• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden Erkek Neden Aramaya Devam Eder?

Kusura bakma canım ama acaip basit bir insanmış. Az bile demişsin bravo. Hala o kızla öyle mi? Ama buna rağmen sana da soruyor özlemedin mi,vay efendim değerimi ilerde anlayacaksın falan. Çok karaktersizmiş,yani başkasına aşık olup terketseydi yine hadi bi derece olurdu,ama böyle 'bunu kaybettiysem onda,onu kaybettiysem bunda kalayım'mantığı, yaşı kaç?Yaşa başa bakmıyor ama çok da çocukça buldum.

O silleyi yiyecek,dediği herşeyi birbir yutacak göreceksin canım.;)

Ben de benimkinin kalbimdeki boşluğuna alışıyorum artık,umarım bir atakta bulunmaz,zaten ataklarının içi boş çıkıyor genelde,ne sevdiği belli ne sevmediği. Böyle bir dmüddet daha devam ederse baya iyileşmiş olacağım :)

Kusura bakma canım ama acaip basit bir insanmış. Az bile demişsin bravo. Hala o kızla öyle mi? Ama buna rağmen sana da soruyor özlemedin mi,vay efendim değerimi ilerde anlayacaksın falan. Çok karaktersizmiş,yani başkasına aşık olup terketseydi yine hadi bi derece olurdu,ama böyle 'bunu kaybettiysem onda,onu kaybettiysem bunda kalayım'mantığı, yaşı kaç?Yaşa başa bakmıyor ama çok da çocukça buldum.

O silleyi yiyecek,dediği herşeyi birbir yutacak göreceksin canım.;)

Ben de benimkinin kalbimdeki boşluğuna alışıyorum artık,umarım bir atakta bulunmaz,zaten ataklarının içi boş çıkıyor genelde,ne sevdiği belli ne sevmediği. Böyle bir dmüddet daha devam ederse baya iyileşmiş olacağım :)
evet canım ben hayır dedim diye hayırlardan yorulmuş onla devam etcekmiş benimle beraberken hırs varmış ilişkisinde şimdi mutluymuş..o kız buna 5 sene önce askerdeyken öldü diye haber yollatıp 1 sene sonra ortaya çıkan 5 senedirde peşinden koşan kız hayatını mahfeden insan. bana geldiğinde yaralıydı yaralarını ben sardım konusu açıldığında lanet ediyodu ona hayatını mahfetti çünkü ama tükürdüğünü yaladı işte. 30 yaşında canım ama cahil ve yalnız, ruhu yalnız belki şuan o kız bedenen yanında değil ama kız buna karşı suçlu olduğu için sürekli pof pof halindedir eminim bununda istediği o zaten. o kız temmuz ayında türkiyedeydi ve beraber kaldılar beni aradı yanına gelmek istiyorum diye kabul etmedim o zamanda sildi beni kıza telefon numaramı verdi beni onunla çirkince ve çirkefçe muhatap etti baş edemedim artık. yani çok dengesiz ne istediğini bilmiyodu şimdi bulmuş aradığını.

unutmak istiyorum aklımda olmasın istiyorum şöyle 3-5 ay geçsin istiyorum ben ondan önce çok mutluydum onunla da çok mutlu oldum ama sonrası kötüydü.çok kötü hemde.

iyileşiyo olmana sevindim canım :13: darısı başıma :17:

