• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden Erkek Neden Aramaya Devam Eder?

eğer barışmak isteseydi bu 3 aylık süre içinde illa ki barışmak istediğini söylerdi.
geriye tek bi seçenek kalıyo sizin ilginizi kaybetmek istemiydur.
erkekler egoları okşansın ister sizde yedekte kalın istiyodur.
konuşmak istemediğini söylemelisiniz.
yoksa bu aramalar yüzünden onu unutamayacak ve böyle belkilerle yaşayacaksınız.

Her olasılığı düşünmüş olsam da bu dediğiniz ihtimal daha büyük gibi gözüküyor. Başka türlü açıklayamyorum. Daha askerlik yapmadı,kazancı yüksek değil-iş hayatına yeni atıldı sayılır 1 yıldır falan çalışıyor. Bi ara tavırlı olduğum dönemlerde 'gelecek beni korkutuyor 'demişti. Bana maddi anlamda hazırlığı olmadığı için,vaad veremeyeceğinden dolayı mı diye de çok düşündüm. Ama ne bileyim samimi olan kişi ya bunu açıkça ifade eder dürüstçe ya da 'o kıza ümit verecek birşey yapmamalıyım-çünkü onunla olmayaxcak-engellerim var'diye düşünüp tamamen uçurum sokmalıydı araya diye düşünüyorum.

O fazla havalanmış egosunu söndürmeliyim. Çünkü her ne kadar hala ona kıyamasam da,yaptığının yanlış olduğunu anlaması için söndürmeliyim. Sadece telefonlarını açmamak yetmez..Ne yapmalıyım başka..şu an bir fikrim yok :(

İlk dediğinizi ben de aklıma getiriyorum arasıra,aklıma gelmiyor değil doğrusu ama sonra tabiri caizse ya 'züğürt tesellisi' içerisindeysem?diyorum.

Bırakan oydu,pişman olsa,hala birşeyler hissetse çabalardı,açıkça söylerdi gibime geliyor. Sonuçta ben sadece arkadaş gibi görüyormuşum tavırlarını altı üstü 2 aydır falan yapıyorum,ya önceki 3 ay? Sevdiğimi anlamaması imkansızdı.
Neden hiç link video falan göndermezken malezyaya ait müslüman bir çiftin geleneksel düğün videosunu gönderiyor. Neden 'aşkını' diyecektim deyip sonra geveliyor.

İyi niyet,iyi sebep,ufacık bir ışık araya araya bugünlere geldim :( sonuç: hiçbir şey... Ama son 4 haftadır falan sıklaştı aramaları.. Yeter artık offf,egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor. Sadece bendeki sevgiyi mi görüp rahatlamak istiyor. Bilmiyorum.. Bu nasıl bir çıkmaz? İçim alev alev..

Canım bana kalırsa artık aradığında. Ne istiyosun, ne yapmaya çalışıyosn diye sor ve içindekileri söyle. Derdi neymiş öğren .

Canım bana kalırsa artık aradığında. Ne istiyosun, ne yapmaya çalışıyosn diye sor ve içindekileri söyle. Derdi neymiş öğren .

Çok önceleri çok defa net şeyler ağzından duymaya çalıştım,hep kaçındı veya sustu. Bunu yapmaya gururum elvermez. 'Hala unutamamış' diye düşündürtmek istemiyorum ondan açık bir kıpırtı yokken.:(

canim, neden kendine bunu yapmasini izin veriyorsunki ?
ben askim dedigim insanla daha sonra arkadas olamam de
ve tamamen kontagini kes..
senin duygularinin bir önemi yokmuski böyle yapabiliyor..
zaten eski sevgiliden arkadas olmaz, ya hep ya hic..

canim, neden kendine bunu yapmasini izin veriyorsunki ?
ben askim dedigim insanla daha sonra arkadas olamam de
ve tamamen kontagini kes..
senin duygularinin bir önemi yokmuski böyle yapabiliyor..
zaten eski sevgiliden arkadas olmaz, ya hep ya hic..

