• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden Erkek Neden Aramaya Devam Eder?

bu adam seni yeterince meşgul etmedi mi? aylardır sayıklıyorsun.Arkadaşlarınla gez dolaş hayat güzel gençsin yaşamak güzel.Bunlara takılıp kalma. geçen zamana yazık.

çok ama çokk meşgul etti,yıprattı,tüketti.

Umarsız davranacağım ama mühim olan gerçekten umarsız kalabilmek. Belli etmesem de onu gördüğümde onunla konuştuğumda resmen içim titriyor. Ne illet bir durummuş bu.
İçten gelerek umursamazlık yapmak istiyorum. Bu nasıl olacak Allah'ım :(

Depresyona sürükleniyorum sanki. Halsizlik, bezginlik, sürekli uyuma isteği,uyanmama isteği. Odamın düzeniyle bile doğrudürüst ilgilenmez oldum. Kendimi her zaman kontrol etmeyi toparlamayı başaran ben,farketmeden depresyona sürükleniyor gibiyim.. Yüzümün mimik kasları sanki beni terketti. Aynada bile kendimi çirkin hissediyorum.Günlerce uyumak uyumak uyumak istiyorum..

1 haftadır aramıyordu, bugün aradı az önce ama açmadım sabrettim :S hem kendi hattından hem dekendi iş hattından aramış. Sanki iş hattından arayınca açmam gerekecek..

Bu kez boş hayallere beni salmasına izin vermeyeceğim. Umarım doğru yoldayımdır :(

cok dogru yapmissin..
acma, hatta daha aradim acmadin felan derse, aa öyle mi mesgulmüsüm demek ki felan diyip hic üstünde durma..
kendini düsün, belirsizsizlik icinde daha kac ay böyle onu bekleyeceksin...
kisilik sahibi biri olsaydi net olurdu sana karsi..

bu davranışını taktir ediyorum.çok iyi yapmışsın.hiiiiiç sallama dünyada erkekmi bitti şekerim yol ver gitsin:71:

sabır göstereceğim arkadaşlar, neden arıyor ki diye aklımdan düşünceler geçiyor hep ama sabretmeliyim biliyorum. Yeniden biraraya gelme fikri olsa şimdiye dek belli ederdi zaten. Açtığımda yine havadan sudan olacaktı muhtemelen,o zaman daha çok içim acıyor. En iyisi böyle galiba :(

senin için en iyisi bu merak etme ..!

inşallah :( bu zamana dek ümit kırıntılarıyla kaldım da ne oldu,hiç bir şey. Olan bana oldu. Madem mutlu bir son yok,tüm yolları kapatmak. Zaten elimden geleni yaptım,bu zamana dek tüm kapıları açık bırakmıştım.Bundan sonra onun arayıp sormasına cvp.sız kalışım asla vicdanımı rahatsız etmeyecek.
Umarım arayıp sormaz artık, her gün biraz daha içimde bitsin istiyorum.

2 gündür bizim kata geldiğinde iş yerinde,bilhassa yanıma uğrayıp hal hatr soruyor,daha önceleri böyle yapmazdı. Bugün çıkış saatine yakın ben en alt kattaydım oradaki ilgili birimin personeli lavaboya çıktığı içn telefona bakmak için ben durmaya indim ,telefonda konuşuyordum ,o arada başka personel de vardı tabi bir odada neyse ben giriş slaonunda konuşurken bu çıkıyordu,biraz durdu ben arkamı dönüktüm beni biraz seyretti galiba 3-4 dakka kadar her neyse (bugün de güzelliğim baya yerindeydi özenli giymiştim,makyajım falan tam takırdı :Dd) yanıma geldi kapıya yaklaştı bana bakarak sessizce 'ararsın beni' falan dedi, ben anlamıyor gibi oldum tel.de olduğum için ,yine 'ararsın sonra' falan dedi,birşey demedim,gitti.

Tabiiki de aramadım,neden arayacağım ki. Vakti zamanında ne fırsatlar vardı elinde, kaybetmek istemeyen vaktinde uğraşacaktı. Acaba neden beni aramadı diye düşünüyor mudur, veya ne bileyim işte offf. Çok söylüyorum kendime hayır bitti, zaten arasam ne olacaktı yine aynı..yeni birşey yok.. aramamak daha iyi,alışmalıyım diye.. Öte yandan ise aklıma takılıyor..

