• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden Erkek Neden Aramaya Devam Eder?

Ya sorun şu ki, ben ona 'ya devam edeceksen adam gibi devam et ya da bir daha arama' diyemem-gurur yaparım. Açıkçası onun da kendini içten içe hint kumaşı sanmasını istemiyorum. 3aydır ben ona bu svgili tarzındaki konuları açmadım,sorgulamadım. Sen istosan ayrılığı al işte ben de kabullendim portresi çizdim. Vakti zamanında hep sordumçok uğraştım didindim ama bir sonuç vermedi,bir cvp alamadım. Ne direk olumsuz ne de tamamen olumlu..
Bak hala unutamamş,bu sorunlarla uğraşıyor zihninde düşünsün istemiyorum. Ama aramasını da istemiyorum, olumlu birşeyler olacak olsaydı birçok şeye razıydım ama biliyorum ki aynı sıradan cümlelerle konuşmalar sonlanacak.. Hayatımdaki bir varmış bir de yokmuş gibi olan hali hastalık yaptı içimde sanki, çölde serap görenin durumuna düşürdü. Sıkıldım bıktım yıprandım tükendim..Çok darlanıyorum cidden :(

ayrıldıktan sonra sitemvari bir mesaj atıp cevap almayınca sesi soluğu çekilen biri var bende de.

suç kimdeydi?kim ayrılığı seçmişti? Sanırım kimsenin sonu bnim kadar belirsiz kalmamıştır :(

suç kimdeydi?kim ayrılığı seçmişti? Sanırım kimsenin sonu bnim kadar belirsiz kalmamıştır :(

aslında ikimizde ayrılmak istiyorduk ama o daha çok istemiş dayanamamıştı ...bende tutmadım açıkçası.

içimde fırtınalar kopsa bile güçlü gözüktüm.arkadaşlarıma bu numaralar yemese bile o yedi.şaşırdı hatta.

napacaktım beyfendi? evet senin için ağladım ama bunu sana söylememi mi bekledin.daha çok beklersin

aslında ikimizde ayrılmak istiyorduk ama o daha çok istemiş dayanamamıştı ...bende tutmadım açıkçası.

içimde fırtınalar kopsa bile güçlü gözüktüm.arkadaşlarıma bu numaralar yemese bile o yedi.şaşırdı hatta.

napacaktım beyfendi? evet senin için ağladım ama bunu sana söylememi mi bekledin.daha çok beklersin

Bazen gurur yapıp acıyı içimzde yaşamamız gerekiyor. Değmdiğini anladığında güçlü gözüküp,onun için ölüpbitmediğini farketmesini sağlamak gerekiyor,yoksa kendilerini haddinden çok değerli görüp seni basite indirgiyorlar.

Bazen gurur yapıp acıyı içimzde yaşamamız gerekiyor. Değmdiğini anladığında güçlü gözüküp,onun için ölüpbitmediğini farketmesini sağlamak gerekiyor,yoksa kendilerini haddinden çok değerli görüp seni basite indirgiyorlar.

üzüldüğüm zaman onun beni güçlü gördüğü,unuttuğumu sandığı ve buna şaşırdığını düşünüyorum keyfim yerine geliyor :)

karşısına yeni bir sevgili bulduğumda çıkınca acaba ne düşüncek :) ay kıyamam

snde sanırım öfke ve hınç kalmış, ama bnde sevgisi kaldı :( çok çırpındım ama öyl yordu ki, artık kendime değer vermeliyim,böyle olmuyor. O yüzden yerlerde süründürdüğü gururumu yeniden ayağa kaldırmalıyım..

snde sanırım öfke ve hınç kalmış, ama bnde sevgisi kaldı :( çok çırpındım ama öyl yordu ki, artık kendime değer vermeliyim,böyle olmuyor. O yüzden yerlerde süründürdüğü gururumu yeniden ayağa kaldırmalıyım..

canım bende çok özlüyorum hala ağlayabiliyorum ama en azından onun öyle düşünmemesine seviniyorum kendimi avutuyorum.inan oturup aşığım diye ağlamaktan çok daha iyi bir yol.

onunla tekrar olamam.o isterse de olamam. çok güzel anılar var mı var.hep aklıma geliyolar mı geliyolar.ama yaşandı ve geçti.bir daha da olmayacak

başkalarıyla olur anca. o yüzden de kendimi ne kadar avutursam iyi olur.içimde hiç bişeyi kalmamalı

ben de kabullendim ,özellikle son 1 haftada. Döns açıkça devam edelim dese kalbim ister ama mantığım düşünür.. Gerçi dönecke olsa dönerdi,öyle birşey ummuyorum.