dengem altüst oldu,kendimle çelişiyorum resmen :( Bir sağlam görünmek adına sıradan arkadaşmış gibi hiç renk vermeden alaka kurmalar,şimdi de tavır koyup rest çekme isteği.. Kahretsin nedir vazgeçilmz olan...Biliyorum değmiyor kahretsin...

kacan kovalanir misali sende ondan uzak dur canim
baktiki sen uzaksin oda sana ulasmaya calisacak..
gercek niyetini o zaman anlarsin
ama sen böyle yaptikca oda seni kullaniyormus gibi oluyor..

egoistin teki bence uzak durmaya çalış bu böyle devam eder mi canım sürekli düşün düşün ne hakkı var bunaaa:45: ayrıca ne istediğini bilmeyen maymun iştahlı biriymiş kusura bakma ama böyle şeyleri duyunca susturamıyorum kendimi :50: ne ciddi bir ilişkinin sorumlulugunu kaldırabilecek bir insan ne de kendini geri çekebilecek kadar karakterli :20: hadi şimdi dayandın bunlara sonunda da birleştiniz eee sonra ne olacak can çıkar huy çıkmazmışş :25:

Arkadaşlar önceki konularımı bilenleriniz vardır,çok uzun olduğu için belirtmem zor.

Bir sorum var: Sevdiğim kişi herşey güzel giderken 3aylık ilişkinin sonunda pat diye bıraktı, doğrudürüst bir açıklama bile yapmadı. Aynı işyerindeyiz.Fakat o ayrılık gününden beri şu zamana dek(5ay geçti aradan) 2günde bir 3 günde bir bazen haftada bir(son zamanlarda biraz sıklaştı) arar. Nasılsın?der,napıyosun?der,işlerinden bahseder.
Fakat öte yandan bazen bana mesafeliymiş gibi davranır iş yerinde. Sizce neden tüm bunlar? Neden aramaya devam ediyor?

Kalbinde sevgi kalsaydı sevdiğini söyler ve devam ederdi ilişkisine diye düşünüyorum.Öyleyse bu aramalar neden tüm bunlar? Dün işyerindeyken dahili no.mdan aradı msn.ni açar mısın dedi daha önceleri arasıra olduğu gibi. Geçen günlerde annem rahatsızdı ,halbuki aradan 4-5 gün geçmişti annemi falan sormak istemiş, işlerden konuştuk yine,sonra bi ara 'Allah iyiliğini versin' dedim 'senin de aşını versin' dedi. Aşını da ne oluyor?dedim gülerek, 'aşkını'diyecektim, 'iş-aş, haydar baş :P' falan diye geveler gibi espiri yaptı,2 hafta önce bana gönderdiği ama üzerinde yorum yapmadığm bir evlilik videosunu yine gönderdi falan.

Arada atladığım ifade etmediğim çok durumlar var ama aynı ortamda olunca ve böyle yaptıkça içimden atamıyorum,seviyorum zaten onu kahretmesin.Ama kabullenmeye çalışırken ayrılığı yeniden canlanıyor birşeyler,sil baştan oluyor sanki.

Lütfen samimi yorumlarınızı bekliyorum. Neden böyle davranır terketmiş biri??

Kendi egosunu tatmin ediyordur. Bence seni bi daha aradığında açma telefonu. Bir de eklemek isteidğim birşey var. En kötüsü arada kalmaktır. Biter sonra yoluna devam edersin. Biraz üzülürsün unutursun. Bitmezse zaten sevgilin yanındadır. Ama böyle ortada kalınca işkence etmiş oluyorsun kendine. Kendini en kısa zamanda bu durumdan kurtar ve bil ki erkekler bazen cidden vicdansız olabiliyor.