mayıs sonu gibi bitmiştik biz 1 hafta çok güçlü hissetmiştim kendimi çünkü 7/24 iletişim halindeydik nerdeyse ve bitirmem için sebeplerim varken bugune kadar hiç cesaret edememiştim. sonra ben ona seçenekler sundum oda çık hayatımdan dedi 1 hafta sonunda aradı göya adres sorcak kapattım gene aradı sesini duymak iyi geldi dedi kapattım sen çok güçlüsün bende sana yardımcı olucam benle geçirdiğin kötü günleri tekrar yaşatmamak için elimden geleni yapıcam dedi aradan 1 hafta geçti msj attı gene aradı sesini duymak istedim diye kırmak istemiyodum o dönemde ama benim güçlü olmama hazmedemiyomuş meğerse seni aramamdan rahatsız oluyomusun dedi sürekli iletişim halinde olmak istemiyorum dedim adres sormak için zaten arıyosun dedi gene bozuldu kapattı. 1 hafta sonra napiyosun dedi çalışıyorum dedim toton kalkmış dedi niye boyna arıyosun çokmu özledin dedim özledim dedi özleseydin benim için birşeyler yapardın sen hiç bişe yapmadın ve bizim yolalrımız ayrıldı dedim sen hiçmi özlemedin dedi hayır dedim. sinirlendi köpürdü o gün film koptu ağır hakaret tehdit yani hatırlamak bile istemiyorum. kavgada etse derdi benimle bir şekilde iletişim halinde olmak bu şekilde 1 ay geçti tatile çıktım nasıl rahat kafam tatildeyken bizim ayrılık sebebimiz bunun aşamadığı engellerdi ve o engeller benimde hayatımı engelliyordu bir karar vermek lazımdı verdik. bi akşam bi msj o engelleri aştığını lakin eski sevgilisiyle görüşmeye başladığını söyledi işte önce sen kucak açmadın terk ettim hayır dedin güçlüyüm diye havalara girdin ama o kucak açtı dedi sonra aramızda bişe yok sadece beni dinliyo dedi pof pofluyo demeye getirdi sonra olursa bi tek o olur dedi sonra bana 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz dedi sonra 4-5 sefer en başa dönüp benimle yeniden varmısın dedi ben hayır dedikçe katılaşmış. şimdi telefon numarasını iptal etmiş benim bildiğim numarasını doğrumu yalanmı bilmiyorum bir daha ararmı onuda bilmiyorum.

Sizi takdir ettim, en doğru olanı yapmışsınız,en zor zamanınızda net tavır koyabilmişiniz,bravo.
Belki ben de duygularımı öne almayıp daha makul davranabilseydim işin sonunda,değerim daha çok olurdu.

Neyse,olmuşa bitmişe çare yok. O beni kaybetmeyi göze almış,ben de aldım. Onun içi acımıyorsa benim de acımıyor,böyle düşündükçe daha kolay her şey.
Zaten geri döneceğini de sanmıyorum. Herşey meçhul..bu kadar meçhullük yeter..

forumda gezerken topicte okumuştum bi yerde "vazgeçersen vazgeçilmez olursun" diyordu sende bu yolda ilerle canım.. ararsada bitmiş bir ilişkiden hayr gelceğine inanmıyorum.
biz ki o kadar bağlıyken birbirimize ne hallere düştük. Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın. uzakta olmasına rağmen o kadar çok şeyime karışır ve engel koyardı ki bende saf seviyorum ya onu kaybetmemek adına o kadar çok taviz verdim ki arkadaşlarımla görüşemiyodum ondan önce uyuyamıyodum bile sağlığım ve psikolojim bozulmuştu ama seviyorum ya sevgim herşeyin önüne geçiyodu resmen kör olmuştum. paylaştığım kimsede yoktu içime ata ata şişmiştim en son durumu en yakın arkadaşıma açtım ayrılık kararını onun sayesinde aldım benim göremediklerimi o gördü ve görmemi sağladı yoksa ben tek başıma böyle bi karar alamazdım sonum dahada hüsran olurdu.. çünkü ben gerçekten aşırı melankolik ve bunalım bi insanım..

