terk mi edildim

Bir insandan ayrılmak isteyince dürüstçe soylemek yerine abuk sabuk gormezden gelme triplerine girmek... acimasizligin ve insana deger vermediginin gostergesi zaten bence terk etmediyse bile sen onu terk et. Sorunu varsa da seninle sevgili olmus artik, sen dis kapinin mandali degilsin ki seninle paylasmasi gerekirdi rollenmek yerine. O yuzden boylesinden zaten olmaz

Sen de yazmadın ama diyen erkekten olmaz bence

Bir iki mesaj daha atsan ;" Ailevi sıkıntılarım var diyecek ve muhakkak aileden biri Çok büyük bir hastalık geçirmiş "olacak.

Bence şu tarz bi msj at;
İnşallah sorun neyse halledebilirsin, senin iyi olmanı isterim. eğer istersen ve bende müsait olursam konuşuruz..

Ki bence de ayrılmak istiyor yemiyor söylemeyi. klasık erkek. Senın çantada keklık olduğunu düşünmemeli

Başkasını bulmuş.
Bir de doğru düzgün ayrılmayı da beceremiyolar, hemen ghosting. Sabıırr.
Ya da totoları hemen kopmayı yemiyor karşı tarafı kandırmaya müsait saftirik bulup yarın öbür gün “kızım kötüydüm yhaaa” diye saçma sapan bir bahaneyle geri dönmek için elinin altında tutmak için de yapanı var.

Kız Allah kurtarmış işte, 'sende aramadın' ne?? çok seviyorsa merak ederdi yine arar sorardi ne oldu neyin var diye, ben erkeklere karşı yapılan baskıya karşıyım da bu direkt prenses bacım ya sal şunu kendini duzeltmeyecekse

ayy hic gelemedigim seyler
benzeri ruh esi oldugunu düşündüğüm uzak mesafe cocukla basima gelmisti. dogum günümde elleriyle tatilimizi cizgi kitap haline getiren, her firsatta mektup yazan cok ilgili biriydi
birgun ayni boyle iki günlük derin sessizlik oldu. sonra birseyler yazdi ama beni tatmin etmedi, dislike attim
engelledim gectim:)
iyi hos, sevdim ettim de askimdan ölmedim ya. bana su sekilde davranan kimsenin hayatimda yeri yok.
(derken derken ayri olduğumuz on ayda iyice düşünmüş tasinmis. kendini affettirdi, ulkemde sifirdan hayat kurdu, nisanlandik falan. bir daha da benzer davranisi olmadi - cok yoğunsa bile hic yoktan gif atar aklimdasin diye)
yani baska insanlarin size verdigi degeri biraz da siz belirlersiniz. boyle umursanmamalari yutarsaniz hayatinizdaki insan da bazen umursamamaya devam eder.

Bu da yurt dışında yaşıyor o yüzden ayrılma maksatlı boyle yaptı galiba diye düşünüyorum...

Sevgili yengec senin yorumlarını cok beğeniyorum sence de ben iletişim icin elimden geleni yapmamış miyim

Hemen alakayı kes
Sakın peşinden koşma
Hayatına devam ettiğini gösteren storyler at
İlgilendiğini çok belli etmişsin

cok bile yapmissin :)

Ömür boyu tribal enfeksiyon geçirip duracak bi tip belli ki.
Böylesini bal olsa unut. Of hiç çekemem tripli erkek deyip engelle

hic gorustunuz mu? bu iki bucuk ayda kac kere geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…