Ama haklısın,en iyisi ileriye bakmaya çalışma. Elbet bu yaralar kapanacak, hayatta alışmak denen şey var.

ben de kabullendim ,özellikle son 1 haftada. Döns açıkça devam edelim dese kalbim ister ama mantığım düşünür.. Gerçi dönecke olsa dönerdi,öyle birşey ummuyorum.

Ama haklısın,en iyisi ileriye bakmaya çalışma. Elbet bu yaralar kapanacak, hayatta alışmak denen şey var.

bazen gözlerin acıyacak resimlere,eski mesajlara bakacaksın.anılarını düşünceksin belki rüyanda görceksin.bazen nefret edip bazen özleyeceksin

öyle anlar da

düşün ki yeni birisi var seni mutlu eden

arkadaşlarını ara söyleyecek soracak birşeyin olmasa bile ara mesaj at onlarla dışarı çık

kitap,dergi karıştır (aşk kitabı değil tabi )

iyi gelir.. ha gece yastığınla yalnız kalınca da artık ona pek çare kalmıyor.sadece başka şeyleri düşünüp bir an önce uyumaya bakacaksın....bunlar %100 çözüm değil tabi . idare etmelik

Hepsini yaptım-yapıyorum. Kabullendim zatn ddiğim gibi. Onda 'ben' yoksam, taşıyacağım aşk dolu yüreğin bir anlamı da yok. İyi ki derdimi dinleyen arkadaşlarım var,onlar sayesinde her seferinde daha fazla toparlandım, daha çok teselli buldum.

Sonuçta böyle olmasına sebep olan o,ben değilim. O yüzden içim de rahat bu açıdan. Onu tamamen görme ümidimin bittiği gün(ya o işten ayrılacak ya ben..),içim sızlayacak (zaman ne gösterir bilinmez gerçi), herşey %100 sonlanmış olacak..

Hayırlısı her şeyin, elden gelmiyor başka çare..

aynı şey benimde başıma geldi biz uzak yerlerdeydik yüz yüze görüşme imkanımız sizin ki kadar sık değildi 3 senelik beraberliğim sonunda bazı olumsuz nedenlerden dolayı eğer beni tercih etmiceksen bana çık hayatımdan demesini istedim oda dedi 1 ay boyunca hiç aramadım msj atmadım çok ağladım dayanamadığım anlar oldu ama aramadım o bu sürede 3 kere aradı ve ayrılık sonrası yapılabilecek bütün adilikleri yaptı 3 ay geçti üstünden benimle yeniden irtibata geçip kafamı karıştırmak için elinden geleni ardına koymadı ama dengesizliğini bildiğim için oda benim hassas noktalarımı bildiği için hep ordan vurmaya çalıştı biz bir araya gelemeyiz imkansızıs dedi sonra herşeyi bırakıp 3 ay öncesine dönmeye varmısın dedi ve bu 4-5 kere olmuştur. ki ben bütün iç yüzünü gördüm küfür hakaret tehdit sonrasında seni seviyorum seni özledim sen bana iyi geliyosun. yaşadığım çelişkiyi düşünün.. sonra baktı benden yüz yok 5 sene önceki kız arkadaşıyla görüşmeye başladı onu almanyadan türkiyeye getirtip telefon numaramı ona verip başıma sardı. bende severek ayrıldım içime gömdüm mecbur olduğum için gittim ve o eski sevgilisinin onun hayatını mahfettiğini geleceğiyle oynadığını herşeyi en başından biliyodum yaralarını ben sardım o ondan nefretle bahsederken ilk fırsatta ona koştu buda benim hassas noktam ve beni nerden vuracağını çok iyi bildi. onu türkiyeye çağırdı aynı evde kaldılar ozaman bile yanına geleyimmi herşeye baştan başlayalımmı dedi ben hayır deyince sen hiç birşeye değmezsin diye gene kavga gürültü. psikolojisi bozuldu artık ruhu yalnız ve ne yapacağını bilmiyo. 2 hafta önce bana seni canım sıkıldığı için arıyorum vakit geçsin diye diyo 1 hafta sonrasında sana şans vereyimmi yeniden başlayalımmı diyo. hatalı olan o şans vereyiimi diyen de o cahilce. bir özür bile demeden pişmanlığını bildirmeden yeniden başlamak istiyo.bunları dile getirip hayır dediğimde ise pişman olucaksın 1 ay sonra bana şans vermedin deme telefona bi başkası çıktığında şaşırma diyo. ben hayır deyince eski sevgilisini devreye sokuyo ben evet desemde o hayatında olmuyacakmıydı? ne kadar dertliymişim demi :14: yani uzun lafın kısası ilgini kaybetmek istemiyo. bunu kaybettiğini hissettiği an araya başka şeyler sokuyo. ben onu geçte olsa çözdüm ona senden nefret bile etmiyorum dediğim anda kavganın en şiddetli anında bile yumuşayıp yeniden varmısın diyo neden ? aklımda kalmak için çünkü nefret bile etmiyorum demek umrumda değilsin naparsan yap demek ama o umrumda olmak istiyor. şimdi görüşmüyoruz bakalım ne kadar sürecek.

