terk ettim ,çok mutsuzum ...

sossy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
190
0
0
Ankara
daha öncede bir konuda yazmıştım belki hatırlarsanız erkek arkadaşımı aramızdaki sorunlar yüzünden terk ettim ama içim çok acıyor iki haftadır konuşmuyoruz ,ona onu sevdiğimi söyledim ne dese beğenirsiniz senin duygularının bu kadar yoğun olduğunu bilmiyordum canım kırıldığın için özür dilerim iki hafta oldu aramıyor beni çok üzülüyorum geri dönse keşke ..

gerı donse de kabul etme derım ben cunku benım de basıma geldı ınsanın canı dah acok yanıyor sımdıkı aklım olsa hıc gerı donulsun ıstemezdım zor bır surec senı beklıyor olabılır ama ılerıde daha da pısman oluagn seyler yapma

dıger konunu hatırlıyorum sevgılın eskı kız arkadasıyla bırlıkte oluyor dıye uzuluyordun bence onu bırakmakla ıyı yapmıssın sana sadık olamamıs hayatta cınsellıkten daha onemlı duygular var ask sevgı gıbı... gerı donmesını ıstememelısın hayatına yenı bı yon cız bence onu dusunerek sadece uzulursun o da gıder hayatını yasar olan sana olur anlayacagın bosverrrr...

yok zaten geri dönmez büyük ihtimalle aramıyor,aramıyorum yani ben adım atmam o da atmaz,zaten egosu çok yüksek biri ,herzaman ben bıraktım ilişkilerimde diyordu bide hiç aşık olmadım diyordu.

evet canım onladır kesin evet hayatta cinsellikten daha önemli şeyler var bencede haklısın ama erkekler için neden bukadar önemli anlamıyorum onla rahat rahat istedğini yaşadığı için onu bırakmak istemiyor ayrıca kadının ilki bile değil zaten umrunda değil adamın herşeyi cinsellik olarak görüyor benimde piskolojimi bozdu insanlara inancımı yitirdim bu insanlar yüzünden ,iyiki birlikte olmadım diyorum baksana hemen gitti ilk restimde ,aşk çok önemli tabi böyle sırf cinsellikle mutlu olduklarını düşünüyorlar bide ilk erkek arkadaşımdı ondan üzülüyorum ilk kez öpüştüğüm kişi yani keşke beni hakeden değer veren biriyle yaşasaydım ama hayat bu bana çok koyuyor işte yaşananlar gücüme gidiyor içim bundan acıyor ,özür falan diledi kırıldığım için affet beni dedi bende afettim dedim kötü brşey demedim ama kalbimi çok kırdı,çok üzdü,insanlara ,kadınlara bakış açımı değiştirdi bu adam keşke hiç tanımasaymışım çok pişmanım bu kadar değer verdiğim sevdiğim için .

Hep soyluyorum her zaman soylemeye de devam edecegım.. Bazılarınız geri kafalı oldugumu dusunebılır ama sızı seven erkek, "adam" olan adam sıze dokunmaktan bıle haya eder.. Sızı karısı olarak gormek ısteyen adam, bunun ıcın atılması gereken cıddı adımları atar, oyle ahtapot gıbı sarılayım opeyım cınsel anlamda bıseyler paylasayım dıye dusunmez. >Dusunmemelı..!!

Ne olur guzel kardeslerm arkadaslarım, ne kadar degerlı oldugunuzu farkına varın..

Kımsenın sızın kalbınızden, ruhunuzdan, bedenınızden , duygularınızdan faydalanmasına musade etmeyın..!

Bırını sevıyor olmak, bırıne aşık olmak, o ınsanla cınsel bır bırlıktelık yasamak yakınlasmak demek degıldır.. Tersten okursak, sıze dokunmayan opmeyen ya da cınsellıgın hang boyutu olursa olsun bunları yasamayan adam veya kadın sızı sevmıyor demek degıldır.. Sevgının aşkın ıfadesı bu turlu bırlıktelıkler ve yakınlasmalar olmamalı.. Hem dunyanızı hem ahıretınızı tehlıkeye atmayın..

Adamın ne oldugu ortada. Ve ne yazık kı gunumuzde bu ahır zamanda erkeklerın cogunun beynı uçkurlarıyla yer degıstırmıs durumda..