Birşeyler deyin nolur :(

Son düzenleme:
2 gündür bizim kata geldiğinde iş yerinde,bilhassa yanıma uğrayıp hal hatr soruyor,daha önceleri böyle yapmazdı. Bugün çıkış saatine yakın ben en alt kattaydım oradaki ilgili birimin personeli lavaboya çıktığı içn telefona bakmak için ben durmaya indim ,telefonda konuşuyordum ,o arada başka personel de vardı tabi bir odada neyse ben giriş slaonunda konuşurken bu çıkıyordu,biraz durdu ben arkamı dönüktüm beni biraz seyretti galiba 3-4 dakka kadar her neyse (bugün de güzelliğim baya yerindeydi özenli giymiştim,makyajım falan tam takırdı :Dd) yanıma geldi kapıya yaklaştı bana bakarak sessizce 'ararsın beni' falan dedi, ben anlamıyor gibi oldum tel.de olduğum için ,yine 'ararsın sonra' falan dedi,birşey demedim,gitti.

Tabiiki de aramadım,neden arayacağım ki. Vakti zamanında ne fırsatlar vardı elinde, kaybetmek istemeyen vaktinde uğraşacaktı. Acaba neden beni aramadı diye düşünüyor mudur, veya ne bileyim işte offf. Çok söylüyorum kendime hayır bitti, zaten arasam ne olacaktı yine aynı..yeni birşey yok.. aramamak daha iyi,alışmalıyım diye.. Öte yandan ise aklıma takılıyor..

Birşeyler deyin nolur :(

tatlım niyeti ciddiyse gelsin istesin be ya da ne bileyim desin beni beklermisin falan ne u böyle çocuk oyuncağımı.yol ver bak çok pişman olursun.ben bi öncekiyle inişli çıkışlı bi ilişki yaşarken bana kimleri evlenmek için gösterdiler ben hayır dedim salak mışım meğer.ne fırsatlar teptim biriyle takılı kalma bence.salla gitsin.insan birini sevince hayat ondan ibaret sanıyo öyle değil. canım benim.

tatlım niyeti ciddiyse gelsin istesin be ya da ne bileyim desin beni beklermisin falan ne u böyle çocuk oyuncağımı.yol ver bak çok pişman olursun.ben bi öncekiyle inişli çıkışlı bi ilişki yaşarken bana kimleri evlenmek için gösterdiler ben hayır dedim salak mışım meğer.ne fırsatlar teptim biriyle takılı kalma bence.salla gitsin.insan birini sevince hayat ondan ibaret sanıyo öyle değil. canım benim.

artık sinirlerim bozuluyor,neyse ki izne ayrıldı 15 günlüğüne. Gitmeden önce aradı akşam beni,neyse açtım allahaısmarladık diyecek galiba diye düşünerek. Önce aradığnda ahbabymış gibi konuştu ,ben ismiyle hitap ederek konuştum, sonra şirket telefonu çalınca ben seni arıycam kusura bakma falan dedi,neyse 1 saat sonra falan aradı,hızlı bi şekilde lafı yuvarlayarak nasılsın canan diyor(ismim canan değil.. yani hani sevgiliye falan deriz ya).Anlamazlıktan geldim. Belki bu 15 günlük sessizlik iyi gelir. En azından görmeyeceğim(insan sevdiğini görmek isytemez mi..elbette ister.. ama bu bir hastalık haline geldi bende.. hastalığmdan kurtulmak istiyorum.) ve bu süre içinde de aramaz heralde(?)

Rohy yorumlarını görüyorum bir çok konuda çok aklı başında birine benziyosun
Tabiki herkesin zor dönemleri oluyo napcağını bilemeden geçirdiği içinden çıkamadığı

Aynı işyerinde olmanız olayı zorlaştırıyo bence
Seni sebebsiz yere bırakmış ve 3ay içinde barışma çabası olmamış
Hatasını anladı diyelim tekrar seninle olmak isitiyo ozaman ne bekliyo?
Arkadaş saçmalıkları niye yani!
Eski sevgiliden arkadaş olmaz bence benim inancım yok buna
Olursuda biz kadınların ep bir umudu olur ve kendimizi yaralarız halada onu seviyosak eğer

Kendine iyilik yap artık harekete geç bence...
Bu durumdan çok sıkıldığını anlat
Konuşmaktan rahatsızlık duyduğunu
Yine sessiz kalıp susursa bırak tamamen aklındanda sil at
Ondan sana hayır gelmez !

