Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım benim ile bir an önce evlenmek istiyordu çok güzel bir ilişkimiz vardı ama mesela deliler gibi beni görmek, hadi özledim bir 5 dakika seni göreyim arayım sesini duyayım işte şurda bir yer gördüm seninle orada zaman geçirmek isterim vs böyle şeyler yapmıyordu bu yüzden evlenmeyi beni sevdiği için mi istiyor mantıklı mı bakıyor asla karar veremiyordum hep kalbimde bir tedirginlik vardı. evlilik yolunda giden uzun ilişkim yine evlilik tarihini konuşup tartıştığımız zaman kavgaya dönüştü bende o zaman üzerime düş biraz bende hemen evlenmeliyim düşüncesine kapılayım bir kere olsun peşimden gel benim için çabala ( kavgalarımızın %80inde hep ben peşinden gittim) wmadem evlenmek istiyorsun benimle ben bunu iliklerime kadar hissedeyim dedim bir kez olsun eve gidince beni özleyip çıkıp geldin mi vs dedim sonra aradan 1 ay geçti bir çiçek alıp bile gelmedi ben senin beklentilerini biliyorum ama yapmak istemedim düzeltmek istemedim evlensek bile boşanırız dedi ve artık seni sevmiyorum diyerek beni terk etti ben beni yanlış anladığını evlenmek istediğimi söyleyip oturup konuşalım dediğim halde benim için kesinlikle bitti artık sevmiyorum istemiyorum seni hayatımda başkası var dedi o kadar aciz duruma düştüm ki ben sadece benimle evlenmek isteyen birinin ne olursa olsun peşimden gelip beni bırakmayacağını duymak görmek istemiştim ömrüm boyunca bana sımsıkı sarılacağını hissetmek istemiştim ama benim gönlümü bile almak istemedi