:):):) herşeyin hayırlısı tabiki...ama pişmanlık çok lanet bir duygu.. ben herşeyi silip attım bir tek o kaldı içimde... ama dersoluyor insan:):):)
bence kaybeden o,pişman olması gerekende o.birde bu hayatta kaderin önüne geçilmez.herşey kader kısmet,senin için iyi olen neyse hayat sana onu getirsin tatlım,eminim bu zor günleride atlatacaksınopuyorumnanaktan
bence severek ayrılanlar,başkalarıyla asla mutlu olamıyorlar.aklı eskisinde kalıyor...-tatlicadiarzu-
işte bende böylelerine sinir oluyorum.ama alma mazlumun ahını,çıkar aheste ahesteklava:
canım senin durumun çok farklı,bende olsam aynısını yapardım.biz zora gelince kaçanlardan bahsediyoruz.seninki haketmiş,bence üzülmeye değmez..her zaman terk etmek en kolayı olmuyor.bazen karşı taraf seni o kadar küçük basit duruma düşürüyor ki gururunu onurunu kurtarmak için ayrılmak zorunda kalıyorsun.acıdan aşkından mahvolcağını bilsen de ayrılıyorsun,çünkü biliyorsun ki karşı taraf artık seni eskisi gibi sevmiyor,umursamıyor..öyleleri için de zaman harcamak kendini aldatmak oluyor,çekip gidiyorsun en sonunda gözlerinde yaşlarla..mafoldumben
canım senin durumun çok farklı,bende olsam aynısını yapardım.biz zora gelince kaçanlardan bahsediyoruz.seninki haketmiş,bence üzülmeye değmez..lmaz:
1 sene önce ben yaşadımm.... atlattımmı atlattımm:):) o ayrıldığımızdan 1 ay sonra nişanlandıı herhalde kısa bir süre sonrada düğünü olurr
kızlar karşınızdaki insan zora gelince sizi terkedip gittimi?arkadaşım bunu yaşadı da,Allah kimseye yaşatmasın.kız çok üzgün,bugün görüştük bir ay geçti üstünden ama atlatamadı iştesenağlama
hiç bu duruma düşen oldumu?:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?