Sız cok kıymetlısınız, bız cok kıymetlıyız. Boyle uckurunun emrındekı adamlardan kendımızı muhafaza edelım. Bu ınsanlar asla s/b/ize hayırlı mutlu huzurlu bır gelecek sağlayamaz. Dunyamızı da ahıretımızı de mahvederler. :/

Merhaba Sossy
Seni cok iyi anliyorum benim su an beraber oldugum biri var onu daha once 4 kere terkettim yine baristik. Her terkedisimden sonra resmen komaya giriyordum. Seni cok iyi anliyorum nasil icinin yandigini. Senin iliskin hakkinda hicbirsey bilmiyorum. Ilk erkek arkadasim demissin. Yasin kac bilmiyorum en fazla 20 dir belkide daha kucuksun. Bana kalirsa bu kisi senin icin dogru kisi degil. Hem kendine de sans ver erkeklerin hepsi inan ayni degil. Seni gercekten sevecek birini bulacaksin. Senin icin cok seyler yapmayi goze alan birini bulacaksin. Bizim erkeklerden ogrenecegimiz cok sey var onlarinda bizden. Cinsellik hersey degil tabi. Ama bizim ulkemizde malesef erkeklerin boyle bir zaafi var. Bunun tabi bircok nedeni var. Bence sen o kisiyi bu konuda suclama nerden tanistim diyede isyan etme birak yoluna gitsin sen ondan cok sey ogrendin bundan sonra artik sen ne istedigini daha iyi biliyor olacaksin. Gelecekte karsina cok insan cikacak zaten karsina cikan kisi senin icin dogru kisiyse ve o senin kaderinde varsa ondan bisekilde kopamiyorsun zaten.Umarim yakin zamanda hersey senin cok guzel olur . Sevgiler ...

bosver canım bosverrrr
sen cok ucuz kurtulmussun bazıları boyle ıste aklı oralarında calısıyor
ınsanlara bakıs acın degısıyor evet kımlerden zarar gelebıldıgını daha ıyı anlarsın bundan sonra
emın ol baska bırını cıkacak karsına onu daha cok seveceksın ve uzuldugune pısman olacaksın ozelden msj yazabılıyormusun sana bırsey anlatmak ıstıyorum canım

cok dogru yazmıssın arkadasım :13:

canım ne kadar doğru yazmışsın ,bende hayatım boyunca böyle düşündüm bu tip insanalrdan kaçtım ama işte bir anlık boşluğuma geldi bu insan ilgisi alakası hoşuma gitti aldandım ama işte uyandım allahtan birbirimize uymadığımızı ,şimdi ufakda olsa birşeyler yaşadığım için çok pişmanım onu kırmamak için buna izin verdim,yoksa kırılıyordu sen beni istemiyorsun falan diyordu duygu sömürüsü yapıyordu bütün hayallerim yıkıldı şu anda kimseye güvenemiyorum erkeklerden soğudum bu deneyimden sonra.

canım özelden msj atamıyormuşum yeni üyeyim siteye ,merak ettim ne anlatacağını nasıl yapsak ki?

iyi dileklerin için teşekkürler canım .

seni basitmiş gibi görmesi kişiliksizlik..lütfen kendini bırakma..

ayy çok kızdım..seven adam gercekten dokunmaya kıyamıo..
benim her nekadar nişanlımla aram şuan kötü olsa dahi hatırlıorumda bana dokunmaya kıyamıodu..cinsellik ancak evlilikten sonra hayatlarımıza girer..

canımcım kendini en yakın zamanda toparla..bukadar uzatman bile hata..

üff hala kızgınım,,,

paylaşım için kendi adıma tşk ederim..

nekadarda doğru yazmışsın :)

canım bende çok kızgın ve kırgınım ,bide o kadına okadar değer vermeside çok ilginç yani anadolulu bir ailesi var bu adam nasıl bu kadar rahat davranıyor anlamıyorum ,ne yapayaım gitsin evlensin o kadınla yapıcağım birşey yok üzmüyorum artık kendimi canım hayatıma bakıcam bir daha böyle fırsatçılara karşı dikkatli olurum ,banada ders oldu bu olay.

paylaşım için kendi adıma tşk ederim..

nekadarda doğru yazmışsın :)

Ben teşekkür ederim pamuk (=
Insallah yazdıklarımı, benı dıkkate alr bu başlığı okuyanlar. Cunku hıcbır musluman kardesımın cınsel, fızıksel, ruhsal ıstısmarların konusu olmasını ıstemıyorm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…