Bu hale gelmiş bir arkadaşım vardı, demek ki hep aynı şeyler oluyor. Gerçekten insanın dengesi şaşabiliyor,psikolojisi darmadağın oluyor. Yok ben hala ona karşıo içimdekilere tamamen bitiremesem de kabullendim ayrılığı,ne bana ait olaiblir ne ben ona artık.
Ama şnsan pişmanlığını görmek istiyor ,bir gün yalvardığını görmeyi isterdim gerçekten. Benim ona ne sözel ne tavırsal hiçbir kötülüğüm olmadı, ama o keşkelerini duymak isterdim ağzından..
Hayırlısı olsun herkes için.

selam canım. en son 4-5 gun önce onunla msnde görüştüğümde hattını iptal ettiğini söylemişti bende iyi yapmışsın bende iptal ettim zaten dedim ama 2 tane hattım var bi tanesinin iptal olmadığını biliyo sadece kapalı ama hiç açmıyorum zaten en son msn konuşmamızda kızıp pat diye çıkmıştı bende engelledim sildim facemi dondurdum şuan bana ulaşabileceği hiç bişe yok dün bi hattımı açtım kim aramış msjında bana iptral ettim dediği hattından sabah 10.5ta aramış geri dönmedim tabi hatta anında kapattım telefonumu gene aramasın diye bana benimle yeniden varmısın dediğinde hayır dedim diye eski kız arkadaşını hayatına alan senle olan ilişkimde ki hırsım yok mutluyum diyen bana hayır dediğin için pişman olucaksın ama iş işten geçmiş olucak dönmek istesende yolların kapalı olucak diyen insan neden arar nispet yapmak için olabilirmi sence?

selam canım. en son 4-5 gun önce onunla msnde görüştüğümde hattını iptal ettiğini söylemişti bende iyi yapmışsın bende iptal ettim zaten dedim ama 2 tane hattım var bi tanesinin iptal olmadığını biliyo sadece kapalı ama hiç açmıyorum zaten en son msn konuşmamızda kızıp pat diye çıkmıştı bende engelledim sildim facemi dondurdum şuan bana ulaşabileceği hiç bişe yok dün bi hattımı açtım kim aramış msjında bana iptral ettim dediği hattından sabah 10.5ta aramış geri dönmedim tabi hatta anında kapattım telefonumu gene aramasın diye bana benimle yeniden varmısın dediğinde hayır dedim diye eski kız arkadaşını hayatına alan senle olan ilişkimde ki hırsım yok mutluyum diyen bana hayır dediğin için pişman olucaksın ama iş işten geçmiş olucak dönmek istesende yolların kapalı olucak diyen insan neden arar nispet yapmak için olabilirmi sence?

O kızı seni kıskandırmak- güya aklınca çatlatmak için kullanıyor,bu bariz açık. Gerçektensevseydi sizinle olmaz onunla dvm ederdi.

Şu an sizin yarattığınız boşluğu görmemek adına oyalanmalık olarak böyle bir ilişki yürütüyor.(ilişki denirse buna tabi..) Ve yediremiyor yaptıklarınızı. Bitmesinden ziyade sizin rest çekebilmenizi yediremiyor. Sağlam duruşunuzu-o diğer kız gibi gurursuzluk yapıp hemen kapısında köle olmayışınıza haset-hayranlık arası gel-git hisler taşıyor. Buna emin olun.

doğru diyosun canım o kıza telefon numaramı verip beni aradığında da aynen böyle hissetmiştim o kıza bana aklı karışıyo seninle bana yanaşmıyo ama beklicem sabretcem bile dedi çık aramızdan telefon numaranı iptal et bile dedi off o gunlerimde kabustu benim akşam çok sinirlenceğim bişe oldu hani 1 hafta önce msnde son görüşmemizi yapıp ben herşeyi iptal etmiştim ya o gun son kez o msnden çıkınca mail yazmıştım senden iğreniyorum filan diye heralde şimdi okumuş cevap yazmış küfür etmiş iyice tacizci oldun demiş şimdi ben buna bişe demedim demicem insanlık bende kalsın demi aptal insan yaa evvel ki gün iptal ettim bana ulaşamıcaksın dediği hattından aradığını benim görmedim sanıyo hem merakından ölüyo hem yapcağından geri kalmıyo pislik ama cevap vermicem oda bana ulaşamıcak çatlasın merakından

O senin yarattığın boşluğu görmemek için yapıyor hepsini kesinlikle, gerçekten çok adiymiş kusura bakma. Seni kıskandırma amacı olduğunu fazlasıyla elevermiş. Az bile yaptıkların,en büyük ceza böylesi zaten. Ne demek küfretmek, ben ilişkilerimde hiçküfür işitmedim,edemezlerdi de. Çok basit insanmış malesef.