Kendi egosunu tatmin ediyordur. Bence seni bi daha aradığında açma telefonu. Bir de eklemek isteidğim birşey var. En kötüsü arada kalmaktır. Biter sonra yoluna devam edersin. Biraz üzülürsün unutursun. Bitmezse zaten sevgilin yanındadır. Ama böyle ortada kalınca işkence etmiş oluyorsun kendine. Kendini en kısa zamanda bu durumdan kurtar ve bil ki erkekler bazen cidden vicdansız olabiliyor.
çok doğru umut vermesin ki unutabilesin.. en zoru arada kalmak

çok iyi anlıyorum canım.sevgilimle bi ara çok kötü kavga etmiştik ve ben bidaha seninle görüşmek istemiyorum demiştim.1 hafta ne o aradı ne ben.o zamanlar cok yeniydik çokta umursamamıştım bitmesini.bir hafta sonunda "dalga değilimki sahile vurayım" diye bi mesaj attı.hala anlamış değilim ne alakaysa :44:
hiç cevap vermedim aradı açmadım.sonra görüşmek istiyorum vs mesajlar attı.sonra barıştık tabi bu olayın üzerinden epeyce bi süre geçti.ama o zamanlar iyiki önemsememişim diyorum kendi kendime.önemsesem peşinde koşsaydım o bana yalvarmazdı peşimde koşmazdı.o koştukca ben havalara girdim acıkcası.aşk böyle bişey birisi ötekini kovalar diğeri ezilir.sen ezilen taraf olma.hiç pas verme o koşsun peşinden.o zaman kıymetini anlar :19:

benimkide bana "neden ceketimide alıp götürdün madem geri gelmeyecektin" demişti ne alakayda dediğini gibi.. bende çok cevap vermedim umursamadım kıçın kalktı dedi bana :53: sonra bi dönem geldi o beni peşinde koşturdu egosu tatmin oldu sonra bende yüz bulamayınca egosu tatmin edecek başkalarını buldu sonra en son 1 hafta boyunca aradı ne cevap verdim ne açtım ısrarla aradı açmadım bir haftanın sonunda sana bişe sorabilirmiyim dedi tabi kadın milleti merak ediyo ama ben genede cevap vermedim sor veya sorma de dedi sor cevap verilcek bişeseyse veririm ondan sonra sus dedim tabi 1 gun sürdü bu muhabbet kavga başladı sonunda ise benimle yeniden varmısın hayır cevabımdan sonra pişman olucaksın dedi ertesi sabah pişman oldunmu dedi gülermisin ağlarmısın? senden nefret bile etmiyorum dediği anda sırf aklımda kalmak için kafamı karıştırmak için yapmadığını bırakmıyo artık hayırlardan yorulmuş ve ben iyi ki hayır demişim 1 gun sonra söylüyo bunları ne istediğini biliyomu şimdi bu insan

pişman olduğu için

Pişman olsa bunu söyleyip dönmezmiydi? En azından somut bir adım atmaz mıydı?

