Terk edildim..

roxannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
82
0
36
İstanbul
Öpüşüp sarılarak terk edildim hem de. Aşık değildim, ama çok seviyordum. Düşünceleri kafa yapısı çok sevdirmişti bana.
İlk aşkım değildi ama, ilk birlikte olduğum erkek oldu. Çok özeldi.
Yolunda gitmedi ama ilişkimiz. Olmadı. Sevemedi beni. Hiç yalan da söylemedi bu konuda.
Aldı beni karşısına, sevemediğini söyledi, beni de mutsuz ettiğini söyledi. Şimdi ayrılmazsak bi gün bana dayanamayıp kızıp ayrılıcaksın zaten kötü bitmesin dedi. Sen değil miydin en başta ayrılsakta iki ay sonra unuturum ayran gönüllüyüm ben diyen dedi.
Ayrıldık. İlk hafta hep yanımda oldu, nasıl olduğumu sordu. Sonra hiç mesaj atmadı.
Aynı okuldayız, aynı yurttayız.
Ben çok güçlü olmaya çalışıyorum. Onu aramıyorum. Özledim demiyorum, msj atmıyorum.
Kendimi tutuyorum onun nerde olduğunu bildiğim saatler oralara gitmemek için.
Görmemeye çalışıyorum.
Canım sıkkınken ilk ona koşmak istiyorum, koşmuyorum. Ağlıyorum.
İnsanlara anlarmıyorum, başkalarıyla tanışıyorum dışarı çıkıyorum ders çalışıyorum.
Peki ne zaman tamamen geçicek bu ?
Bazen çok zayıf hissediyorum elim telefona gidiyor. Ya dayanamazsam.
bütün çabam boşa gider o zaman..
Nasıl yapıcam nasıl dayanıcam ?
İlkti. Nasıl başkası olucak o iki adım ötemdeyken.

Zaten sağlıklı bir ilişki değilmiş. Sevgi hissedemediğini dürüstçe söyleyip, adam gibi ayrılmış, tebrik ettim kendisini.
Siz de mesaj atmayarak en iyisini yapıyorsunuz. İletişimde olmayın ki daha çabuk bitsin işkence.
Hem siz de aşık değilmişsiniz. Aşık olduğunuzda bu yaşadığım hiçbir şeymiş diyeceksiniz eminim ki.
Okulunuz var ne güzel. Derslerinize gömün kendinizi. Hem beyninizi donatın, hem okuldaki başarınız kat kat artsın.
Hem de farkına bile varmadan bu acıdan sıyrılın.

bende ayrıldım yazdıklarımı okuyabilirsin.

hem de aslında hiç benim olmayan biriyle ilgili plan yapmışım.

berbat bir haldeydim.
depresyona girdim. hayatımın içine ettim.
bu yıl herşeyi en başından aldım.
kendimi toparlayabildiğim kadar toparlıyorum.
sınavıma tekrardan hazırlanıyorum.
ve en önemlisi çektiğim acılara iyi ki dediğim biri var şu an.

senin de olacak. şu an kızabilirsin bu yazdığıma.

ama düşün sence kolayca bırakıp giden hiç senin olmuş mudur?
seni mutlu etmeyen birini ne kadar zorlayabilirsin yanında kalması için?

aynı aynı çok benzer hikayeye bende sahibim. ayrılalı 3 hafta oldu neredeyse hala onu unutmak için kendimde güç bulamıyorum, içimde gelmeyeceğini bildiğim halde dönecek diye de bi umut besleyerek ayakta kalmaya çalışıyorum. ama sakın arama onu, ortak arkadaşlarınız yanında falan üzüldüğünü sakın belli etme. ben öyle yapıyorum. şu dünyada yapılabilecek en büyük hatalardan biri güçsüz yönlerini insanlara göstermekmiş, en sevdiğine olsa bile.

Tebrik ediyorun erkek arkadaşınızı dobra insanmış. Sizde sevgi diyorsunuz hoşlantı muhtelemen yanındayken keyifli olduğun için yanında olmuşsundur gerçek aşkı yaşadığında geçmişindekiler aklına bile gelmeyece. Yalnız ayran gönüllüyüm demişsin ona birazda bu güç vermişdir nasıl olsa sorun etmez diye mutlaka aklından geçirmişdir.

merak ettım asık olmadığın bı adamla nıye yattın !!! bunu yapman hata kendı vıcdanını susturup baska denızlere yelken acmıs sen hala neyın pesındesın !!!!!

senin tercihin elbette.niye öyle yaptın şöyle yaptın sorgulamak bize düşmez.aşık olup olmamak önemli değil,buna değicek birimi o önemli ve kararlarından pişmanlık yaşamamak önemli.çocuk adam gibi davranmış en azından,bir msjla bitirenler,hiç açıklama yapmadan kaçanların çok olduğu bir toplumda....aramamakla çok iyi yapıyorsun.erkek karşısında aciz kız gördüğünde durum ya daha itici oluyor yada acıma duygusu oluyor.hatta onu görürüsen çok soğuk davran.zamanla geçer,eminim güzelsindir ,hayatını yaşa ,daha karşına neler çıkıcak

Back
X