Bendeki gelişme de şu: izindeydi bir süredir,yurtdışına da gitmiş,ordan msg atmış dün: Nasılsın napıyosun nerdesin,dua et ben ed,yorum falan filan. Ben de cvp yazmadım.
Çünkü ayrılığın ilk ayında falandı ben terkedişinin sebebini ararken, bu bazen cvplamıyordu tel.imi bazen açsa da sorumu yanıtlamıyordu öyle havadan sudan konuşuyordu,delirtiyordu. Ben ondan sadece tamamen bitti sözü bekliyordum,zorla sev diyemezdim istemezdim de,bunu belirten bir msg atmıştım sonra cvp gelmedi,neyse iş sebebyle bi tel.konuşmasında böyle birşey olmamış cvp.sız bırakan o değilmiş gibi rahatça kouşunca tepem attı,sordum neden cvp.lamadn diye '' biliyorsun cvp yazma alışkanlığım yok' demişti!!! O kadar ağrıma gitmişti ki,hhalbuki ilişkimiz varken 2 defa msg.laşmıştık,o zaman nasıl oluyordu! Ondan sonra yemin ettim ölsem de msg atmayacağıma dair.
Bu sebeple de dün msg.ına yanıt vermedim,keza ahbabıymışım gibi ilişkimiz olmadığı halde her aklına estiğinde beni muhattap almasını istemiyorum :(çünkü hislerim bitmedi henüz :(Kendimi tam iyileştirmedim.
Ne dersin,sence neden cvp yazmadığımı sorarsa anlamazlıktan mı geleyim-müsait değildim gibi umursamaz tavır mı takınayım laf geçiştirir gib,yoksa o yaptığına yüzüne vururca : ya biliyorsun msg yazma alışkanlığım yok' mu diyeyim,lütfen akıl ver :(

Son düzenleme:
O senin yarattığın boşluğu görmemek için yapıyor hepsini kesinlikle, gerçekten çok adiymiş kusura bakma. Seni kıskandırma amacı olduğunu fazlasıyla elevermiş. Az bile yaptıkların,en büyük ceza böylesi zaten. Ne demek küfretmek, ben ilişkilerimde hiçküfür işitmedim,edemezlerdi de. Çok basit insanmış malesef.