artık sinirlerim bozuluyor,neyse ki izne ayrıldı 15 günlüğüne. Gitmeden önce aradı akşam beni,neyse açtım allahaısmarladık diyecek galiba diye düşünerek. Önce aradığnda ahbabymış gibi konuştu ,ben ismiyle hitap ederek konuştum, sonra şirket telefonu çalınca ben seni arıycam kusura bakma falan dedi,neyse 1 saat sonra falan aradı,hızlı bi şekilde lafı yuvarlayarak nasılsın canan diyor(ismim canan değil.. yani hani sevgiliye falan deriz ya).Anlamazlıktan geldim. Belki bu 15 günlük sessizlik iyi gelir. En azından görmeyeceğim(insan sevdiğini görmek isytemez mi..elbette ister.. ama bu bir hastalık haline geldi bende.. hastalığmdan kurtulmak istiyorum.) ve bu süre içinde de aramaz heralde(?)

Bazen öyle alışkanlıklarımız olur ki, sevmesekte istemesekte vazgeçemeyiz. Örneğin sigara tiryakiliği:45: Kim ister "yavaş yavaş" ölüme doğru gitmek, sağlığından olmak? Kimse... Gün içinde rutin haline gelen işlerimizi de yapmazsak rahat edemeyiz.
"Aşk" olgusu zamanla "alışkanlık"a bırakır yerini. 30 senelik evli çift birbirini ilk günkü tutkuyla sevse de sevmese de her gün yan yana uyanmaya alışmıştır. Aynı iş yerinde çalışan iki sevgili sabah birbirini görmeye alışmıştır gibi gibi...

Bu rutin "duygu" olgusu kadınlara nazaran daha az gelişmiş "erkek"leri sıkar... "Yeni heyecan" diye adlandırıp, iğrenç muhabbetlerine konu yaptıkları kızlar onlara göre sadece "Bir anlık" önemsiz bir şeydir...

Oysa bu bir anlık olay ne sevgilisi, ne de "anlık" sevgilisi için öyle değildir. İkisinin de beklentileri vardır, ikisinin de "duygu"ları vardır ve ikisinin de hayal kırıklıkları.

Daha sonra her ikisi de, ilişki de çıkmaza sürüklenir. Ya içine sindirip devam edersin -ki affedince yine değişmedikleri kanaatindeyim.- ya da bitirir, yoluna "sana layık" insanlarla devam edersin.

Siz siz olun bu kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Duvarlar üstünüze üstünüze geldiğinde, odaya sığamadığınızda sadece onun size layık olmadığını düşünün. Olsaydı bunları yaşamazdınız.

Tüm erkekleri de böyle sanmayın adam gibi adam o kadar çok ki elbet gelecektir karşınıza.

Sevgiler.:70:

Rohy yorumlarını görüyorum bir çok konuda çok aklı başında birine benziyosun
Tabiki herkesin zor dönemleri oluyo napcağını bilemeden geçirdiği içinden çıkamadığı

Aynı işyerinde olmanız olayı zorlaştırıyo bence
Seni sebebsiz yere bırakmış ve 3ay içinde barışma çabası olmamış
Hatasını anladı diyelim tekrar seninle olmak isitiyo ozaman ne bekliyo?
Arkadaş saçmalıkları niye yani!
Eski sevgiliden arkadaş olmaz bence benim inancım yok buna
Olursuda biz kadınların ep bir umudu olur ve kendimizi yaralarız halada onu seviyosak eğer

Kendine iyilik yap artık harekete geç bence...
Bu durumdan çok sıkıldığını anlat
Konuşmaktan rahatsızlık duyduğunu
Yine sessiz kalıp susursa bırak tamamen aklındanda sil at
Ondan sana hayır gelmez !

teşekkür ederim çok sağol. Bana karşı biraz olsun duyguları kalsaydı açıkça söylerdi ve devam ederdik bu yola zaten Bunu kabullenmek zor oldu ama kendime itiraf ettim geç de olsa.. Sevseydi net olurdu,üzülmemi istemez-meşhullere bırakmazdı beni.
Ondan hayır yok bana biliyorum. Beni sevmeyenin peşinden koşturan biri hiç olmadım.Bu sebeple de en azından görmyor olsaydım kendimi çok daha çabuk iyileştirir,hayatımı yoluna koyardım.
Şimdi bu şekilde ne arkadaş tam anlamıyla ne de sevgili gibi kalamayarak berbat bir ikilemdeyim.Çok yoruldum.

