz olsaydınız (ki göründüğü kadarıyla olacaktınız da). Önünüze bakın mutlu olun. Her önünüze çıkacak, evlilik düşündüğünüz, yada sevdiğiniz kişiyle evlenmek mecburiyetinde değilsiniz. Evlilik ve ilişki karşılıklı sevgi, vefa, sadakat, saygı gerektirir. Bunlardan biri yoksa zaten ilişki temelden sarsılmış demektir. Ayrıca Ruh eşiniz henüz karşınıza çıkmamış demektir bu yaşadıklarınz. Bekleyin sabredin zamanı gelince çıkar karşınıza. Ondan önceki her şey sizin için bir imtihandır ve bu imtihan neticesinde tecrübe edinirsiniz. Sağlıcakla kalın

Sadece olay gönlünü almak istememesinden ibaret değil ki sevmemiş bitmiş sevgisi blyrm üzücü sizin için kabullenmek ama sevse zaten ozlerdi sevgi bitmiş hayatımda biri var dicek kadar sizden uzaklaşmak istemiş olay bu bence kendinizi suçlayıp ben üstüne gittm keşke istemeseydim diye düşünmeyin ve bu kişiyle evlenmeyin dediği gibi evlensenis bile boşanma olurmus

Yuh yani
Normal bi erkek bu durumda "sevgilim simartilmak mi istiyormus:) nereye gotureyim seni" falan der 🤷‍♀️
Iyi ki de boyle sitem edip gercek yuzunu gormussun sukretmelisin hayatinin sansi olmus bu sekilde davranmak
Zaten sana ozel hissettirmeyen biriyle neden evlenesin ki?
Ek olarak; bundan sonraki iliskinde tartismalarda her zaman ilk adimi atan pesinden kosan sen olma
Birde eve gittikten sonra cikip geri gelen ozledim 5 dk daha goreyim diyen birini isteme cunku bu normal degil takintili bir davranis ve urkutucu
eve gittikten sonra "simdiden ozledim" diye mesaj atan normaldir
ya da yanina gelirken sevdigin cikolatayi alan.
Buna da sakin ama sakin donme
Soyledikleri yalan olsa bile boyle cumleler kuran birinden hersey beklenir

İstemediği için yapmıyormuş, yapmadıklarının da farkındaymış. Siz de peşine düşmeyin artık yani. Adam açık açık söylemiş

Yuh yani
Normal bi erkek bu durumda "sevgilim simartilmak mi istiyormus:) nereye gotureyim seni" falan der 🤷‍♀️
Iyi ki de boyle sitem edip gercek yuzunu gormussun sukretmelisin hayatinin sansi olmus bu sekilde davranmak
Ek olarak; bundan sonraki iliskinde tartismalarda her zaman ilk adimi atan pesinden kosan sen olma
Birde eve gittikten sonra cikip geri gelen ozledim 5 dk daha goreyim diyen birini isteme cunku bu normal degil takintili bir davranis ve urkutucu
Soyledikleri yalan olsa bile boyle cumleler kuran birinden hersey beklenir
O kadar üzüldüm ki bir anda aç gözlü para göz hediye koparmaya çalışan evlenmemek için pazarlık yapan aynı zamanda yalvarır aşağılık
Yuh yani
Soyledikleri yalan olsa bile boyle cumleler kuran birinden hersey bekleni

Boyle adamlar direkt cop kutusuna dimdirekt hem de. Ohh iyi ki gelmemis pesinizden. Cunku yalandan dolandan gelecekmis, bugun yerine 2 ay sonra ilerleme kaydedildiginde uzulecektiniz. Bosverin kurtulmussunuz👍🏻
Yani beraber 6 yıl geçirmiştik kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki benim için parmağını bile kıpırdatmadı bu duygudan nasıl çıkacağım bilmiyorum çok yıprandım

Zehirli herif. Karmasını doldursun dönüp dolaşıp kendi başına gelir. O kadar iyi anlıyorum ki çok uzun yıllar önce bende yaşadım hastalandım bile şimdi ah keşke diyorum üzülmeme değmezmiş. Allaha havale ettim hiç ugraşmadım ve şuan yolda görsem tanımam bile kimdi bu diye 😂inan geçiyor kimse için üzülmeye değmez senin değerini kimse belirlemez onun karaktersizligi yani o değersiz asıl. Biri ayrılmak mı istiyor peki deyip geçeceksin asla ama ama deyip durmamalı insan. Hayat devam ediyor.

Yani beraber 6 yıl geçirmiştik kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki benim için parmağını bile kıpırdatmadı bu duygudan nasıl çıkacağım bilmiyorum çok yıprandım
Ayni seyi yasadim. Benim icin de killar kipirdamadi. Bu durumda sunu idrak edin, siz sevilmediniz. Biz hic sevilmemisiz arkadasim. Sevenlerin neler yaptigini goruyoruz ustelik. Bu durumda ben sevilmedigim yerde ne fiziken ne zihnen bulunmam, cunku gerek kalmamistir. Umuyorum siz de o rahatliga geleceksiniz, yakindir. Ama kendinizi suclayip uzun mesajlar falan atmayin sakin, yazmamaya yemin edin gerekirse.

amacı neydi acaba ? hem sevmiyor hem ilgi desen yok acaba amaç faydalanmak mı maddi manevi bu erkekler niye böyle bi garip.
Bilmiyorum sürekli belirlediğimiz tarihten önceye evliliği çekmeye çalışması aynı zamanda sürekli kız tarafı şunu alıra bağlaması hep böyle meseleler ortaya çıkmaya başladı nişana zaman yaklaştıkça anlam veremiyorum ki insanın duyguları 1 ayda değişebilir mi ? Birden sevmiyorum nasıl diyebilir hiç aklım almıyor

Şimdiden bittiği iyi olmuş.Belli süre üzülüp ağlarsın.Bunun boşanmasi olsa daha kötü olurdu.

İnsan biriyle ilişki içerisinde iken yada ayrıldığı sürede acı çekerken zannediyor ki kendisini sevecek şu koca dünyada kimse yok.
Silkelen kendine gel. Karşındaki insan zerre kadar sevgiyi haketmiyor. Oyle güzel seveceğin ve karşındakinin de karşılığını göstereceği insanlar var ki hayatta. Ben neden böyle düşünmüşüm iyi ki o öküzden kurtulmuşum diyeceksin.

Evlilikten kaçıyor. Bende binevi benzerini yaşadım okuyabilirsin bir ay oldu hala üzgünüm. Sorsan çok aşık bensiz ölürdü, kapılarda yatardı sonra başkasına gitti beni terk etti tek sebebi evliikten kaçıyorlar.

Back
X