Terk edilmekk

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar...
Gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum, her yıl düzenli olarak şubat-mayıs civarı terk ediliyorum.
Geçen sene ilk sevgilim beni şubat gibi terk etmişti.

Birkaç ay sonra biri ile tanıştım, hemen sevgili olmadım sevgililik süreci uzadı, o beni seviyordu ama ben pek yüz vermiyordum neyse sonra ben de yakın davrandım ve sevgili olduk.
İkinci dönem her şey birden değişti, çok tartışıyorduk ve kavga ediyorduk. Üniversite son sınıf öğrencisi, yapması gereken projeler ve ödevler vardı, 2 yerde çalışıyordu, ayrıca annesi vefat etti...
Her durumda yanında oldum fakat o bana yeteri kadar ilgi gösteremediği için, vakit ayıramadığı için üzülüyordu ve vicdan azabı çekiyordu ben bunları sorun etmememe rağmen... Daha iyi bir ilişkiyi hakediyormuşum, eğer annesi vefat etmeseymiş her şey farklı olabilirmiş vs. dedi. Ve benden ayrıldı... hatta kendini benden soğutmaya bile uğraştı. Birbirimizi sosyal medyadan çıkarttık ama whatsapptan ekliyiz.

1 ay önce sevdiğini söylüyordu fakat 1-2 haftadır seni sevmiyorum filan dedi. Biraz üstüne düştüm açıkçası ama haftasonu son kez buluştuk ve birbirimizi kırmadan hatta sarılarak ayrıldık. Hayatını düzene koyması gerekiyormuş, sevgili filan düşünmüyormuş. Tamam dedim... O günden sonra hiç yazmadım ama sadece dün iş ile ilgili bir şey yazdım, gördü ama cevap vermedi.

Bundan sonra hiç yazmayacağım... Sizce gerçekten sevmiyor mu? Yoksa hayatı çok karışık olduğu için ve beni de o karışıklığa sokmamak için mi böyle yapıyor? (kendi de dedi aslında benimle uğraşmak zorunda değilsin filan diye) Kafasını toparladığında, okulu,işi,stajı düzene girince yazar mı?

Bitmiş gitmiş bir ilişki için " acaba döner mi?" Diye sorup kendini boşuna önüne bakmaktan alıkoyma... İnsanlar ne mücadeleler arasında sevdiğine, ailesine, esine, sevgilisine vs.. sahip çıkıyor. Bahane bulmak istersen sürekli bulursun zaten... Bırak ne hali varsa görsün ...

Seven insanin bahaneleri yoktur
Yazsa bile siz donmeyin bence
O yazdığı zaman benim şu anki hislerim çoktan azalmış olur ama onun zor zamanlarında yanında olup, o kadar şey yaptığım için onun bana böyle yapması çok üzüyor :)

Öyle karışık bir dönemde senin mızmızlık yapmamana rağmen ayrılık istemesi hiç normal değil. Hesaplardan silmek falan, madem dostça bitiriyor neden hesaptan çıkarıyor? Bence bu vicdan azabı sana ilgi gösteremediği için değil başka biriyle olmak istediği için.

Doğru diyorsunuz... Seneye ikinci dönem Fransa'da okuyacağım, uzak mesafe ilişkisi çok zor olur diyip duruyordu zaten...
Böyle dönemde daha çok kenetlenir insanlar birbirine. Fakat onun için yaptığım onca fedakarlık beni üzüyor...

Üzülmen tabiki de çok normal sonuçta emek vermişsin kötü gününde yanında olmuşsun ... Eh işte uzağa gideceğin için güzel bir bahane bulup bu işi bitirmiş ... Deger mı ? Tabiki de değmez... Allah yolunu açık etsin ..

