eğer barışmak isteseydi bu 3 aylık süre içinde illa ki barışmak istediğini söylerdi.
geriye tek bi seçenek kalıyo sizin ilginizi kaybetmek istemiydur.
erkekler egoları okşansın ister sizde yedekte kalın istiyodur.
konuşmak istemediğini söylemelisiniz.
yoksa bu aramalar yüzünden onu unutamayacak ve böyle belkilerle yaşayacaksınız.
İlk dediğinizi ben de aklıma getiriyorum arasıra,aklıma gelmiyor değil doğrusu ama sonra tabiri caizse ya 'züğürt tesellisi' içerisindeysem?diyorum.
Bırakan oydu,pişman olsa,hala birşeyler hissetse çabalardı,açıkça söylerdi gibime geliyor. Sonuçta ben sadece arkadaş gibi görüyormuşum tavırlarını altı üstü 2 aydır falan yapıyorum,ya önceki 3 ay? Sevdiğimi anlamaması imkansızdı.
Neden hiç link video falan göndermezken malezyaya ait müslüman bir çiftin geleneksel düğün videosunu gönderiyor. Neden 'aşkını' diyecektim deyip sonra geveliyor.
İyi niyet,iyi sebep,ufacık bir ışık araya araya bugünlere geldimsonuç: hiçbir şey... Ama son 4 haftadır falan sıklaştı aramaları.. Yeter artık offf,egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor. Sadece bendeki sevgiyi mi görüp rahatlamak istiyor. Bilmiyorum.. Bu nasıl bir çıkmaz? İçim alev alev..
Canım bana kalırsa artık aradığında. Ne istiyosun, ne yapmaya çalışıyosn diye sor ve içindekileri söyle. Derdi neymiş öğren .
canim, neden kendine bunu yapmasini izin veriyorsunki ?
ben askim dedigim insanla daha sonra arkadas olamam de
ve tamamen kontagini kes..
senin duygularinin bir önemi yokmuski böyle yapabiliyor..
zaten eski sevgiliden arkadas olmaz, ya hep ya hic..
Arkadaşlar önceki konularımı bilenleriniz vardır,çok uzun olduğu için belirtmem zor.
Bir sorum var: Sevdiğim kişi herşey güzel giderken 3aylık ilişkinin sonunda pat diye bıraktı, doğrudürüst bir açıklama bile yapmadı. Aynı işyerindeyiz.Fakat o ayrılık gününden beri şu zamana dek(5ay geçti aradan) 2günde bir 3 günde bir bazen haftada bir(son zamanlarda biraz sıklaştı) arar. Nasılsın?der,napıyosun?der,işlerinden bahseder.
Fakat öte yandan bazen bana mesafeliymiş gibi davranır iş yerinde. Sizce neden tüm bunlar? Neden aramaya devam ediyor?
Kalbinde sevgi kalsaydı sevdiğini söyler ve devam ederdi ilişkisine diye düşünüyorum.Öyleyse bu aramalar neden tüm bunlar? Dün işyerindeyken dahili no.mdan aradı msn.ni açar mısın dedi daha önceleri arasıra olduğu gibi. Geçen günlerde annem rahatsızdı ,halbuki aradan 4-5 gün geçmişti annemi falan sormak istemiş, işlerden konuştuk yine,sonra bi ara 'Allah iyiliğini versin' dedim 'senin de aşını versin' dedi. Aşını da ne oluyor?dedim gülerek, 'aşkını'diyecektim, 'iş-aş, haydar baş' falan diye geveler gibi espiri yaptı,2 hafta önce bana gönderdiği ama üzerinde yorum yapmadığm bir evlilik videosunu yine gönderdi falan.
Arada atladığım ifade etmediğim çok durumlar var ama aynı ortamda olunca ve böyle yaptıkça içimden atamıyorum,seviyorum zaten onu kahretmesin.Ama kabullenmeye çalışırken ayrılığı yeniden canlanıyor birşeyler,sil baştan oluyor sanki.
Lütfen samimi yorumlarınızı bekliyorum. Neden böyle davranır terketmiş biri??
resmen seninle dalga geçiyor buna sakın izin verme
ararsa açma,iş yerinde konuşmak isterse şuan uygun değilim de.hem seni bırakmış hemde oyalar gibi hareketler ne sanmış o kendini.sen onu peşinde koştur.kaçan kovalanır canım.seni avucunun içinde bilmesine müsade etme
Çok sağolun kızlar, ben onu çok seviyorum ama sanırım hala o beraber geçen günlerimizdeki sevdiğim insanın beynimde çizdiği profili söküp atamadığım,hala öyle biriymiş gibi sandığım için seviyorum. Evet o profile ben deliler gibi aşığım çok sevdim.Ama karşımdaki düşüncemde o zannettiğim kişi değil pek,farkındayım. Beden aynı sadece,ruh farklı.
Öte yandan ise birbirimize bağırıp çağırmamız hakaretimiz falan olmadı,veya ne bileyim bir başka kıza ilgisini veya yazışmasını yakınlaşmasını falan görmedim.Tüm bunlar beni kahrediyor,silip atmamda zorlaştırıyor.(
İnanın düşüncelerden dolayı iştahım kesildi,başımdan ağrı eksilmiyor.Aslında iradesiz değilim daha önce başımdan geçti böyle çetin imtihanlar çok kararlıydım-mantıken bitince herşeyi bitirdim.Fakat bunda kötü bir sebep yok ortada somut olarak.Aldatma yok,hakaret yok,yalan yok.. Çıldırtıyor 'yok'lar.
Ah be canım bilmiyosun işte.halbuki bir bilsen başka kızlara ilgisini peşinden koşupta ona yüz vermeyen kızların listesini kendini asla affetmezsin.bu tip erkeklerin hayatında birileri sürekli vardır.bağlanmaktan kaçarlar ve egoları yüksektir.biraz ilişki uzmanı gibi konuştum sanırımama öyle.inan bana zamanında bana seni çok seviyorum sana aşığım diyen bile oldu ama üstün yeteneklerim sayesinde gizli hayatlarına girmeyi başardığımda sonuç çok yıkıcı oldu.Belki inanmazsın.biri vardı çocuk çok sessizdi efendiydi üstelik ben yanındayken kalbinin deli gbi attığını söylüyordu.güzel değildi ama duygularınıns samimi olduğunu düşündüm ve ona tam kalbimin kapılarını açacakken bir sosyal paylaşım sitesinin adresindeki şifreyi elde etmeyi baaşrdım tahmin yoluyla.inanmıcaksın canım bana söylediklerini o kadar çok kıza söylemişki dünyam başıma yıkıldı.ama beni tek mutlu eden şey kedimden taviz vermediğimdi ama ümidini sakın yitirme mutlaka hayatta seni hakedecek biri illaki çıkacaktır yalnız sende onu sevebilecekmisin ya da geç olmadan sevebilecekmisin o da var.
aşk böyle birşeydir.bz kızlar kadınlar duygularımız doyumsuz olabiliyor çoğu zaman.çabuk kırılıyoruz,sevildiğimizden emin olmak istiyoruz.sevgiye doymuyoruz.enayilik değil bu ama erkeklerinki hainlik oluyor.aslında bende duymaz çok zayıflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?