Terk edilenler arasına +1...

iyi bari sinavlarin bitmesini beklemis
Olmayınca olmuyor ya zorlamayın bence bir daha geri donusu olursa.

Kandırılmış hissetmen gayet doğal ama onun bu oyunculuğunu sayesinde sınavların kötü etkilenmedi en azindan, iyi tarafından bak :) Ama belki de son zamanlarda sana gerçekten sarılmak, yakın olmak istemiştir, onun için bir çeşit veda tarzı olabilir bu, tamamen numara olmayabilir yani.

Hem de ne cesitti, iyi ki kurtuldum ondan. Erkeklerin birçoğu garip, garipleri eleye eleye sana uygun olan, ideallerindeki kişiye ulaşıyorsun bir şekilde. Ben buldum sonunda, sen de sabır ve tecrübe sayesinde bir gün bulacaksın ve o zaman şu anki kötü deneyimlerine sana yol gösterdikleri için teşekkür edeceksin, sadece sabır ve zaman gerek :)

Sen onu unuttuğunda sana geri dönecektir bıraktığı yerde devam edelim diyecektir ,
bence artık onu unut yoluna onsuz devam et

Yorumun için çok teşekkür ederim güç oldu bana bu halimde, iyi ki varsınız :) Sınavlarımın bitmesini beklediği için teşekkür etmedim hain dedim ona sinsi sinsi sınavlarımın bitmesini mi bekledin dedim :) İnşallah bulacağım... Peki bir şey daha aklıma takılıyor, biz ayrıldıktan sonra hesabına bizimle ilgili yazdığı yazı ( hoşça kal hayallerim, hoşça kal anılarım, hoşça kal...) ne anlama geliyor, vicdan yaptı da mı yazdı sence?

Ne saçma hem ayrılyo hemde veda yazısı mı yazıyor sanki sen ayrılmişssin gibi.bence bıraz arama belki kafası karışmış olabilir.bence pişman olup arayacak

Aynen ben de anlamadım madem düşündün taşındın sevmiyorsun, bitirdin ne yazıyorsun benimle ilgili abuk subuk şeyler, o kadar hayalin vardı da neden ayrıldın? Yok hiiç aramadım aramayı da düşünmüyorum bana da dönecekmiş gibi geliyor bilemiyorum kendi kafası karışık benimkini de darmadağın etti.

Ne demek, biraz bile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

O yazı için birkaç ihtimal düşündüm ben. 1-Sizle ilgili ve pişmanlık-özlem arası duygular yaşıyor. (Ama bu çok dengesizce olurdu, böyle tutarsız biriyle ayrılmış olmak iyi bir şey.)
2-Ayrılık/İliski dışı bambaşka bir konu hakkında yazılmış bir şey.
3-Sizle ayrilmasinin sebebi olan başka hoşlandığı biri var ve onunla da olmadı, o yüzden iyice dertlendi. ( Biraz zorlama bir senaryo oldu ama nedense aklima geliverdi bu)

Sen onu unuttuğunda sana geri dönecektir bıraktığı yerde devam edelim diyecektir ,
bence artık onu unut yoluna onsuz devam et

Eskisi gibi sevemedim diyerek giden hangi yüzle dönecek Ben de daha önce ayrılmıştım ondan onu sebep göstermeye çalıştı güvenemedim sana diyerek be adam 11 ay geçti güvenemedin madem bu kadar ayı neden geçirdin

Kesinlikle eminim yani bana yazdığından. Yazının tamamını ifşa olmamak adına söylemedim şimdi göndereceğim size özel mesajla :) 3. ihtimal bana uzak geliyor ve bizimle ilgili bir yazı olduğuna eminim. Geriye 1 kalıyor bu durumda. Bakalım zamanla göreceğiz... Onu daha öncesinde bıraktığım için suçlu hissetmem normal mi bunu da bilmiyorum yani o yüzden de bana güvenemediğini söyledi, peki neden 11 ay geçirdi sence burada benim bir hatam var mı? Çok sorduysam kusura bakma lütfen canım :)

Geri dönüşü olabilir de olmayabilir de ama bende geri dönüşü çok zor artık...
Umarim öyle olur,kabul etmezsin yani. Ne demiş şair "gidecek yolu kalmayanın geri döndüğünü öğrendim,gelme"

Ne istediğini bilmeyen erkek , erkeklerin en kötüsüdür ve duygusal Q zekası düşüktür, aşktan ,aşka savrulur

Umarim öyle olur,kabul etmezsin yani. Ne demiş şair "gidecek yolu kalmayanın geri döndüğünü öğrendim,gelme"

Dediğim gibi çok zor ama her şey şu an çok yeni sanırım zamanla onun beni sevmediği fikrini daha iyi kabulleneceğim. Şu an hala gelgitler yaşıyorum, ilişki ve duygular karşı taraf bitti dese bile tamamen bitmek için zamana ihtiyaç duyuyor.

Ne istediğini bilmeyen erkek , erkeklerin en kötüsüdür ve duygusal Q zekası düşüktür, aşktan ,aşka savrulur

Haklısın onunla ilgili en doğru tanım bu "ne istediğini bilmemesi" bana daha tutarlı olabilirdi bilseydi o isteğinden emin olacak diye aylar geçti sonuç hiç beklemediğim anda terk edilen bir ben. Ne istediğini bilenlerle karşılaştırsın Allah hepimizi.

Baskasi vardir cunku....sadece baskasi varsa erkekler boyle eften puften bahanelerle ayrilmak istiyorum derler...allah yardimcin olsun canim..

Amin , karekter herkeste bulunmuyor , aşktan önce onu bulmak şart

Baskasi vardir cunku....sadece baskasi varsa erkekler boyle eften puften bahanelerle ayrilmak istiyorum derler...allah yardimcin olsun canim..

Bu ihtimal dediğin gibi benim de aklıma geldi peki başkası olsaydı açık seçik bana yazdığı bir şeyi hesabından paylaşır mıydı? Ayrılığımızla ilgili.

Bu ihtimal dediğin gibi benim de aklıma geldi peki başkası olsaydı açık seçik bana yazdığı bir şeyi hesabından paylaşır mıydı? Ayrılığımızla ilgili.
Sonucta ayliginizi paylasmis yani artik ozgurum anlaminda olabilir...seni uzmek istemem ama biz ne kadar iyi tarafindan bakarsak,o kadar kotu sonuclaniyor kendini herseye hazirla derim..guclu ol o seni keybettigine yansin gercekten degmez..zaman kaybi..

Haklısın o anlamda olabilir hiç o açıdan bakmamıştım. Sonuçta istemedi ve gitti, zaten onu takip etmiyorum biri olsa da hayatında haberim olmaz. İnşallah kaybettiğine yandığı zamanları da görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…