Terkeden Erkek Neden Aramaya Devam Eder?

senin ona olan ilgini kaybetmemek için tabiki. böyle hareketlere taviz verme. sonra düşüneceği şey şu. rohy ben konuşunca konuşuyo ben istediğim zaman da gelir. istediğim zaman da pat diye bırakabilirim. cepte kalsın mantığında yani. pat diye terketti diyosun. daha niye konuşmaya devam ediyosun anlamadım. konuşma yüz verme. o zaman emin ol ki gözünde seni büyütecek ve sürünen o olacak. daha fazla şımartmadan irtibatı kes derim ben. kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.

Aynı durum bende de oldu.Daha sonrada tehdit msjı aldım.Bu erkekleri anlamak çok zor ya Senden daha iyi birini bulamadığından aklınca sana dönmeye çalışıyor yada en azından sana bi şekilde yakın olmaya çalışıyor.Kafanı karıştıyor canım dikkat etmelisn bence :)

gururunu okşuyor, egosunu tavan yapıyor, gel dedim mi gelir, git dedim mi gider şeklinde...

çok yakınımda bir erkekten duymuştum eski ilişkisi için (5 senelik kız arkadaşını biri için terk eder bu kişi ve şöyle der) şu an bile, o kadar şeyden sonra bile, onu terk etmeme rağmen, aldatmama rağmen, şimdi arasam gel desem gelir....

şok olmuştum bu söyleme, abartma sen de kızı iyice gurursuz yaptın dedim hiddetle, hemcinsimi savunmalıydım... adım gibi biliyorum gel devam edelim desem gelir ve devam ederiz diye tekrar vurgulamıştı...

erkeklerin bu kendilerine güvenleri, ego şişirme taktikleri, kadınları nasıl da düşük ve değersiz gördükleri ve kadınların da elbet suçu var, o kadar tatsızlığa, itilip kakılmalara rağmen, en ufak bir yeşil ışıkta hemen yelkenlerini suya indirmeleri....

canı sıkılıyodur, birine sarmak istiyodur falan... sana yeniden yaklaşamaması için bir sebep mi var ki? hani hala seviyodur ama bişeyler ona engel oluyodur dicem ama... bence ciddiye alıncak bişeysi yok.

sen ona göre davranma, ne istediğine karar ver, kararına göre de hareket et. kendini onun oyuncağı etmek istemezsen ona göre davran, yeniden birlikte olmak istiyorum diyorsan ona göre...

Canım sen de biliyorsun niçin olduğunu seni yedekte tutmaya çalıştığını ama sen seviyorsun işte kendini alamıyorsun hep bir umut arayışındasın. Aynı şeyi ben de yaşadım ve aynen senin gibi nette insanlara danıştım belki güzel bir şeyler söyleyen olur diye ama tabiki olmadı olamayacağını da bile bile anlattım zaten sana tavsiyem şudur asla taviz verme ve görüşmeyi kes. Sen görüştüğün sürece sana değer vermez ama sen kendini ağırdan alırsan en azından kendi gururunu ayaklar altına almazsın tavsiyemi dinle canım.

Son düzenleme:
2 seçenek var. ya kafasına dank etmiştir yaptığı aptallık ya da o an ilgilenebileceği bir kız yoktur ondan.

Son düzenleme:

