Ya sorun şu ki, ben ona 'ya devam edeceksen adam gibi devam et ya da bir daha arama' diyemem-gurur yaparım. Açıkçası onun da kendini içten içe hint kumaşı sanmasını istemiyorum. 3aydır ben ona bu svgili tarzındaki konuları açmadım,sorgulamadım. Sen istosan ayrılığı al işte ben de kabullendim portresi çizdim. Vakti zamanında hep sordumçok uğraştım didindim ama bir sonuç vermedi,bir cvp alamadım. Ne direk olumsuz ne de tamamen olumlu..
Bak hala unutamamş,bu sorunlarla uğraşıyor zihninde düşünsün istemiyorum. Ama aramasını da istemiyorum, olumlu birşeyler olacak olsaydı birçok şeye razıydım ama biliyorum ki aynı sıradan cümlelerle konuşmalar sonlanacak.. Hayatımdaki bir varmış bir de yokmuş gibi olan hali hastalık yaptı içimde sanki, çölde serap görenin durumuna düşürdü. Sıkıldım bıktım yıprandım tükendim..Çok darlanıyorum cidden
Bak hala unutamamş,bu sorunlarla uğraşıyor zihninde düşünsün istemiyorum. Ama aramasını da istemiyorum, olumlu birşeyler olacak olsaydı birçok şeye razıydım ama biliyorum ki aynı sıradan cümlelerle konuşmalar sonlanacak.. Hayatımdaki bir varmış bir de yokmuş gibi olan hali hastalık yaptı içimde sanki, çölde serap görenin durumuna düşürdü. Sıkıldım bıktım yıprandım tükendim..Çok darlanıyorum cidden