- 21 Haziran 2025
- 59
- 42
- 3
- 27
Bir insandan ayrılmak isteyince dürüstçe soylemek yerine abuk sabuk gormezden gelme triplerine girmek... acimasizligin ve insana deger vermediginin gostergesi zaten bence terk etmediyse bile sen onu terk et. Sorunu varsa da seninle sevgili olmus artik, sen dis kapinin mandali degilsin ki seninle paylasmasi gerekirdi rollenmek yerine. O yuzden boylesinden zaten olmazkızlar benim 2 aylık bi ilişkim var en başından stabil davrandı ve normaldi hiç absürd bi davranışı olmamıştı.
Cumartesi konuştuk normal pazar da arkadaşımın düğünü vardı dönüşte aradım biraz konuştuk böyle biraz asabı bozuk gibiydi ama pek anlamadım neyse kapadık pazartesi arar diye bekledim aramadı dün de aramadı en son dün akşam üzeri mesaj attım bana uzak ve mesafeli konutu mesajlar da şöyle:
bi de aramamı reddetti ve geri dönmedi ilk kez yapıyor böyle bişe sizce ne yapmalıyım bi kere daha aramalı mıyım yoksa bu kişi ayrılmak için mi böyle yapmış.
Sen de yazmadın ama diyen erkekten olmaz bencekızlar benim 2 aylık bi ilişkim var en başından stabil davrandı ve normaldi hiç absürd bi davranışı olmamıştı.
Cumartesi konuştuk normal pazar da arkadaşımın düğünü vardı dönüşte aradım biraz konuştuk böyle biraz asabı bozuk gibiydi ama pek anlamadım neyse kapadık pazartesi arar diye bekledim aramadı dün de aramadı en son dün akşam üzeri mesaj attım bana uzak ve mesafeli konutu mesajlar da şöyle:
bi de aramamı reddetti ve geri dönmedi ilk kez yapıyor böyle bişe sizce ne yapmalıyım bi kere daha aramalı mıyım yoksa bu kişi ayrılmak için mi böyle yapmış.
Bir iki mesaj daha atsan ;" Ailevi sıkıntılarım var diyecek ve muhakkak aileden biri Çok büyük bir hastalık geçirmiş "olacak.kızlar benim 2 aylık bi ilişkim var en başından stabil davrandı ve normaldi hiç absürd bi davranışı olmamıştı.
Kız Allah kurtarmış işte, 'sende aramadın' ne?? çok seviyorsa merak ederdi yine arar sorardi ne oldu neyin var diye, ben erkeklere karşı yapılan baskıya karşıyım da bu direkt prenses bacım ya sal şunu kendini duzeltmeyeceksekızlar benim 2 aylık bi ilişkim var en başından stabil davrandı ve normaldi hiç absürd bi davranışı olmamıştı.
Bu da yurt dışında yaşıyor o yüzden ayrılma maksatlı boyle yaptı galiba diye düşünüyorum...ayy hic gelemedigim seyler
benzeri ruh esi oldugunu düşündüğüm uzak mesafe cocukla basima gelmisti. dogum günümde elleriyle tatilimizi cizgi kitap haline getiren, her firsatta mektup yazan cok ilgili biriydi
birgun ayni boyle iki günlük derin sessizlik oldu. sonra birseyler yazdi ama beni tatmin etmedi, dislike attim
engelledim gectim:)
iyi hos, sevdim ettim de askimdan ölmedim ya. bana su sekilde davranan kimsenin hayatimda yeri yok.
(derken derken ayri olduğumuz on ayda iyice düşünmüş tasinmis. kendini affettirdi, ulkemde sifirdan hayat kurdu, nisanlandik falan. bir daha da benzer davranisi olmadi - cok yoğunsa bile hic yoktan gif atar aklimdasin diye)
yani baska insanlarin size verdigi degeri biraz da siz belirlersiniz. boyle umursanmamalari yutarsaniz hayatinizdaki insan da bazen umursamamaya devam eder.
Hemen alakayı keskızlar benim 2 aylık bi ilişkim var en başından stabil davrandı ve normaldi hiç absürd bi davranışı olmamıştı.
cok bile yapmissin :)Bu da yurt dışında yaşıyor o yüzden ayrılma maksatlı boyle yaptı galiba diye düşünüyorum...
Sevgili yengec senin yorumlarını cok beğeniyorum sence de ben iletişim icin elimden geleni yapmamış miyim
hic gorustunuz mu? bu iki bucuk ayda kac kere geldi?Bu da yurt dışında yaşıyor o yüzden ayrılma maksatlı boyle yaptı galiba diye düşünüyorum...
Sevgili yengec senin yorumlarını cok beğeniyorum sence de ben iletişim icin elimden geleni yapmamış miyim
Burdayken tanistik normalde eylulde gelmek icin de plan yapmıştı iste bilet falan almıştı ama gerek kalmadi ...hic gorustunuz mu? bu iki bucuk ayda kac kere geldi?
bilet aldiysa birkac gune yanlamaya baslar sana gelince ilgilen diyeBurdayken tanistik normalde eylulde gelmek icin de plan yapmıştı iste bilet falan almıştı ama gerek kalmadi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?