Arkadaşlar yaklaşık kırk önce ev arkadaşlarmın faceinde bir çoçuk görmüştüm ikisinin ortak arkadası cok begenmiştim onlarda doğum gunu vardı orada tanısırsınız felan demişlerdi biz dogum gunun tanıstık daha sonra facede felan ekleştık konusmaya basladık cocuk uzerıme dusuyordu artık ilgisini belli edıyordu hoslanmıstı bende cok hoslanmıstım zaten ıcım kıpır kıpırdı her neyse daha sonra bu bana açıldı ve bız cıkmaya basladık her sey cok guzel gidiyordu cok mutluyduk bana cok ılgılıydı herseyden memnundum yani bunun daha önceden uzun bir ilişkisi olmus ben buna ilk gun dedım kı bak senn uuzn bır ılıskkın olmus benı senın gecmısın ılgılendırmez ama dedım bunu baana yansıtacaksan smdıden sole kendımı sana kaptırmıcam dedım buda hayır yok bıttı felan dedı her neyse bız cıkıyorduk dogum gununu felan kutladım bana dogu gununde dedı sanıırm ben senı gercekten sevmeeye baslıyorum artık dedi içim kıpır kıpırdı çok mutluydum daha sonra dogum gununun ertesı gun beraaberdık yıne ben bunu beklıyordum bu o gun bır soguktu ne oldu dedım ustune gıttım eskı kız arkadası aramıs aramızzda bısey olmaz ama sesını duyunca kötu oldum dedı ysanmıslık var anla ddı ve sustum daha sonra ozur dıledı sarıldı felan neyse yıne sustum aradan bıraz zaman gecctı o gun konusmıcakmıyız dedım ve patladı bu ıste ben senı cok uzucem ben boleyken senle olamam felan dedı evdeydık kötu oldum ben dedı bana bu konusmayı yaaprken daja sonra geldı yanıma neyse bgunu unutlaım dedı sarıldık ole kapattım bende ertesı gun bu bana mesaj atmıyor aramıyor felan ben aradım acmaadı bana mesaj aattı artık gorusmek ıstemıyorm dedı durduk yere ayrıldı ben daha sonra aradım bunu ustune yuzune konusmaadım cok köötu oldum dedı sımdıde konsamıyorum cok kötu oldm dedı neyse bız ayrıldık arkadaslar o gun aksam ev arkadasımla facede konsmus işte onu üzmek istemıodum yoksa bnaa asık olacaktı ben ona baglanmaıyordudm o cok ılgılıydı ama ben ona baglanamıyordum ve onun böle olmasıda bana vıcdan azabı cektırdın felan demiş ama bız cıkarkene bana senın yanında kendımı cok mutlu huzurlu hıssedıyordum dıyordu arkadslaar kısacası ayrılalı 2 hafta oldu ve ben cok sevıyorum onu ayrıdlıktah sonra ne mesaj attım ne aradım hıcbısey yapmadım benı facedende sılmedı bende sılmedım zaten ayrılekn benden benı affe sana bunları ysattıgım ııcn dedı bende dusmanım degılsın affetmek alaha mahssustur dedım ve bız bu sekılde kapattık ama hala onu cok ozluyorm uzn surelı bır ilişkimiz olmadı ama hayatımda hissetmedıgım duyguları hıssettım onda sadece bır gun gerı doner mı cok merak edıyorum yorumlarınızı alabılrmıyım