Eesincee
nasıl döndü neler oldu anlat hadi :) bu arada 10 aylık ilişki uzun sayılır mı sizce, uzaktan ama? Ben sağlıklı düşünemiyorum da şuan size sorayım dedim
haha biliyordum! sakın sorma neden konuşmuyorsun konu hakkında falan diye ya da özür dilemiyorsun diye
bırak bakalım ne yapacak
aynı durumdayız benimki de döndü ama hiç üstelemiyorum
öylesi daha güzel
Canım neden özür dilemiyorsun demedim de ne düşünerek bana mesaj attın dedim. Konuşmaya gerek yok dedim ben ara ara konuşuruz diye düşünmüştüm dedi kapatırken de müsait olduğunda görüşebilir miyiz diye sordu. Bakalım ne olacak bi haftadır konuşmuyoruz
Canım neden özür dilemiyorsun demedim de ne düşünerek bana mesaj attın dedim. Konuşmaya gerek yok dedim ben ara ara konuşuruz diye düşünmüştüm dedi kapatırken de müsait olduğunda görüşebilir miyiz diye sordu. Bakalım ne olacak bi haftadır konuşmuyoruz
işte bence hiçbir şekilde sorgulama biliyor musun
bırak bakalım hem nasıl davrandığını görmüş olursun, kendi halindeyken tavırları hoşuna gidecek mi vs
şahsen ben özür dilemeyi bir şey yaparak gerçekleştireceğini düşünüyorum kendi durumumda, belki seninki de öyle olur
hem kendi haline bırakırsan daha güzel olur kendiliğinden yapması
Eesincee
nasıl döndü neler oldu anlat hadi :) bu arada 10 aylık ilişki uzun sayılır mı sizce, uzaktan ama? Ben sağlıklı düşünemiyorum da şuan size sorayım dedim
Canım 10 aylık ilişki uzaktan ya da yakından uzundur bence. Biz de 10 ay beraber olduk. Nasıl döndüğünü bir de sana anlatayım mesaj attı buluşmak istesem ne dersin diye tamam dedim buluştuk. Benim yaptığım affedilmeyecek bi şey değil dmi dedi iyi ki tepkisiz kaldın düşünme fırsatı buldum dedi. Ertesi gün mesaj attı. Bikaç gün sonra tekrar yazdı. Sonra 4 gün sustu ben de aradım açık açık sordum ne düşünerek mesaj attın dedim. Nasılsın napıyosun diye dedi naptığımı gördün konuşmaya gerek yok dedim ben ara ara konuşuruz diye düşünmüştüm dedi. Sınav dönemim bu arada sınavlarımın ne zaman bittiğini sordu. Vicdan ya da içimi rahatlatmak değil mesaj atma sebebim dedi. Kapatırken de müsait olduğunda görüşelim mi diye sordu. Bir haftadır konuşmuyoruz. Sence yazacak mı tekrar canım bu çocuk sevgili mi olmak istiyor kafamı karıştırdı benim de
işte bence hiçbir şekilde sorgulama biliyor musun
bırak bakalım hem nasıl davrandığını görmüş olursun, kendi halindeyken tavırları hoşuna gidecek mi vs
şahsen ben özür dilemeyi bir şey yaparak gerçekleştireceğini düşünüyorum kendi durumumda, belki seninki de öyle olur
hem kendi haline bırakırsan daha güzel olur kendiliğinden yapması