Aynı durum bende de oldu.Daha sonrada tehdit msjı aldım.Bu erkekleri anlamak çok zor yaSenden daha iyi birini bulamadığından aklınca sana dönmeye çalışıyor yada en azından sana bi şekilde yakın olmaya çalışıyor.Kafanı karıştıyor canım dikkat etmelisn bence :)
gururunu okşuyor, egosunu tavan yapıyor, gel dedim mi gelir, git dedim mi gider şeklinde...
çok yakınımda bir erkekten duymuştum eski ilişkisi için (5 senelik kız arkadaşını biri için terk eder bu kişi ve şöyle der) şu an bile, o kadar şeyden sonra bile, onu terk etmeme rağmen, aldatmama rağmen, şimdi arasam gel desem gelir....
şok olmuştum bu söyleme, abartma sen de kızı iyice gurursuz yaptın dedim hiddetle, hemcinsimi savunmalıydım... adım gibi biliyorum gel devam edelim desem gelir ve devam ederiz diye tekrar vurgulamıştı...
erkeklerin bu kendilerine güvenleri, ego şişirme taktikleri, kadınları nasıl da düşük ve değersiz gördükleri ve kadınların da elbet suçu var, o kadar tatsızlığa, itilip kakılmalara rağmen, en ufak bir yeşil ışıkta hemen yelkenlerini suya indirmeleri....
Ya sana geri dönmek istiyor ve seninde onu hala unutup, unutamadığını anlamaya çalışıyor ama açılamıyor.
Ya da öyle eğlence olsun, boş vaktimi değerlendiriyim, kafama eserse konuşur bırakırm hesabı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?