aynı şey benimde başıma geldi biz uzak yerlerdeydik yüz yüze görüşme imkanımız sizin ki kadar sık değildi 3 senelik beraberliğim sonunda bazı olumsuz nedenlerden dolayı eğer beni tercih etmiceksen bana çık hayatımdan demesini istedim oda dedi 1 ay boyunca hiç aramadım msj atmadım çok ağladım dayanamadığım anlar oldu ama aramadım o bu sürede 3 kere aradı ve ayrılık sonrası yapılabilecek bütün adilikleri yaptı 3 ay geçti üstünden benimle yeniden irtibata geçip kafamı karıştırmak için elinden geleni ardına koymadı ama dengesizliğini bildiğim için oda benim hassas noktalarımı bildiği için hep ordan vurmaya çalıştı biz bir araya gelemeyiz imkansızıs dedi sonra herşeyi bırakıp 3 ay öncesine dönmeye varmısın dedi ve bu 4-5 kere olmuştur. ki ben bütün iç yüzünü gördüm küfür hakaret tehdit sonrasında seni seviyorum seni özledim sen bana iyi geliyosun. yaşadığım çelişkiyi düşünün.. sonra baktı benden yüz yok 5 sene önceki kız arkadaşıyla görüşmeye başladı onu almanyadan türkiyeye getirtip telefon numaramı ona verip başıma sardı. bende severek ayrıldım içime gömdüm mecbur olduğum için gittim ve o eski sevgilisinin onun hayatını mahfettiğini geleceğiyle oynadığını herşeyi en başından biliyodum yaralarını ben sardım o ondan nefretle bahsederken ilk fırsatta ona koştu buda benim hassas noktam ve beni nerden vuracağını çok iyi bildi. onu türkiyeye çağırdı aynı evde kaldılar ozaman bile yanına geleyimmi herşeye baştan başlayalımmı dedi ben hayır deyince sen hiç birşeye değmezsin diye gene kavga gürültü. psikolojisi bozuldu artık ruhu yalnız ve ne yapacağını bilmiyo. 2 hafta önce bana seni canım sıkıldığı için arıyorum vakit geçsin diye diyo 1 hafta sonrasında sana şans vereyimmi yeniden başlayalımmı diyo. hatalı olan o şans vereyiimi diyen de o cahilce. bir özür bile demeden pişmanlığını bildirmeden yeniden başlamak istiyo.bunları dile getirip hayır dediğimde ise pişman olucaksın 1 ay sonra bana şans vermedin deme telefona bi başkası çıktığında şaşırma diyo. ben hayır deyince eski sevgilisini devreye sokuyo ben evet desemde o hayatında olmuyacakmıydı? ne kadar dertliymişim demi :14: yani uzun lafın kısası ilgini kaybetmek istemiyo. bunu kaybettiğini hissettiği an araya başka şeyler sokuyo. ben onu geçte olsa çözdüm ona senden nefret bile etmiyorum dediğim anda kavganın en şiddetli anında bile yumuşayıp yeniden varmısın diyo neden ? aklımda kalmak için çünkü nefret bile etmiyorum demek umrumda değilsin naparsan yap demek ama o umrumda olmak istiyor. şimdi görüşmüyoruz bakalım ne kadar sürecek.

Siz çok kötü şeyler yaşamışsınız gerçekten ,ama ne kadar kötü de olsa benden daha avantajlı oluşunuz: ondan soğumanız için birşeylerin olmuş olması. Bende olmadı,enazından gözl göreceğim birşey yoktu :S Tabiiki sinirimi bozan hallri oldu ama biz saygısızlık hakaret yaşatmadık birbirimize .Sizin ilk etapta onun ne niyetle yaklaştığını anlamanız gerçekten bravo denecek bir durum. Ama araya başka kız girmişse-geçici bile olsa onun için- kesin suretle bitirirdim. Sevgisinden öleceğimi bilsem de asla!

Siz çok kötü şeyler yaşamışsınız gerçekten ,ama ne kadar kötü de olsa benden daha avantajlı oluşunuz: ondan soğumanız için birşeylerin olmuş olması. Bende olmadı,enazından gözl göreceğim birşey yoktu :S Tabiiki sinirimi bozan hallri oldu ama biz saygısızlık hakaret yaşatmadık birbirimize .Sizin ilk etapta onun ne niyetle yaklaştığını anlamanız gerçekten bravo denecek bir durum. Ama araya başka kız girmişse-geçici bile olsa onun için- kesin suretle bitirirdim. Sevgisinden öleceğimi bilsem de asla!
Benimde çok güzel günlerim oldu dile kolay 3 sene az bi zaman değil maddi manevi her türlü yanında oldum ailesi destek çıkmadı ben kucak açtım onun benim için bir şey yapmadığını görünce ya bişey yap yada bana çık hayatımdan de dedim oda çık hayatımdan dedi sonrasında da aramaya devam etti işte aşk sevgi bitsede alışkanlık ve sonrasında oluşan bir boşluk oluyo bir daha kimseyi bu denli sevemiycem düşüncesi onun elini tuttuğum gibi kimsenin elini tutamam fikri.. ondan çokta soğudum diyemiyorum işte ama bi başkasını öptüğünü aklıma getirdiğim anda tiksiniyorum. ama saygı sınırlarını aşan çok şey yaşadık ayrılık sonrası.. sonrasında özür bile dilemeden bana şans verirmisin diyeceğine sana şans vereyimmi dedi pişkince cahilce hayır dedim ve pişman olmak istemiyorum. hala daha beni sevdiğini biliyorum ama gururum bana evet dedirtmedi 3 senede bir şey yapamayan bundan sonrada yapmasın. 5 sene önce askerdeyken onu bırakıp öldü diye haber yollatan 1 sene sonra ortaya çıkan ve hayatını mahfeden eski sevgilisi için ne yaparsa yapsın bundan sonra ben olmadıktan sonra başkası olmuş bi önemi yok.