Son düzenleme:
canım aynı durum benim başımdan da geçti..aynı diyorum iş arkadaşımdı benimki de...3 ay çıktık ardından ayrıldık ben seviyordum tabi o zamnlar 8 ay da arkadaş olarak görüşmek istedi...benimde önceleri işime geldigörüşüoduk falan arıyordu kanka olmuştuk bana en sonunda zaman ne gösterir bilinmez bak ne güzel gidiyor dedi...peki ya ben hep ondan bir ümitle mi bekleyecektim asla...daha ne kadar bekleyebiliridm ki..ve bir gün buluştuk " burada arkadaşlığımızda bitsin dedim beni arama sorma gördüğün yerde tanıma dedim" baya kötü oldu falan ama...aradı açmadım konuşmak istedi görüşmedim..tavrımı belli ettim.....bu olaylardan 2 ay sonra da aynı iş yerinden bir başkasıyla çıktım ve evlendim...çok ta mutluyum...o yansın derdine ben hayatımın aşkını buldum.....demem o ki salla gitsin...cepte olma..tecrübe konuşuo...sen üzülürsün...ben üzüldüm 8 ay boyunca sen üzülme...önüne bak...başkalarına bak:)

aradımı açmayacaksın istekli konuşmayacaksın böylelerine yüz vermeyeceksin kısacası.zor olduğunu biliyorum seviyorum diyosun ama bunu yapmak için zorla kendini..

Kendi kendime söz verdim,ararsa açmayacağım, sorarsa aa öyle mi duymamışım falan diycem neden aramıştın bile demiycem. Bunca zaman zihnimi kalbimi meşgul etti, kalbi bana ait olmayan birini içimden söküp atmak için mücadele edeceğim. Keşke egoist biri olabilseydm keşke biraz vicdansız olabilseydm haketmeyenlere karşı.

Yine de zihnime zaman zaman düşünceler geliyor: ben ona 2 aydır ona ilgim sevgim varmış gibi davranmadım hala da öyle, içinde bitirdiyse neden aradı,egosunu tatmin edecek birşey de yapmadım pek amamsebep aramam lazım galiba artık :( sebeplerin bir anlamı kalmadı,bundan sonra ne yapacağımı düşünmeliyim ...

Son düzenleme:
resmen seninle dalga geçiyor buna sakın izin verme:20:

ararsa açma,iş yerinde konuşmak isterse şuan uygun değilim de.hem seni bırakmış hemde oyalar gibi hareketler ne sanmış o kendini.sen onu peşinde koştur.kaçan kovalanır canım.seni avucunun içinde bilmesine müsade etme:20:

resmen seninle dalga geçiyor buna sakın izin verme:20:

ararsa açma,iş yerinde konuşmak isterse şuan uygun değilim de.hem seni bırakmış hemde oyalar gibi hareketler ne sanmış o kendini.sen onu peşinde koştur.kaçan kovalanır canım.seni avucunun içinde bilmesine müsade etme:20:

haklısınız ama bunu sağlamak bazen öyle zor ki iş ortamında olunca :S deidklerinizi kesnlkle ciddiye alıp düşünüyorum,çünkü artık yoruldum. Delice sevsem de hala ruhum onu istese de ayrılığı eskisi kadar büyütmüyorum gözümde,acı çekeceğime de eminim çok da çektim zaten ama alışacağımı da biliyorum elbet atlatırım. Fakat artık bu mevzu uzamasın istiyorum. direk yüzüne diyip gururumu yere seremem. Tavırlarımdan vazgeçtiğimi görsün istiyorum artık.
Başka önerileriniz olursa onları da bilmek isterim. Vakit ayırıp yazan herkese tşk.ediyorum. Kimsenin başına gelmesin böyle birşey inş. Biter-devam eder bir şekilde hayat geçer ama böyle sürüncemde de kalınca berbat bir şey.

Çok sağolun kızlar, ben onu çok seviyorum ama sanırım hala o beraber geçen günlerimizdeki sevdiğim insanın beynimde çizdiği profili söküp atamadığım,hala öyle biriymiş gibi sandığım için seviyorum. Evet o profile ben deliler gibi aşığım çok sevdim.Ama karşımdaki düşüncemde o zannettiğim kişi değil pek,farkındayım. Beden aynı sadece,ruh farklı.