teşekkür ederim çok sağol. Bana karşı biraz olsun duyguları kalsaydı açıkça söylerdi ve devam ederdik bu yola zaten Bunu kabullenmek zor oldu ama kendime itiraf ettim geç de olsa.. Sevseydi net olurdu,üzülmemi istemez-meşhullere bırakmazdı beni.
Ondan hayır yok bana biliyorum. Beni sevmeyenin peşinden koşturan biri hiç olmadım.Bu sebeple de en azından görmyor olsaydım kendimi çok daha çabuk iyileştirir,hayatımı yoluna koyardım.
Şimdi bu şekilde ne arkadaş tam anlamıyla ne de sevgili gibi kalamayarak berbat bir ikilemdeyim.Çok yoruldum.

Duygularını anlıyorum Ayrılıklarda en zor dönem unutmaya çalışmak zaten
Göz görmiyince gönül biyerde katlanıyo

Ya hergün görünce napsın sende haklısın !
Kimse unutulmaz değil
Hayat güzel bir öğretmen bize herşeyi gösteriyo
Bunu da göstericek sana eminim!
Yaşadıklarımız bizim için birer sınav
Herşeyde biz göremesekte bi hayır vardır :34:

Bazen öyle alışkanlıklarımız olur ki, sevmesekte istemesekte vazgeçemeyiz. Örneğin sigara tiryakiliği:45: Kim ister "yavaş yavaş" ölüme doğru gitmek, sağlığından olmak? Kimse... Gün içinde rutin haline gelen işlerimizi de yapmazsak rahat edemeyiz.
"Aşk" olgusu zamanla "alışkanlık"a bırakır yerini. 30 senelik evli çift birbirini ilk günkü tutkuyla sevse de sevmese de her gün yan yana uyanmaya alışmıştır. Aynı iş yerinde çalışan iki sevgili sabah birbirini görmeye alışmıştır gibi gibi...

Bu rutin "duygu" olgusu kadınlara nazaran daha az gelişmiş "erkek"leri sıkar... "Yeni heyecan" diye adlandırıp, iğrenç muhabbetlerine konu yaptıkları kızlar onlara göre sadece "Bir anlık" önemsiz bir şeydir...

Oysa bu bir anlık olay ne sevgilisi, ne de "anlık" sevgilisi için öyle değildir. İkisinin de beklentileri vardır, ikisinin de "duygu"ları vardır ve ikisinin de hayal kırıklıkları.

Daha sonra her ikisi de, ilişki de çıkmaza sürüklenir. Ya içine sindirip devam edersin -ki affedince yine değişmedikleri kanaatindeyim.- ya da bitirir, yoluna "sana layık" insanlarla devam edersin.

Siz siz olun bu kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Duvarlar üstünüze üstünüze geldiğinde, odaya sığamadığınızda sadece onun size layık olmadığını düşünün. Olsaydı bunları yaşamazdınız.

Tüm erkekleri de böyle sanmayın adam gibi adam o kadar çok ki elbet gelecektir karşınıza.

Sevgiler.:70:

Çok tşk.ederim yorumuna, zaten ne zaman o güzel günlerin bir şarkısı kulağıma gelse ve kalbim alev alev yansa-sızlasa '' ama o bensiz yapabiliyor, bensiz dayanabiliyor, bensizliği trcih edebiliyor'' diyorum ve teselli buluyorum-kendime geliyorum.

Onun için bensizlik bu kadar kolaysa, ONDA hiç 'ben' yokum demektir. Öyleyse onda bir sevda aramak boşa.. O yapabilirse ben de yapabilirim, zor daolsa yapabilirim. O vazgeçiyorsa ben de elbet vazgeçebilirim..
Gün olur canım yanar gün olur ağlarım belki ama onun gibi duygularımdan arınıp eski ben olabilirim..diye düşünüyorum.

Artık ayrılığı da kabullendim sayılır,geri dönse de gerçekten sevdiğinden dolayı olmayacak bu ,öyle düşünüyorum. Fakat beni mahveden yoran bezdiren şey bu İKİLEM.Ne arkadaş gibi (ki olamam !) ne sevgili gibi..Saçma sapan bir kategori..

