Terk edilmekk

fransa mı?
ayol fransaya gidecekmişsin burdaki elin sümüklüsünü napacan, boşver sen françois'lara odaklan

Burda tecrübeyle sabit güzin abla var. Cevabını veriyorum o işten cacık olmaz, dönsede eskisi gibi olmaz. Seni sevmiyo sevseydi gitmezdi. Gideninde geri geldiği görülmediğine göre kendine acil yeşil ışık yak. Şimdi bana ordan kızacaklar ama çivi çiviyi sökmesede unutturuyor )

Hayatım boşver seni istemeyeni sen niye istiyorsun ki, güle güle. Hele Fransa'ya gidiyormuşsun daha ne. Bak aklıma uzaktan bir arkadaşımı getirdin Fransa deyince. Kız sevgilisi tarafından aldatılmıştı. Büyük hayal kırıklığıyla Fransaya yüksek lisansa gitti. Şu an taşlar taşı bir Fransız sevgilisi var ve çocuk evlenme teklifi etti. :)

allahım ben sevgilimden uzaklaşmayayım diye isveçe gitmemiştim

bak şimdi belki taş isveçli sevgilimlen evliydim he mi? vay kafama yanayım :)))

Bana göre yaşadığı birçok şey yüzünden psikolojisi berbat halde Sen kendi sağlığına dikkat et Bu durumda senin güçlü olman gerekiyor
Sevmediğini düşünmüyorum sadece erkeklerin küçüklüklerinden beri olmaları beklenen güçlü,kuvvetli halden uzak hissettiği için sana karşı mahcup hissettiğini düşünüyorum
Anlamaya çalış Biraz zaman ver Üzülüp yıpratma kendini ya da kin tutma ona

doğru diyorsun fakat bir yanim da dönmek istesin de bu sefer de sen aynısını yap diyor... ah keşke bir yazsa

Ay inşallah bana da aynısı olur bir tane fransız bulurum eski sevgilisi dönmek istedi mi sonra

Kendi içimi soğutmaya çalışıyorum ona karşı ama bir yandan da senin dediğin gibi düşünüyorum ve empati yapıyorum . Bu zor döneminde onun yanında olmayı çok isterdim fakat o beni bu dönemde istemedi ve sanki yanında olmam daha ağır geldi. Sence yazacak mi ve ne zaman yazar ?:/

Farklı konularda denk geldiğim keyfine göre hareket eden erkeklere gıcık oluyorum ama sizin durumunuz çok farklı gerçekten
Bence yazacak ama ne zaman kendini iyi hissetmeye başlayacak bilmiyorum Çok uzun zaman alabilir umarım soyutlamamıştır kendisini her şeyden
Acaba ona "her zaman yanında olacağım" anafikriyle bir mesaj mı atsan?
Arkadaşlarıyla görüşüyor mu bu arada?

İşten ve okuldan ötürü fazla gorusemiyor arkadaşları ile fakat is yeri arkadaşları ile yasit onlar ile vakit geciriyor is yerinde ya da bazen işten sonra. Arkadaşlarından kimseye söylemedi bu durumu. Sadece ben biliyorum... o tarz mesaj attığım çok oldu fakat o zaman da bana uzuldugunu, vicdan azabı çektiğini söyledi. Nedeniyse bana istediği gibi vakit ayiramaması ve istediği gibi kafasını toparlayip cevap verememesiymis. Ama bana şey demişti sen belki farkında degilsin ama beni çok güçlü biri yaptın ...

Senin için senden vazgeçiyorum durumu sanırım bu Kendisini böyle yapmak zorunda hissetmese keşke Güçsüz olduğunu gizlemek yerine sarılsaydı sana ne güzel yanında olacaktın işte
En doğrusu şimdi sevgili olarak değil dost olarak yanında olduğunu hissetsin bence canım
Sevgililiğe devam ederseniz daha çok kırılabilir kalbin o bu haldeyken
Düşün biraz arkadaş olabilecek misin onunla? Olmaz gibi hissediyorsan uzak kalman en iyisi olacak

Aslında bu konuyu da konuştuk. Dost gibi yanındaydım fakat daha da üzüldü bu duruma. O yüzden hic konuşmama ve görüşmeme kararı aldık. Daha doğrusu o karar verdi ben de peki dedim. Bu durumda ben çok uzuluyordum aslında. Ona belli etmemeye de çalıştım ama o anladı. Üzülmeme dayanamadı. Seni sevmiyorum filan dedi zaten. :/

Ben bile üzüldüm şu olanlara sen iyi dayanmışsın valla
Neden böyle yapıyor yahu güzel güzel her durumda yanında olduğunu söylemişsin Sanırım imajının bozulduğuna inanıyor Halbuki şu dönemi birlikte atlatsanız ne iyi olurdu
Elinden geleni yapmışsın her şeyi söylemişsin yüreğinin güzelliğini belli etmişsin
Hatasını anlayınca daha da kötü hissedecek kendisini Allah yardımcınız olsun
Sağlıklı düşünemediği ortada
Senin onun için yapabileceğin bir şey kalmamış Kendin için uğraş artık İçini ferah tut Hayatını yaşamaya devam et canım benim
Bir gün sana yazdığında umarım çok geç olmaz

Ay inşallah bana da aynısı olur bir tane fransız bulurum eski sevgilisi dönmek istedi mi sonra

Ay hiç bilmiyorum kız sürekli sevgilisiyle dudak dudağa fotoğraflar paylaşıyor. Eski sevgilinin esamesi okunmuyor bence artık. :)

Bu durumdan once aramızda bazı sorunlar olurdu , trip attığım da çok oldu fakat. Bu durumdan sonra kendime tamamen çeki düzen verdim. Kafasını dağıtsın diye bulustum, güzel vakit geçirmesi için ugrastim, sevdiği şeylerden aldım; küçük seylerdi. O bana seni sevmiyorum dese de ona sevdiğimi söyledim hep ama bir beklenti içinde olmadan dedim bunu sonuçta kim olsa hoşuna gider diye düşündüm. Gün içinde güzel şeyler yazdım vs vs. Aslında onu çok bunalttigimi düşünmüyorum , aksine fazlasıyla yanında oldum bu anlamda içim rahat. Fakat şimdi aklım hep onda açıkçası. Cumartesiden beri konuşmuyoruz . Ne yaptı ne etti, sınavları yaklasiyor , projesini ne yaptı. Ruh hali nasıl. Eğer kötüyse nasıl toparliyor kendini. Hatta vakit geçirin ve kafası Dağılsin dıye kedim yavrulamisti. 2 yavruyu ona verdim geçen hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…