Öte yandan ise birbirimize bağırıp çağırmamız hakaretimiz falan olmadı,veya ne bileyim bir başka kıza ilgisini veya yazışmasını yakınlaşmasını falan görmedim.Tüm bunlar beni kahrediyor,silip atmamda zorlaştırıyor. :((
İnanın düşüncelerden dolayı iştahım kesildi,başımdan ağrı eksilmiyor.Aslında iradesiz değilim daha önce başımdan geçti böyle çetin imtihanlar çok kararlıydım-mantıken bitince herşeyi bitirdim.Fakat bunda kötü bir sebep yok ortada somut olarak.Aldatma yok,hakaret yok,yalan yok.. Çıldırtıyor 'yok'lar.

Ah be canım bilmiyosun işte.halbuki bir bilsen başka kızlara ilgisini peşinden koşupta ona yüz vermeyen kızların listesini kendini asla affetmezsin.bu tip erkeklerin hayatında birileri sürekli vardır.bağlanmaktan kaçarlar ve egoları yüksektir.biraz ilişki uzmanı gibi konuştum sanırım:9:ama öyle.inan bana zamanında bana seni çok seviyorum sana aşığım diyen bile oldu ama üstün yeteneklerim sayesinde gizli hayatlarına girmeyi başardığımda sonuç çok yıkıcı oldu.Belki inanmazsın.biri vardı çocuk çok sessizdi efendiydi üstelik ben yanındayken kalbinin deli gbi attığını söylüyordu.güzel değildi ama duygularınıns samimi olduğunu düşündüm ve ona tam kalbimin kapılarını açacakken bir sosyal paylaşım sitesinin adresindeki şifreyi elde etmeyi baaşrdım tahmin yoluyla.inanmıcaksın canım bana söylediklerini o kadar çok kıza söylemişki dünyam başıma yıkıldı.ama beni tek mutlu eden şey kedimden taviz vermediğimdi:68:ama ümidini sakın yitirme mutlaka hayatta seni hakedecek biri illaki çıkacaktır yalnız sende onu sevebilecekmisin ya da geç olmadan sevebilecekmisin o da var.

Ah be canım bilmiyosun işte.halbuki bir bilsen başka kızlara ilgisini peşinden koşupta ona yüz vermeyen kızların listesini kendini asla affetmezsin.bu tip erkeklerin hayatında birileri sürekli vardır.bağlanmaktan kaçarlar ve egoları yüksektir.biraz ilişki uzmanı gibi konuştum sanırım:9:ama öyle.inan bana zamanında bana seni çok seviyorum sana aşığım diyen bile oldu ama üstün yeteneklerim sayesinde gizli hayatlarına girmeyi başardığımda sonuç çok yıkıcı oldu.Belki inanmazsın.biri vardı çocuk çok sessizdi efendiydi üstelik ben yanındayken kalbinin deli gbi attığını söylüyordu.güzel değildi ama duygularınıns samimi olduğunu düşündüm ve ona tam kalbimin kapılarını açacakken bir sosyal paylaşım sitesinin adresindeki şifreyi elde etmeyi baaşrdım tahmin yoluyla.inanmıcaksın canım bana söylediklerini o kadar çok kıza söylemişki dünyam başıma yıkıldı.ama beni tek mutlu eden şey kedimden taviz vermediğimdi:68:ama ümidini sakın yitirme mutlaka hayatta seni hakedecek biri illaki çıkacaktır yalnız sende onu sevebilecekmisin ya da geç olmadan sevebilecekmisin o da var.

