İş yerinde bir kız arkadaşı var, kız ile tanıştım. Kaşı, gözü ayrı oynuyor. Bu aralar pek sıkı fıkılar. Beni unutmasını sağlıyormuş bak sennn.
O kız kadar laubali birini görmedim. Ee tabi hoşuna gidiyordur. :) :) Onun gibi yakın davranmadım ya sıkılmıştır benden haliyle. :) O kızdan da ilgiyi gördü tabi. :) :) Bunları düşününce de beni ne yapsın diyorum.
Bir de dün bana nispeet yapar gibi internete ''iyiki ayşemle tanışmışım be'' yazmış. Dünden beri deliriyorum.
Allahtan bu yaz ablamın nişanı filan olacak. Onlar ile meşgul olacağım. Onun haricinde başka yapacağım şeyler de olacak. O yüzden kafamı rahat bir şekilde dağıtacağım. Sadece o kadar basit bir kız ile bana böyle yapması koyuyor. :) O kız ile karşılaştırınca kendimi İngiliz asilzadesi olarak görüyorum.Hevesini alip birakir onuda merak etme..boyle adamlarada afedersiniz oyle o.ospular gider.
Pisligin teki anlasilan…unutabiliyorsan unut bu herifi.
Yorumunuz için çoook teşekkür ederim. :) Tabi ki inadına mutlu olacağım, mutsuz olmaya değmez... Ama eğer kürkçü dükkanına dönmek isterse içimin yağları erimeyecek değil.Cok emin olarak soyluyorum tamamen bahane. Hic geri donmesini bekleme, donerse de kurkcu dukkanina donmus olur sevdigi icin degil. Inadina mutlu ol derim.
Allahtan bu yaz ablamın nişanı filan olacak. Onlar ile meşgul olacağım. Onun haricinde başka yapacağım şeyler de olacak. O yüzden kafamı rahat bir şekilde dağıtacağım. Sadece o kadar basit bir kız ile bana böyle yapması koyuyor. :) O kız ile karşılaştırınca kendimi İngiliz asilzadesi olarak görüyorum.
Haklısın, en azından vicdan yapmıyorum keşke zor zamanında yanında olsaydım filan diye, ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Ama o kızdan hevesi geçince bir dank edecek bence kafasına ''lan bir kız vardı, hep yanımda oldu, ne yapıyor acaba'' diye ve sonra yazacak. :) :)ya karsilastirmak yanlis zaten, bu aptal erkeklerin ne istedigini bilemeyiz. Valla sen gonlunu verirsin sevgini verirsin ama onun tercihleri baska olabilir.
Veren varken sevene sira gelmezmisbu yuzden icin rahat olsun. Oyle biri olsaydin simdi senle olurdu ama yarin gene baskasiyla..
Eğer ilerde ayrılmak istediğim biri olursa ben de bu taktiği kullanayım.Bende eskiden hep oyle derdim sogudugum insanlara.Ya ailem istemiyo cok tutucu suan kimseyi hayatimda istemiyorum diyordum yada cok calisyirum yogunum kariyer yapacagim diyerek ayriliyordum.
hala beklenti icindesin.. hic oyle demeyecek biliyomusun..dunyadaki tek kiz sen degilsin bu yuzden kendini kandirma tatlim...hayatina devam edip gidecek sense bu gidisle onu bekleyeceksin hala..yapma bunu kendine..Haklısın, en azından vicdan yapmıyorum keşke zor zamanında yanında olsaydım filan diye, ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Ama o kızdan hevesi geçince bir dank edecek bence kafasına ''lan bir kız vardı, hep yanımda oldu, ne yapıyor acaba'' diye ve sonra yazacak. :) :)
Bosver ya donmezse daha bile iyi. Mazallah yumusak anina denk gelir kapilirsin falan.. Layik oldugu insanlarla takilsin. Sacma sapan paylasimlar da yapiyormus. Seni ayriligin arkasindan bitmis gormesin. Arkadaslarinla guzel bir bulusma ayarla ve paylasimda bulun bence.Yorumunuz için çoook teşekkür ederim. :) Tabi ki inadına mutlu olacağım, mutsuz olmaya değmez... Ama eğer kürkçü dükkanına dönmek isterse içimin yağları erimeyecek değil.
Doğru diyorsun... :)hala beklenti icindesin.. hic oyle demeyecek biliyomusun..dunyadaki tek kiz sen degilsin bu yuzden kendini kandirma tatlim...hayatina devam edip gidecek sense bu gidisle onu bekleyeceksin hala..yapma bunu kendine..
Yok yok ben hep mutluymuşum gibi paylaşımlarda bulunuyorum hatta yüz yüze konuşup ayrıldığımız günün akşamı arkadaşım ile eğleniyormuş gibi neşeli bir fotoğrafımı koydum.Bosver ya donmezse daha bile iyi. Mazallah yumusak anina denk gelir kapilirsin falan.. Layik oldugu insanlarla takilsin. Sacma sapan paylasimlar da yapiyormus. Seni ayriligin arkasindan bitmis gormesin. Arkadaslarinla guzel bir bulusma ayarla ve paylasimda bulun bence.
Haklısınız, dengesiz işte... Dengesizlerle de uğraşılmaz doğrusu. Ömür törpüleri.hayatı ve kafası karışık ama yeterince sevmiyor sanki belki bir hoşlantı falan var ama sevgi yok bana göre
ayol biz kadinlar ayniyiz, kendimden biliyorumDoğru diyorsun... :)
Ben erkekler kadar maymun iştahlı görmedim. Biri yüz versin, iki cilve bilmem ne yapsın. Hemen kendi hayatında olandan soğuyorlar. Sonra gelsin bahaneler.ayol biz kadinlar ayniyiz, kendimden biliyorum
aynen öyle..ne istediğini bilen erkek lazımHaklısınız, dengesiz işte... Dengesizlerle de uğraşılmaz doğrusu. Ömür törpüleri.
Haklısınız... Ruh halim çok gelgitli, bazen umursamıyorum bu durumu bazen de böyle birden keyfim kaçıyor, modum düşüyor...Üzülmenizi istemem ama bir erkek gerçekten seviyorsa hiçbir şeyi umursamıyor. Sevgisi bitmese bile önemli ölçüde azalmıştır hayatınıza onsuz devam etmeye alıştırın kendinizi.
Çok normal modunuzun düşmesi, zamanla atlatırsınız. Daha iyilerini hak ettiğinizi düşünün gitmek istemiş gitmiş iyi yolculuklar ona.Haklısınız... Ruh halim çok gelgitli, bazen umursamıyorum bu durumu bazen de böyle birden keyfim kaçıyor, modum düşüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?