Bendeki gelişme de şu: izindeydi bir süredir,yurtdışına da gitmiş,ordan msg atmış dün: Nasılsın napıyosun nerdesin,dua et ben ed,yorum falan filan. Ben de cvp yazmadım.
Çünkü ayrılığın ilk ayında falandı ben terkedişinin sebebini ararken, bu bazen cvplamıyordu tel.imi bazen açsa da sorumu yanıtlamıyordu öyle havadan sudan konuşuyordu,delirtiyordu. Ben ondan sadece tamamen bitti sözü bekliyordum,zorla sev diyemezdim istemezdim de,bunu belirten bir msg atmıştım sonra cvp gelmedi,neyse iş sebebyle bi tel.konuşmasında böyle birşey olmamış cvp.sız bırakan o değilmiş gibi rahatça kouşunca tepem attı,sordum neden cvp.lamadn diye '' biliyorsun cvp yazma alışkanlığım yok' demişti!!! O kadar ağrıma gitmişti ki,hhalbuki ilişkimiz varken 2 defa msg.laşmıştık,o zaman nasıl oluyordu! Ondan sonra yemin ettim ölsem de msg atmayacağıma dair.
Bu sebeple de dün msg.ına yanıt vermedim,keza ahbabıymışım gibi ilişkimiz olmadığı halde her aklına estiğinde beni muhattap almasını istemiyorum :(çünkü hislerim bitmedi henüz :(Kendimi tam iyileştirmedim.
Ne dersin,sence neden cvp yazmadığımı sorarsa anlamazlıktan mı geleyim-müsait değildim gibi umursamaz tavır mı takınayım laf geçiştirir gib,yoksa o yaptığına yüzüne vururca : ya biliyorsun msg yazma alışkanlığım yok' mu diyeyim,lütfen akıl ver :(
"cevap yazma alışkanlığım yok" böyle bi söz varmı yaa insan 2 eli kanda da olsa beraber olduğun kişiye seni merak etme hakkı bile vermeden ne yaptığını nerde olduğunu nasıl olduğunu paylaşması lazım benim ilişki anlayım böle en azından.. ama sana zamanında böyle diyen bi insana umursamaz bi tavır takın müsait değildim gibilerinden bi sır bırak.. soru işareti kalsın aklında. böyle ilişkide ki belirsizlikler çok kötü demi bittiyse bitti ama süründürünce sen bitirmek istesende bitiremiosun sanki cevp yazma sorumluluğun varmış gibi yazmayında aklın takılıyor. ama dediğim gibi sen bişe yazma olurda ararsa ve sorarsa müsait değildim dersin :13:

benim yarattığım boşluğu görmemek için kendini harcadı zaten kızdığım tek şey bu eskiden o kadar büyük saygısı vardı ki ayrılık sonra küfür hakaret tehdit herşey gördüm maalesef :59: bide hazmedemediği şeyler var dün onu kafasına takıp üste çıkmaya çalıyo aklı sıra ciğerini okuyorum onun :27:

canım saat 4ten beri abartmıyorum 30ün üstünde aradı delireceğim neden arıyor ki :S ya açtığmda sıradan arkadaşıymış gibi bir sohbet geçecek bu beni kahrediyor, benim kalbimde hala yeri var ve buna dayanamıyorum,hiç konuşmazsam daha iyiyim böyle olduğunda :S ya sevgili olmak onunla ya da hiç.. Madem sevmiyorsun-ki ayrılığı seçtin ve 5 aydır sevgili gibi değilsin- neden 30ün üstünde arama yapıyorsun sebep ne yani :S neden olabilir dersin?

Hem açsam bile ne diycem offf :S Aklım karıştı,dün onu çok kıskandığm bir rüya gördüm,ogünün akşamı msg attı,sonra da bugün bu aramalar..Çok için daralıp bunalıyordu yine aklıma geliyordu beni terkedişi..Malum mu oldu nedir bilmiyorum.

kapana kısılmış gibiyim,aptal gibi oldum ne yapacağımı bilmiyorum :(

canım saat 4ten beri abartmıyorum 30ün üstünde aradı delireceğim neden arıyor ki :S ya açtığmda sıradan arkadaşıymış gibi bir sohbet geçecek bu beni kahrediyor, benim kalbimde hala yeri var ve buna dayanamıyorum,hiç konuşmazsam daha iyiyim böyle olduğunda :S ya sevgili olmak onunla ya da hiç.. Madem sevmiyorsun-ki ayrılığı seçtin ve 5 aydır sevgili gibi değilsin- neden 30ün üstünde arama yapıyorsun sebep ne yani :S neden olabilir dersin?