biz kızlar hep safız değil mi? bu boşluk süreçlerinde yalnızca bize ilgili sanıyoruz.Kendimiz gibi sanmaktan enayiliğimize(afedersiniz) doymak bilmiyoruz..Bana bunu yapan reva gören başkasını hayatına sokmamış olması düşük ihtimal gibi..
Benden yana kendini değersiz hissedeceği birşeyler olsun istiyorum. Cevap vermemek -aramamak buna yeter mi? Sanırım yetmez.. Öyle saçma sapan bir durumun içindeyim ki,bir yandan nefret hissediyorum zaman zaman bazense üzülüyorum kıyamıyorum. Uslanmıyorum.. :S

aşk böyle birşeydir.bz kızlar kadınlar duygularımız doyumsuz olabiliyor çoğu zaman.çabuk kırılıyoruz,sevildiğimizden emin olmak istiyoruz.sevgiye doymuyoruz.enayilik değil bu ama erkeklerinki hainlik oluyor.aslında bende duymaz çok zayıflar:50:

aşk böyle birşeydir.bz kızlar kadınlar duygularımız doyumsuz olabiliyor çoğu zaman.çabuk kırılıyoruz,sevildiğimizden emin olmak istiyoruz.sevgiye doymuyoruz.enayilik değil bu ama erkeklerinki hainlik oluyor.aslında bende duymaz çok zayıflar:50:

Enayilik sadece kinaye. Ama haketmeyen iyiliğimizi devam ettirdikçe enayi oluyoruz gerçekten.

Canı yansın istiyorum yalan diyecek değilim,benden yana içi kavrulsun. Aslında bana dönmesini isterim ama dönmesi birşeyler harika yapmayacak. Tereddütlerim olacak,acabalarım olacak. En iyisi dönmemesi ama böyle geliyormuş gibi yapıp gelmeyen hhareketlerine set çekmek istiyorum.Kendi kendime yemin ettim tel.ini açmayacağım,ve iş konuşmalarında iş yerimndeyken soğuk olacağım.

Çokk zor işler..çokk...

çok iyi anlıyorum canım.sevgilimle bi ara çok kötü kavga etmiştik ve ben bidaha seninle görüşmek istemiyorum demiştim.1 hafta ne o aradı ne ben.o zamanlar cok yeniydik çokta umursamamıştım bitmesini.bir hafta sonunda "dalga değilimki sahile vurayım" diye bi mesaj attı.hala anlamış değilim ne alakaysa :44:
hiç cevap vermedim aradı açmadım.sonra görüşmek istiyorum vs mesajlar attı.sonra barıştık tabi bu olayın üzerinden epeyce bi süre geçti.ama o zamanlar iyiki önemsememişim diyorum kendi kendime.önemsesem peşinde koşsaydım o bana yalvarmazdı peşimde koşmazdı.o koştukca ben havalara girdim acıkcası.aşk böyle bişey birisi ötekini kovalar diğeri ezilir.sen ezilen taraf olma.hiç pas verme o koşsun peşinden.o zaman kıymetini anlar :19:

Kendimi çektiğim zamanlar açıkça bana dön seni seviyorum falan demedi ama aramaları alakası falan artmıştı. Ama ne zamanki ona tümden kayıtsız kalmıyorum(enazından arkadaşça tavırlar..) o zaman geri çekilişleri oluyor,nazlanır gibi haller. Mesela arıyordu ama havadan sudan sonra 2 gün ses yok bilmem ne.

Şimdi sonucu ne olursa olsun,ister pişman olsun ister olmasın, onun bana yaşattığı ikilem ve dolayısıyla kederden uzak olabnilmek için ciddi soğukluk mesafe koyacağım. Ne olur bilmiyorum.
Herkesin sevdası kendisi için başkadır ama ben gerçekten çok güzel günler anlar yaşıyordum onunla,öyle içten öyle sıcak..Tam aradığım biriydi her anlamda. Öyle sanmıştım..Ne yazıkki boşaymış. Bunca zaman tek istediğim dönmesi değildi,bunu çok istiyordum ama esasında en hakettiğim ve beklediğim şey bana bitirdyise açıkça demesiydi,sebebini söyleyip resti çekmesiydi.Böyle yaralı bırakması değil..Ya öldürseydi ya da yaşatsaydı dolu dolu..O yaralı bıraktı.

bu adam seni yeterince meşgul etmedi mi? aylardır sayıklıyorsun.Arkadaşlarınla gez dolaş hayat güzel gençsin yaşamak güzel.Bunlara takılıp kalma. geçen zamana yazık.

Back
X