O ne yaptı ne etti diye bakarım, daha çok üzülürüm diye sosyal medyadan çıkartalım birbirimizi demişti. Aklınca böyle bir yol bulmuş. Ben de iyi tamam dedim ne diyeyim. :)
Fakat ben de sizin gibi düşündüm açıkçası ama bir yanım şey diyor 3 ay ya da 5 ay sonra yazsın bana, özledim desin. İşte o zaman ben de onun bana yaptığını yapayım

sen üzerine düşeni yapmışsın. zor zamanında ona destek olmuşsun..
vicdanen rahat olmalısın..
ona gelince de;
evet o hayatındaki karışıklığa seni dahil etmenin senin hakkına girmek olduğunu düşünmüş olabilir..
kafası karışmış bi süre sonra dönecek de olabilir..
ihtimaller denizi...

Haklısın, iyi dileklerin için çooook teşekkür ederim. :)

Seven insan böyle zamanlarda sevdiğine daha çok sarılır ,bu bahanelere hiç inanmam ben :)

yazik biz kadinlara hep terkedilen biziz yahu..erkekler s.klerine bile takmadan yasayip gidiyolar..nerde burda, hani kovalayan erkek kovalanan bizdik herneyse..seni sevseydi hic bir bahaneye saklanmazdi..demekki o cok duzenli hayatinda sana yer yok..plan yapacakmista bilmem ne..hepsi bahane..

Ya ben en soğuduğum ve en gıcık olduğum zamanlarda bile bırakmadım. Bir ara hiç yüz vermiyordum, işte o zaman benden iyisi yoktu Fakat ne zaman sevmeye başladım, üstüne düştüm. ''sni svmyrm.s.s.s hytmi dzne kymm grk.s.ss. '' moduna girdi.

Doğru diyorsunuz, ama ben ilgilenmeseydim ve hiç yanında olmasaydım benden iyisi olmazdı şu an. :)
Sıkılmış canım o belli , ilişki düşünmüyormuş ya 1 ay sonra yeni ilişkisi başlar hatta nişanlanır .O kadar çok örnekleri var ki bunların

He bir de hiç yakın durmadığımdan yakınıyordu. Birkaç kez el ele tutuştuk o kadar. Ne yapayım yani yapım öyle... Direk aşık olarak başlamadım ki...
İlla yapışık, yılışık mı olmam gerek.

Belkide beklentileri baskaydi bilemezsin, cinsellik gibi..valla bu devirde cogu bekara bakiyorum duyuyorum okuyorum..cogu bekareti bozmak haric hersey yasamis oluyorlar. Ne bilim beklentileri belki bu yondeydi.

Sıkılmış canım o belli , ilişki düşünmüyormuş ya 1 ay sonra yeni ilişkisi başlar hatta nişanlanır .O kadar çok örnekleri var ki bunların
İş yerinde bir kız arkadaşı var, kız ile tanıştım. Kaşı, gözü ayrı oynuyor. Bu aralar pek sıkı fıkılar. Beni unutmasını sağlıyormuş bak sennn.
O kız kadar laubali birini görmedim. Ee tabi hoşuna gidiyordur. :) :) Onun gibi yakın davranmadım ya sıkılmıştır benden haliyle. :) O kızdan da ilgiyi gördü tabi. :) :) Bunları düşününce de beni ne yapsın diyorum.

Belkide beklentileri baskaydi bilemezsin, cinsellik gibi..valla bu devirde cogu bekara bakiyorum duyuyorum okuyorum..cogu bekareti bozmak haric hersey yasamis oluyorlar. Ne bilim beklentileri belki bu yondeydi.
İş yerinde bir kız arkadaşı var, kız ile tanıştım. Kaşı, gözü ayrı oynuyor. Bu aralar pek sıkı fıkılar. Beni unutmasını sağlıyormuş bak sennn.
O kız kadar laubali birini görmedim. Ee tabi hoşuna gidiyordur. :) :) Onun gibi yakın davranmadım ya sıkılmıştır benden haliyle. :) O kızdan da ilgiyi gördü tabi. :) :) Bunları düşününce de beni ne yapsın diyorum.
Bir de dün bana nispeet yapar gibi internete ''iyiki ayşemle tanışmışım be'' yazmış. Dünden beri deliriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…