Duygularını anlıyorum Ayrılıklarda en zor dönem unutmaya çalışmak zaten
Göz görmiyince gönül biyerde katlanıyo

Ya hergün görünce napsın sende haklısın !
Kimse unutulmaz değil
Hayat güzel bir öğretmen bize herşeyi gösteriyo
Bunu da göstericek sana eminim!
Yaşadıklarımız bizim için birer sınav
Herşeyde biz göremesekte bi hayır vardır :34:

çetin bir imtihana çattım her şey haria giderken.. Ateşten bir gömlekle dolaşıyorum sanki beni bıraktığndan beri..

Çok tşk.ederim yorumuna, zaten ne zaman o güzel günlerin bir şarkısı kulağıma gelse ve kalbim alev alev yansa-sızlasa '' ama o bensiz yapabiliyor, bensiz dayanabiliyor, bensizliği trcih edebiliyor'' diyorum ve teselli buluyorum-kendime geliyorum.

Onun için bensizlik bu kadar kolaysa, ONDA hiç 'ben' yokum demektir. Öyleyse onda bir sevda aramak boşa.. O yapabilirse ben de yapabilirim, zor daolsa yapabilirim. O vazgeçiyorsa ben de elbet vazgeçebilirim..
Gün olur canım yanar gün olur ağlarım belki ama onun gibi duygularımdan arınıp eski ben olabilirim..diye düşünüyorum.

Artık ayrılığı da kabullendim sayılır,geri dönse de gerçekten sevdiğinden dolayı olmayacak bu ,öyle düşünüyorum. Fakat beni mahveden yoran bezdiren şey bu İKİLEM.Ne arkadaş gibi (ki olamam !) ne sevgili gibi..Saçma sapan bir kategori..

Ne diyeceğim inan bilemiyorum
Bu erkekler niye anlık heveslere kapılır anlamış değilim
Yuvasını yıkan mı, sevgilisini ağlatan mı ne bulursan var
Hangi birini Allah'a havale edeyim, elimi sallasam oduna çarpıyor bu ülkede:19:

ortada 2 olasılık var ya tekrar ilişki istiyor yada dalga geçiyor her iki durumu da aylarca süründüren adamdan hayır gelmez. ben yerinde olsam "canan" dediği an canan kim derdim yani sıkıştırıdım açıklama yapmak zorunda bırakacak şekilde lafı bu noktaya getirtirdim, ortaya konuşur tutarsız adamlara laf sokardım. bi şekilde lafı döndürür biz arkadaşız dediği anda da "eski sevgiliden arkadaş olmaz, seni kırmak incitmek istemiyorum ama aylardır etrafımdasın ben bundan sıkıldım artık açıkca soracak bir sorun varsa sor ve cevabını al seni kırmak istemiyorum ama artık sıkıldım bu saçma arkadaşlık oyununu oynarken seni izlemekten" derdim. bu konuşmadan alacağı cevabın hayır olduğunu anlar ama seni gerçekten istiyorsa bunca ay sonra sana kendini afettirmeli ve birlikte bir gelecek kurulacak kalitede bir adam olduğunu ispat etmeli okadar da kolay olmadığını da anlar. değer biriyse çıkar karşına özür diler saygı gösterir ve sorar değmez biriyse zaten yol ver gitsin tekmeyi yemiş olur.

aynı şeyleri bende yaşadım aynı yerde çalışıyorduk ve 1 seneye yaklaşmıştı neredeyse ilişkimiz ama birden ayrılmak istediğini söyledi bende sen bilirsin dedim benimle olmak istemeyen birini yanımda zorla tutamazdım ve ayrıldık ama hergün görüyorsun bu gerçekten zor oluyor acıların hep taze kalıyo sanki geçmesi gerektiği yerde hergün üstüne birşeyler daha ekleniyor tam evet herşey bitti ona karşı dugularımın üstesinden geldim artık yeni başlangıçlara yelken açmalıyım derken bi gün karşıma dikip beni sevdiğini unutamadığını söyledi haydaa naluyoruz beni hayatında istemeyen sendin dedim şimdi ne oldu hayatına benden daha uygun birisini bulamadın gerimi döndün dedim ve gittim ardından günlerce haftalarca hatta aylarca aradı açmadım msj üstüne msj attı hiç birine cvp vermedim beni üzmek isterken üzülen kendisi oldu ben şu an çok mutlu bir birliktelik yaşıyorum ama o hala bana uzaktan bakıyor.

Çünkü; başka hayaller kurarak ayrıldığı sevgilisinden daha iyisini bulamamıştır, yokluktan eski sevgiliye eli mahkumdur.. o yüzden geri dönen erkek işe yaramaz..

Back
X