Hem karnım doysun hem pastam dursun diye düşündüğü için böyle yapıyor ve sizi yeniden elinin altında tutmaya çalışıp, sizinle birlikte diğer tavladığı kız veya kızları aynı anda idare etme amacında olduğu için. Biri olmazsa diğer olur mantığıyla yedek listesi oluşturuyorlar kendilerince. sonra göstermelik olarak; sadece sen varsın, benimsin, ben de sadece seninim diyorlar, hatta diğer kızları silmiş görünseler de emin olun başka bir msn hesaplarından veya tlf numaralarından yine bağlarını koparmayıp görüşmeye devam ediyorlar. ben artık hiiiç iyimser olamıyorum bu konuda. Çünkü bizzat kendim yaşadım, tecrübeyle sabittir. bana sildiğim dediği kızları silmemiş meğer, msnde ekliymiş, telefondan da görüşüyorlarmış, bazılarıyla yedek sevgili gibi "arkadaşça" diye bir tabir kullanırlar, o da yalan! dedikleri gibi arkadaşça(sevgili adayı) görüşürken bazılarıyla da sevgili oluyorlar! Üstelik de ayrılırken de hiç bir açıklama yapma gereği bile duymamış, genelde böyle yaparlar çünkü diğer sevgilisiyle meşguldür, sizinle ayrılmıştır ama birkaç hafta sonra kafasına dank eder ve numaranızı arar, engellediyse engelini kaldırır vs... kendinizden asla taviz vermeyin derim.. naçizane.. ama tabi siz daha iyi bilirsiniz sonuçta sizin erkek arkadaşınızdı bir zamanlar.

Aynen katılıyorum ve altına imzamı atıyorum. Zeki kadınları o yüzden istemiyorlar bence. rahatça, istedikleri gibi at koşturamadıkları için...:26:

kafanı karıştırmaktan başka bişey yapmıyor nefret ediyorum bu kişilerden benimde başıma gelmişti böyle bişey ..

hayatını engellemesine izin vermemelisin
soğuk davranmalısın

bunları kendi mutluluğun için yapmalısın inan en doğrusu bu !

Öncelikle içten yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.İnsan sanal alemden de olsa bir yerlerden destek almak ve içindekileri dökmek istiyor.

Okadar yoruldum ki, aslında 2 ay önce içimden atmaya başlamıştım tam sökmeye başlamıştım ki yine aramalar ilgi-ilgisizlik arası konuşmalar vs başlatınca kalbimdeki buzlar yeniden eridi (

Şimdi 2aydır falan sıradan iş arkadaşımmış gibi davranıyorum, hiçbir şekilde onu arayan ben olmuyorum,onunla alakam bu düzeyde ,söyledklerinizde haklı buluyorum.Ben de sizler gibi düşünüyordum ama sanırım ilk defa bir erkek beni trkettiği için sanrm kendime yediremediğimden,içimden kendime bile itiraf edemediğim hırslanışımdan dolayı bende takıntı haline geldi. Esasında ayrıldığmzdan beri onu sevmem için bana birşey yapmadı. Beni değerli-özel hissettirtmedi.Tam yakınlaşır gibi yaptı ama içi boş çıktı-neticesiz oldu belki 1000 defa!

Şimdi alakam bu düzeydeyken,böyle bir görüntü sergilerken naasıl kurtulacağım bu çıkmazdan.En azından bir müddet daha aynı ortamda çalışacağız.Peki somutolarak-tam olarak ne yapayım?
Akıl verin lütfen. Tüketti bu durum beni artık..

Son düzenleme:
samimi olmadığın bi iş arkadaşınla nasıl konuşursun, merhaba merhaba... bitti...
oyunlarınla ilgilenmiyorum mesajını alabilsin, aramalarını da açma... aklını çelmesine izin verme... hani genelde biten ilişkilerimize bakarız da aman buna mı ayırdım o kadar vaktimi, aman bunun için mi o kadar üzüldüm deriz.. şu an belki gözlerine güneşlik inmese de bi tül inmiş durumda.. uzak durdukça yaptıklarının saçmalığını ve çocukça oyunlarını daha iyi görecek (şimdi de görüyorsun da, kesip hayatından atamıyorsun bu uzantıyı) direk silebileceksin..