Canım ,sen o kişinin o kıza gereği gibi değer vereceğini- sevdiğini,keza kızın ona sadık kalacağına-adam akıllı bir ilişki yaşatacağına inanıyor musun. Bir kenara yaz,cevap: Hayır.

Ne kadar sürer bilmem ama başını taşlara vurur eminol, tükürdüğünü yalamışa dönecek :)

Ben kendime söz verdim, kendimi tedavi edeceğim,iyileştireceğim kalbimi. Kabulleneceğim bu dengesizliği ve artık ciddi bir set çekeceğim onunla arama,yani zaten bir ilişki yürümüyor aramızda ama var gibi yok gibi davranışını artık görmeyeceğim,aldırmayacağım

Bilmiyorum bunu ciddi ciddi farkedince döner mi,kalp kapımı aşındırır mı ama herşey için çok geç artık. O ümit görecek olsa da ben ümit görmüyorum bundan sonra :/

Canım ,sen o kişinin o kıza gereği gibi değer vereceğini- sevdiğini,keza kızın ona sadık kalacağına-adam akıllı bir ilişki yaşatacağına inanıyor musun. Bir kenara yaz,cevap: Hayır.

Ne kadar sürer bilmem ama başını taşlara vurur eminol, tükürdüğünü yalamışa dönecek :)

Ben kendime söz verdim, kendimi tedavi edeceğim,iyileştireceğim kalbimi. Kabulleneceğim bu dengesizliği ve artık ciddi bir set çekeceğim onunla arama,yani zaten bir ilişki yürümüyor aramızda ama var gibi yok gibi davranışını artık görmeyeceğim,aldırmayacağım

Bilmiyorum bunu ciddi ciddi farkedince döner mi,kalp kapımı aşındırır mı ama herşey için çok geç artık. O ümit görecek olsa da ben ümit görmüyorum bundan sonra :/
bazen insan düşünmeden hareket edebiliyo bende p.tesi gunu ona faceden "kadın düşkünü bir zavallıymışsın acıyorum sana tek başına ayakta duramayacak kadar güçsüz" diye sonradan keşke muhatap olmasaydım dedim ama iş işten geçti dün gece "ne alaka sıktın iyice" demiş sonra ben bişe demedim facede kayıtlı değil ama daha önceden etiketlediğim 2 not vardı 1 sene önce onların altına beğendim yazdım bende zaman aşımı dedim sonra 2 dk.msne gelsene dedi gittim neden öyle bişe yazdın dedi msjım için öyle düşünüyorum bana farklı bişe düşündürtmedin dedim yanlış düşünüyosun dedi yanlış düşünmüyorum 1 ay boş kalamadın ben hayır dedim ona koştun onla olmucağını anladın bana koştun dedim inkar ediyo hala daha öyle değil diye sonra sen beni hala seviyosun dedi alakası yok dedim bizim yollarımız ayrıldı ama sen hala beni seviyosun 10 tane o kızdan olsa sen 1 tane beni hep arıyacaksın dedim özlemedinmi beni dedi özlemedim kendimi dinlemekle ve dinlenmekle meşgulum bugunlerde dedim ben hattımı iptal ettim bu arada dedi sevindim iyi olmuş dedim bende geçen hafta hattımı iptal ettim dedim pişman olucaksın diyo 1 sene sonra dönmek istesen sana yollarım kapanmış olucak diyo ne bugun ne yarın nede 1 sene sonra senin için bana bunları yaşatan bi insan için pişman olmucam dedim onunla nasıl bir gelecek kuracağını anlatıyo baktım devam etmedim ilk önce önündeki engelleri aşsın o kız almanyada burda nasıl yaşar bilmem

Son düzenleme:
Back
X