• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk etmelimiyim ?

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Hayırlı akşamlar herkese , az önce forumda dolaşırken 8 saattir sevgilisine ulaşamayıp panikleyen bir arkadaşın konusunu okuyunca dedimki ben mi anormalim acaba ? Sedat'a 1 aydır ulaşamıyorum rahatsızlığından dolayı telefon kullanması yasaktı net üzerinden konuşuyorduk iki hafta akrabalarında kalıcağını söyledi ama iki hafta etti dört hafta annesi ve ablasınada ulaşamıyoruz onlarda telefon kullanmıyor . Şimdi bir ilişkim olup olmadığından dahi emin değilim bir aydır ses yok kendi kendime yaşıyorum öyle birşey olmuşmudur ? yo hiç sanmıyorum olsa gelirdi haberleri peki birşey olmadıysa neden bana ulaşmadı . Bu iş bitti deyip yoluma devammı etmeliyim yoksa bir aydır bekliyorum zaten kendi çapımda beklemeye devam edip nete girerse neden girip girmediğini mi sorup ona göremi karar vereyim yada birşey yapıp karar vermek zorundamıyım anormal mi sizce bu durum ne yapayım ?

Son düzenleme:
ailesinden hiç kimse telefon kullanmıyor mu:53:
ne kadar zamandır berabersiniz ?

yani ilginç geldi bana.hangi çağda yaşıyoruz mektup atsa 1 haftada gelir.hiç yoktan iyidir:)
insan merak etmez mi?hiç aklına getirmez mi?annesinde ablasında niye tel yok anlamadım.sen bu durumda sevgilin var gibi mi hissediyorsun?garip bi ilişki olmuş:26::26::26:

neden kullanmıyorlarki hadi telefon kullanmıyor acaba neden internetten ulaşmıyor size ben çok merak ederdim yerinizde olsam

terk etme meselesi bi yana eğer rahatsızlığı varsa daha çok merak edilir.garip.

yani ilginç geldi bana.hangi çağda yaşıyoruz mektup atsa 1 haftada gelir.hiç yoktan iyidir:)
insan merak etmez mi?hiç aklına getirmez mi?annesinde ablasında niye tel yok anlamadım.sen bu durumda sevgilin var gibi mi hissediyorsun?garip bi ilişki olmuş:26::26::26:

annesi oğlunun rahatsızlığu için kullanmıyor ablasıda kullanmak istemiyormuş . açıkçası kendi kendime oyalanıyor gibi hissediyorum kendi kendine gelin güvey olur gibi .

neden kullanmıyorlarki hadi telefon kullanmıyor acaba neden internetten ulaşmıyor size ben çok merak ederdim yerinizde olsam

Ya köye gideceklerdi internet yok diye tahmin ediyorum ama neden herhangi bir yerden aramadılar bilmiyorum açıkçası .

hiç yüzyüze görüştünüz mü? yoksa internette mi görüşüyordunuz sadece?

henüz görüşmedik ama ortak tanıdıklar var .

Bence bu kadar uzun süre haber alamaman kötü bir durum mantıklı da değil.İnsan bir kere dahi olsa haber verir sen onu nasıl merak ediyorsan o süre zarfında aynı şekilde onun da seni merak edip aramış olması gerekirdi bence.Sadece ilişkiniz adına demiyorum ama yolunda gitmeyen bir şeyler var hayatında demek ki.

Hayırlı akşamlar herkese , az önce forumda dolaşırken 8 saattir sevgilisine ulaşamayıp panikleyen bir arkadaşın konusunu okuyunca dedimki ben mi anormalim acaba ? Sedat'a 1 aydır ulaşamıyorum rahatsızlığından dolayı telefon kullanması yasaktı net üzerinden konuşuyorduk iki hafta akrabalarında kalıcağını söyledi ama iki hafta etti dört hafta annesi ve ablasınada ulaşamıyoruz onlarda telefon kullanmıyor . Şimdi bir ilişkim olup olmadığından dahi emin değilim bir aydır ses yok kendi kendime yaşıyorum öyle birşey olmuşmudur ? yo hiç sanmıyorum olsa gelirdi haberleri peki birşey olmadıysa neden bana ulaşmadı . Bu iş bitti deyip yoluma devammı etmeliyim yoksa bir aydır bekliyorum zaten kendi çapımda beklemeye devam edip nete girerse neden girip girmediğini mi sorup ona göremi karar vereyim yada birşey yapıp karar vermek zorundamıyım anormal mi sizce bu durum ne yapayım ?

ve sorunuzun cevabı "evet sizin ilişkiniz anormal" 1 ay çok uzun bir süre, geçerli bir sebebi olsa anlaşılır ama o da yok. neyi beklediğinizi bilmeden beklemek çok kötü.

Bence bu kadar uzun süre haber alamaman kötü bir durum mantıklı da değil.İnsan bir kere dahi olsa haber verir sen onu nasıl merak ediyorsan o süre zarfında aynı şekilde onun da seni merak edip aramış olması gerekirdi bence.Sadece ilişkiniz adına demiyorum ama yolunda gitmeyen bir şeyler var hayatında demek ki.

evet bana çok düşkündü tedavi maksatlı görüşemesek bir hafta felan çok kötü olurdu anlamıyorum anlam veremiyorum ...

ve sorunuzun cevabı "evet sizin ilişkiniz anormal" 1 ay çok uzun bir süre, geçerli bir sebebi olsa anlaşılır ama o da yok. neyi beklediğinizi bilmeden beklemek çok kötü.

yani geçerli sebebi anlamak için beklemek zorundayım tıpkı sizin dediğiniz gibi neyi beklediğimi bilmeden beklemek ...

off varya birde ben burda terkedeyimmi acaba diye düşünürken o çok hastaysa yada çok büyük bir sıkıntı içindeyse bu mesele anlaşıldıktan sonraki çekiceğim vicdan azabı var birde :((( böyle düşündüğüm hüsnüzan etmediğim için ..

Bence bunu sorman bile hata..
Eger önemseseydi bir sekilde arayip sorardi
Kesinlikle kendi yoluna devam et..

Bence terketmene gerek yok, zaten terkedilmişsin:37:

Valla anan babam da olsa tek ayagin het zaman saglam atmalisin kocan da olsa caktirmadan tetik de durmalisin hepimizin guvende ve guvenilir oldugu tek yet Allahin yani..onu bekle biraz daha ama hazirlikli da ol

Bu devirde cep telefonu kullanmayan mı kaldı
Hadi rahatsızlık var diyelim e aileden kimsede niye yok
Daha yüzyüze görüşmemişken bitir gitsin zaten bitmiş de senin haberin yokmuş gibi durum var ortada

Terk etmeli misin?
1 aydan söz ediyoruz yahu!
Üzgünüm ama..
Terk edilmiş gibisin:ssz:

Back
X