anlayabiliyorum neler hissettiğini bende nedensiz yere terk edildim KİŞİLİKSİZ biri tarafından 2 hafta sonra falan mesaj attı konuşmaya çalıştı biraz konuştum ama sonradan mesaj atmasına izin vermedim .. ama bikaç hafta sonra yeniden dadanmaya başladı ben yine başımdan atmaya çalıştım ve şuan hala onu hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ben bunu yaptıkça o daha çok hırslanıyo hayatıma girmek istiyo şuan yalvarıyo bana ama ben onun hiç bi sözüne inanmıyorum çok şükür bunu başarabiliyorum çünkü biliyorum ondan bana hayır gelmicek hayatıma istediği zaman girip istediği zaman çıkabiliceğini sanıyor ..
evet seninde dediğin gibi insan kendine yediremiyor bu yüzden sende ona karşı mesafeli olucaksın cevap vermiyeceksin ( iş arkadaşı oldugunuz için iş konuları dışında ) O YOKMUŞ gibi davranmaya çalışıcaksın .. o zaman değerini daha iyi anlar ve senin yaptıklarını kendine yediremez şak diye kalır ortada ohh ne güzel olur . .
bence sen onu sevmiyosun , seni bırakıp gitmesini kabullenemiyosun o kadar .

Çok sağolun kızlar, ben onu çok seviyorum ama sanırım hala o beraber geçen günlerimizdeki sevdiğim insanın beynimde çizdiği profili söküp atamadığım,hala öyle biriymiş gibi sandığım için seviyorum. Evet o profile ben deliler gibi aşığım çok sevdim.Ama karşımdaki düşüncemde o zannettiğim kişi değil pek,farkındayım. Beden aynı sadece,ruh farklı.

Öte yandan ise birbirimize bağırıp çağırmamız hakaretimiz falan olmadı,veya ne bileyim bir başka kıza ilgisini veya yazışmasını yakınlaşmasını falan görmedim.Tüm bunlar beni kahrediyor,silip atmamda zorlaştırıyor. (
İnanın düşüncelerden dolayı iştahım kesildi,başımdan ağrı eksilmiyor.Aslında iradesiz değilim daha önce başımdan geçti böyle çetin imtihanlar çok kararlıydım-mantıken bitince herşeyi bitirdim.Fakat bunda kötü bir sebep yok ortada somut olarak.Aldatma yok,hakaret yok,yalan yok.. Çıldırtıyor 'yok'lar.

Ya sana geri dönmek istiyor ve seninde onu hala unutup, unutamadığını anlamaya çalışıyor ama açılamıyor.

Ya da öyle eğlence olsun, boş vaktimi değerlendiriyim, kafama eserse konuşur bırakırm hesabı yapıyor.

İlk dediğinizi ben de aklıma getiriyorum arasıra,aklıma gelmiyor değil doğrusu ama sonra tabiri caizse ya 'züğürt tesellisi' içerisindeysem?diyorum.

Bırakan oydu,pişman olsa,hala birşeyler hissetse çabalardı,açıkça söylerdi gibime geliyor. Sonuçta ben sadece arkadaş gibi görüyormuşum tavırlarını altı üstü 2 aydır falan yapıyorum,ya önceki 3 ay? Sevdiğimi anlamaması imkansızdı.
Neden hiç link video falan göndermezken malezyaya ait müslüman bir çiftin geleneksel düğün videosunu gönderiyor. Neden 'aşkını' diyecektim deyip sonra geveliyor.

İyi niyet,iyi sebep,ufacık bir ışık araya araya bugünlere geldim sonuç: hiçbir şey... Ama son 4 haftadır falan sıklaştı aramaları.. Yeter artık offf,egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor. Sadece bendeki sevgiyi mi görüp rahatlamak istiyor. Bilmiyorum.. Bu nasıl bir çıkmaz? İçim alev alev..

eğer barışmak isteseydi bu 3 aylık süre içinde illa ki barışmak istediğini söylerdi.
geriye tek bi seçenek kalıyo sizin ilginizi kaybetmek istemiydur.
erkekler egoları okşansın ister sizde yedekte kalın istiyodur.
konuşmak istemediğini söylemelisiniz.
yoksa bu aramalar yüzünden onu unutamayacak ve böyle belkilerle yaşayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…