Hem açsam bile ne diycem offf :S Aklım karıştı,dün onu çok kıskandığm bir rüya gördüm,ogünün akşamı msg attı,sonra da bugün bu aramalar..Çok için daralıp bunalıyordu yine aklıma geliyordu beni terkedişi..Malum mu oldu nedir bilmiyorum.

kapana kısılmış gibiyim,aptal gibi oldum ne yapacağımı bilmiyorum :(
arasın arasın :44: çatlasın hatta merak etsin ki kıymetini anlasın:63: bende en fazla 1 hafta böle duyarsız kalıyodum yazmadan cevap vermeden sonra mutlaka bişe yapıp beni konuşturuyodu:51: ama sen böle cevap vermeden daha iyiysen bırak cevap verme aradan biraz zaman geçsin ısrar ederse derdin ne dersin sen benim eski sevgilimsin ve ben seninle arkadaş olamam de.. ben onu kaybetmemek adına hiç çenemi açıp bişe söylemedim hep ezdirdim kendimi onun için benim yaptığım hataları kimse yapsın istemiyorum:26:
bende geçen sabah rüyamda gördüm facesinin duvarını açmış ve resim yüklemiş eski sevgilisi yurt dışında onun 2 tane gülerken fotosunu gördüm yalnızdı ama sonra benimkininde böle erkek arkadaşlarının içinde fotosunu gördüm kalabalıkta ama bakışları nasıl yalnız donuk ve mutsuzdu sonra uyandım ve o gun beni aramış bu sabahta gördüm hatta sıçradım uyandım ama bi türlü hatırlayamıyorum hatta uyusamda keşke gene görsem dedim :17:

ya tabiiki onun sesini duymak isterim ama aramızdaki durum sevgili moduna girmeyecek sonuçta,öyle bir teşebbüs yapacağını sanmyorum-ihtimal vermiyorum artık,o sebeple de madem bana dönmeyecek nedne konuşayım,daha çok kahroluyorum.

Anlamadığım,sevmiyorsa -ayrılığı seçmişken ve hiçbirşeyi değiştirmemişken olumlu olarak,neden arıyor,hala da devam ediyor :S Çelişkilere mahkum etti beni..

Arasın da sürünsün kovalasın beni gibi bir fikrim yk, çünkü ben artık kesin olarak kabullenmeye hazırlanmaya ihtiyaç duyuyorum bu saatten sonra,mecburum buna.
Çünkü sevdim onu,deliler gibi, kahretsin unutamıyorum-içim ona hissiz kalmayı başaramıyor. Ama bıraksın da kabulleneyim.
Onu kıskanmama sebep olacak şyler de yaptı bir kaç kez..haketmedim..ne istiyor benden bilmiyorum. Vaktinde çok deli divane oldum,onu öyle özel hissettirdim öyle kıymt verdim ki.. ama artık yorgunum..

Canım,bence eskı erkek arkadasın baskasıyla çıkıyor. Senide elinden kaçırmamaya çalısıyor.Ondaki eksikleri görünce senin ne kadar harika oldugunu anladı. O yuzden sana yavastan yaklasmaya calısıyor. Simdiki erkekler, bi kaç kızla çıktıgı ıcın aklıma pek masum birseyler gelmıyor. Belkide yanılıyorumdur. Sen onu daha iyi tanırsın. Kendini ağırdan sat. Daha öncekı ayrılıgın sebebını ona net olarak sor.Eğer cevabı mantıklıysa,birlikte olmaman ıcın bir sebep yok.Ama suna emın ol ki , senınde etrafında baska secenekler vardır . Kendini onunla kısıtlı bırakma. Sen daha iyilerine laiksin.Bol şanslar ... :61:

ya tabiiki onun sesini duymak isterim ama aramızdaki durum sevgili moduna girmeyecek sonuçta,öyle bir teşebbüs yapacağını sanmyorum-ihtimal vermiyorum artık,o sebeple de madem bana dönmeyecek nedne konuşayım,daha çok kahroluyorum.

Anlamadığım,sevmiyorsa -ayrılığı seçmişken ve hiçbirşeyi değiştirmemişken olumlu olarak,neden arıyor,hala da devam ediyor :S Çelişkilere mahkum etti beni..

