herkes ayrılık acısını mutlaka yaşamıştır bende yaşadım
birini sevdim 5 senemi verdim onun ailesi yüzünden ayrıldık kendimi yanlız hissettim o ailesinin bulduğu kişiyle evlendi şuan bunları çok rahat söylüyom çünkü o aciya alıştım
sonra bu yanlızlıkla acıyla birine güvendim oda olmadı
şuanda birini çok seviyorum hemde deliler gibi ama yine ayrıyız
ayrılık benim kaderim ve bende bu kaderle yaşamaya çalışıyorum ama çok acı çekiyorum
şuan sadece dua edip bana geri dönmesini bekliyorum
inşallah Allah bütün sevenleri barıştırır...
Bende şuanda aynı dönemi yaşıyorum yaşan arkadaşların ne çektiklerini çok ii anlıyorum ayrılalı 4 gün oldu biliyormusunuz arkadaşlar ben ona doğum günü hediyesini vermek için gittim oda bana ayrılacağını sölemek için çağırmış....o an ne olduğunu anlayamadın çünkü hiç böle bişi beklemiyordum şuandada zaten ne yapcağımı bilmiyorum bana şaka gibi geliyor.artık ağlıyamıyorum bile halsizim sürekli yatırum allahım bana yordımcı ol offff.............
Bende şuanda aynı dönemi yaşıyorum yaşan arkadaşların ne çektiklerini çok ii anlıyorum ayrılalı 4 gün oldu biliyormusunuz arkadaşlar ben ona doğum günü hediyesini vermek için gittim oda bana ayrılacağını sölemek için çağırmış....o an ne olduğunu anlayamadın çünkü hiç böle bişi beklemiyordum şuandada zaten ne yapcağımı bilmiyorum bana şaka gibi geliyor.artık ağlıyamıyorum bile halsizim sürekli yatırum allahım bana yordımcı ol offff.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?