İnşallah pişman olur geri döner, sen de kabul etmeyip k.çına tekmeyi basarsın.
Başkası olabilir hayatında. İçine kurt düşürmek değil niyetim. Sana pışpış yorumlarla degil dost acı söyler mantıgıyla yazarım. Zaten tek diyecegim, seni böyle yoktan yere bir sebeple terkeden kişi sifatina dayaranarak, kendine bile inanci olmayan biri.Sevgilimle 11 aylık beraberliğim terk edilmemle son buldu maalesef.
Üniversitedeyim, 1 hafta önce finallerin bitmesiyle fırsat bu fırsat deyip sevgilimle dışarıda buluştuk (!). Ben sınavlar bitti, rahat rahat sevgilimi göreceğim derken o bana ayrılmak istediğini, 3-4 haftadır bu konuyu düşündüğünü, son birkaç günde netleştirdiğini ve ayrılmak için sınavlarımın bitmesini beklediğini söyledi. Ve kesinlikle bu süreçte ayrılmak istediğini belli etmedi kızlar, telefonda tartışmalarımız oluyordu onunla ama buluştuğumuzda gayet iyiydik. Kötü bir şaka sandım 50 kere sordum ciddi misin diyeEn sonunda ciddi olduğunu anladım bak biz bu sorunları konuşmadık emin misin hemen ayrılık kararı alıyorsun sonuçta uzun bir ilişki var ortada dedim bunun üzerine zorlaştırma falan deyince kafama dank etti. Hemen toparlandım, sen kararını vermişsin tamam ayrılalım dedim. Kalktık sonra. Giderken elimi sıkmak istedi gerek yok dedim elimi vermedim gözlerim dolu dolu arkamı dönüp koşarak eve geldim Sonuç olarak 10 gün önce yanından sarılarak ayrıldığım sevgilim, 1 hafta önce beni terk etti. O günden beri bir daha hiç konuşmadık hiçbir şey yazmadım aramadım sormadım ama kafamda bir sürü soru döner mi dönmez mi o kadar hazırlıksız yakalandım ki. Bu arada biz ayrıldıktan 1 saat sonra falan sosyal medyasında ayrılığımızla ilgili bir şeyler yazmış. Bana inşallah pişman olmam diyerek gitti bense sanırım hala şoktan çıkamadım
Bu arada ayrılık sebebimiz (söylediğine göre): Sevgilim aynı zamanda eski sevgilimdi 4 aylık bir ilişkimiz vardı daha önce ben ayrılmıştım ondan uzun sayılacak bir ayrılık döneminden sonra tekrar bir araya gelmiştik. Bana başlarda seni seviyorum ama güvenemem demişti ben de güvenini kazanmak için elimden geleni yaptım, bu 1 yılda güvenini kıracak en küçük bir şey yapmadım, sevdiğimi fazlasıyla gösterdim. Sonuç olarak 1 yıldır beraberdik onunla nerdeyse. Şimdi bazı arkadaşlar belki daha önce ben ayrıldığım için onu haklı bulacak ama 1 yılda sevdiğimi fazlasıyla hissettirdim benAyrılma sebebi de beni eskisi kadar sevememesiymiş, affedemedim galiba seni dedi. İlişkimize başlarken ona olan sevgimden etkilenmiş, benim için yaptıklarını da kendini ilişkimize daha çok motive etmek gaza getirmek için yapmış. Bunları söyleyen adamla bir ay önce senden ayrılsam 1 yıl kendime gelemem diyen adam aynı adam Farklı karakterlermişiz bir de geleceğimizi göremiyormuş. Ben onun ilk sevgilisi ilk aşkıydım aynı zamanda. Bazı söyledikleri o kadar birbirini tutmuyor ki kafamda anlamlandırmaya çalışıyorum yapamıyorum belki sizin yardımınız dokunur
Okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize...
Sevgiliniz kahin miymiş, geleceğinizi görememiş.
Başkası olabilir hayatında. İçine kurt düşürmek değil niyetim. Sana pışpış yorumlarla degil dost acı söyler mantıgıyla yazarım. Zaten tek diyecegim, seni böyle yoktan yere bir sebeple terkeden kişi sifatina dayaranarak, kendine bile inanci olmayan biri.
Bahane bahane bahane...
Sevmiyor.
Duyguları değişmiş demek ki.
Kabul etmek çok ama çok zor biliyorum.
Ama durum bu.
1 gün önce seni çok seviyorum, sana aşığım diyip ertesi gün arayıp sormayan insanlar bile var.
İlişkiler çok tuhaf olabiliyor.
Umarım kısa zamanda atlatırsın bu üzüntüyü.
Aşk, heyecan, sevgi... bitmiş
Dediğin gibi galiba, sevmiyor. Geri döneceği fikrini de bir an önce kafamdan çıkartmalıyım ki önüme bakabileyim, teşekkür ederim
İnsanoglu, mahkemede aklanmak için takim elbise giyip düğme ilikler. Bunlar boş laflar, boş bahaneler.Bundan önceki buluşmamızda telefonuna bakmıştım şifresini tahmin edip görünürde bir şey yoktuBir de hayatında biri olsaydı açık açık herkesin görebileceği bir yere benimle ilgili bir şey yazar mıydı? Hoşça kal hayallerim, hoşça kal anılarım yazmış biz ayrıldıktan sonra.
Biterken bana da belli etseydi bu kadar şok olmayacaktım hatta ortak bir ayrılık kararı bile olurdu sevmeyen biriyle ben de devam etmezdimAyrılmadan birkaç gün önce gayet iyi vedalaşınca insan kabullenemiyor bir anda haliyle...
Bence çok kötü bir durum yok ortada. Olması gerektiği gibi hissetmiyormuş, sevgisi azalmış belki, bunu yavaş yavaş idrak etmiş olabilir. Başkasından hoşlanıyor olsa bile en azindan aldatmayip ayrılmış diye düşünebiliriz. Sınavlarının bitmesini beklemesi bile iyi bir şey, sinava yarım saat kala benden ayrılan, sınav boyu ağlamama ve sinavimin rezil ötesi geçmesine sebep olan, birkaç saat sonra ise "sadece sinirle söylemistim, ciddi degildim" diyerek boş yere sınavımı berbat eden salak bir ex'im vardır.
Seviyorsa pişman olup geri döner, sevmiyorsa bırak gitsin zaten, sevgi yoksa ilişki sağlam olmaz.
erkekler kolay kolay vazgeçmez
sevmese bile devam eder çoğu yeni birini buluncaya dek
demek ki sevgisi gerçekten bitmiş...çok da düşünmüş..
boşver gitsin..
bir de o diyorsun ya ama şöyle demişti ama böyle davranıyor
o çelişkili cümleler insanın kafasını çok kurcalıyor biliyorum ama emin ol önceki söylediklerinin bir anlamı yok şu an
sana şu an ne dediyse odur bunu kabullen bir an evvel yoksa dşüne düşüne insan kafayı yiyecek gibi oluyor sonra da sadece umut etmekten harap bitap düşmüş olarak depresyona giriyor.o aşamayı atlaman için öneriyorum bunu kesinlikle ama bir ay önce seni seviyorum dedi sensiz ölürüm dedi şöyle yaptı bunu yaptı bunları asla ümit sebebi görme..
Galibası yok. Öyle.
Seven gitmez.
Karşısındaki de onu seviyorsa üstelik asla gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?