canım sadece senin yazdığın konuyu okudum arkadaşların yazdıklarını okumadım tamamen bağımsız yazıyorum.aranızdaki sorunlar neler bilmiyorum bahsetmemişsin ama terkettiysen vardır mutlaka bi nedeni.ve ben kendimden biliyorum;bana da öyle bi an geliyo ki neden terkketmiypsun diye soruyorum kendi kendime bazen seninki gibi 2 3 gün arayıp sormuyorum sonra özlüyorum,karnıma ağrılar saplanıyo onun bu kadar umursamaz olduğuna. sonra bi konusuyoruz herşey düzelmiş.ve ben hala sabrımın taşıcağı o günü bekliyorum çünkü sabrım taştığı anda sevgilmin bittiği andır zaten diye düşünüyorum.sana şunu anlatıcam canım bazen belki terkedebilmek en iyisidir..çünkü terketmediğinde (benim gibi) bişeyler aşına aşına yok oluyo. ben hep en etkilendiğim mesajlarını saklarım onun.geçen gün bir okudum o mesajları,şimdi ne o öyle mesaj çekiyo ne de ben artık aynı masumiyetle etkileniyorum..araya giren kırgınlıklar insanı da ilişkiyi de yıpratıyo..zaman herşeyin ilacı..bence zamana bırakıp birbirinizi özleyin biraz.inan insan soğuyup kendini dinlediğinde çok iyi geliyor.
gerçektende çok haklısın bunların yaptıkları istismar ..Ben teşekkür ederim pamuk (=
Insallah yazdıklarımı, benı dıkkate alr bu başlığı okuyanlar. Cunku hıcbır musluman kardesımın cınsel, fızıksel, ruhsal ıstısmarların konusu olmasını ıstemıyorm :/
Bence doğru bi karar vermişsinelbette üzülürsün ama ilerde pişman olmazsın en azından.
Zaten onun istekleri,amacı farklıymış şimdi ne halt yerse yesin.
Sen kurtulduğuna sevin.
Umarım karşına seni mutlu edecek biri çıkar
Bence bitirmekle çok iyi bi karar vermişin.
O seni haketcek biri değilmiş sakın pişman olma karşına seni haketcek birileri çıkar umarım...
daha öncede bir konuda yazmıştım belki hatırlarsanız erkek arkadaşımı aramızdaki sorunlar yüzünden terk ettim ama içim çok acıyor iki haftadır konuşmuyoruz ,ona onu sevdiğimi söyledim ne dese beğenirsiniz senin duygularının bu kadar yoğun olduğunu bilmiyordum canım kırıldığın için özür dilerim iki hafta oldu aramıyor beni çok üzülüyorum geri dönse keşke ..
okuyunca bir an ben sandım seniişuanda aynı şeyleri yaşıyoruz. bende terk ettim sevgilimi , ve aradan bir hafta geçtkten sonra arkadaş kalalım dedim.oda tmm kalalım dedi geçenlerde
sordum ya sen ne kadar umursamazsın hemen unuttun mu falan ne dese beğenirsineski konuları açmasak , öyle hemen unutulmuyor ama şuan kpss ye vermeye çalışıyorum kendimi bende dedim ki tek merak ettiğim şey sen tamamen bitirdin mi ? oda kafamda evet dedi. Cnm aslında o sorunları biz durup dururken yaratmıyorduk.Gerçkkten vardı o sorunlar ki biz gidince onlar hiç birşy yapmadı aslında her zaman gidenler terk etmiyor.Kalanlar terk ediyor maalesef.
tabikide bir kadın gidiyorsa nedenler çok savaşıyoruz önce seviyoruz diye ama karşı taraf gayet rahat yani kılını kıpırdatmıyor,bir sürü bahane vs valla canım kendi haline bırak ben öyle yaptım inan unutuluyor eskiden olsa içim içimi yerdi bir çok kez tartıştık ayrılmak istedim ,bırakmadı güya ama yine kendi bildiğini yaptı ,ilgisiz davrandı hem gitme derdi hemde sallamazdı beni 6 ayımı bu şekilde geçirdim hep üzüntü hep sıkıntı onun istediği gibi biri olmaya çalşıtım kendimden ödün verdim ama ortada sonuç yok ,bende gittim ,seninkide terk edildiği için böyle sallamaz havalara girmiş boşver erkekler ne olursa olsun terk edilmeyi hazmedmiyorlar ,sevmeseler bile ,benimki konuşuyordu hiç terk edilmedim falan filan diye şimdi otursun düşünsün hayatıma bakıyorum ben saçıma sardım yalnız bu seferde öyle oluyor kendinle ilgileniyorsun saç baş olayına giriyorsun,yenilenmek istiyorsun sende yap iyi geliyor,arkadaş olarak bile sallama .
haklısınn cnm bende aynen saçıma sardım :)) farklı bir renge boyatmayı düşünüyorum + kilomada takmış durumdayım diyetteyim off off yani
inanmıyorum sana aynen bende ya spora başladım diyetteyim 4 kilom var verilcek aç aç geziyorum valla ayrılık iyi gelsin bize güzelleşelim iyice değilmi tatlım kaybedenelr düşünsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?