Arasın da sürünsün kovalasın beni gibi bir fikrim yk, çünkü ben artık kesin olarak kabullenmeye hazırlanmaya ihtiyaç duyuyorum bu saatten sonra,mecburum buna.
Çünkü sevdim onu,deliler gibi, kahretsin unutamıyorum-içim ona hissiz kalmayı başaramıyor. Ama bıraksın da kabulleneyim.
Onu kıskanmama sebep olacak şyler de yaptı bir kaç kez..haketmedim..ne istiyor benden bilmiyorum. Vaktinde çok deli divane oldum,onu öyle özel hissettirdim öyle kıymt verdim ki.. ama artık yorgunum..
aynı hisseleri bende yaşadım canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ve özel hissettirme konusu kıymet verme konusu bendede aynı idi.. neden hala arıyor konusuna gelince kendimden örnek vereyim başta bana gerçekten iyi geliyosun seni özledim hala seviyorum du... sonrasında sanma ki sensiz yapamıyorumda ondan arıyorum sadece canım sıkılıyo vakit geçsin diye arıyorum bile dedi :37: derdi ne hiç bir zaman öğrenemedim ben maalesef hayatına eski sevgilini aldın senin canının sıkıntısını o geçirsin diyodum ama beni arıyodu genede o sensiz yapamıyorum sanma desede biliyorum ki öle değil çocukça böle düşünmeyeyim diye açıklama yapma gereği duyuyo benim hassas yerlerimi biliyo merhametimi bilio yok şuramda bişe çıktı çok buramda elime bişe gelio neyin belirtisidir bu baktı yüz vermiyorum bunları sormak için arardı onun için sen neden aradığını ancak kendin öğrenebilirsin

Canım,bence eskı erkek arkadasın baskasıyla çıkıyor. Senide elinden kaçırmamaya çalısıyor.Ondaki eksikleri görünce senin ne kadar harika oldugunu anladı. O yuzden sana yavastan yaklasmaya calısıyor. Simdiki erkekler, bi kaç kızla çıktıgı ıcın aklıma pek masum birseyler gelmıyor. Belkide yanılıyorumdur. Sen onu daha iyi tanırsın. Kendini ağırdan sat. Daha öncekı ayrılıgın sebebını ona net olarak sor.Eğer cevabı mantıklıysa,birlikte olmaman ıcın bir sebep yok.Ama suna emın ol ki , senınde etrafında baska secenekler vardır . Kendini onunla kısıtlı bırakma. Sen daha iyilerine laiksin.Bol şanslar ... :61:
neden hep aynı şeyleri yaşıyoruz ki ve erkekler neden hep yedekte birini bulundurmak zorunda ????

Yorumlarınız ve benimle dert paylaşıp iyi hissetmemi sağladoığnz için çok tşk.ler.

Onunla 2.5ay kadar beraberdik ama öyle sevdim ki,2yıl süren ilişkimden bile daha çok tesir bıraktı, anladımki zamandan ziyade o kattığın anlam sana aşk veriyormuş. Neyse.. madem sonunda mutlu bir beraberlik yok hayatıyla ilgili bir şey öğrenmek istemiyorum, daha fazla acı çekmek istemiyorum. Sevgim ilk günkü gibi malesef fakat bir farkla: bu ayrılığı kabullendim.
Daha önceleri kaybwetmemek ve de daha sonrasında ona karşı hislerimin dvm edişinden dolayı-zaafım sebebiyle hep muhattaplığı sürdürdüm, içimdeki isyanları tam yansıtamadım ama artık psikolojim ciddi anlamda bozulmaya başladı bunu farkettim, kendime haksızlık ettiğimi anladım.

Bundan sonra hesap vermek istemiyorum-yaptığım hatalı veya doğru hiçbir eylemin faturasını bildirmek istemiyorum, sormasın etmesin. Nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın kararlarıyla memnun ve isabetliydi madem artık sormasın,onun hem hayatıma tam olarak almam tam da çıkarmam düşüncesi yüzünden olan bana oldu.

Sevdiğini bilseydim..herşey çok değişirdi ama sevmiyor. Seven dayanamaz dönerdi,ellerimi tutardı. Ama yok...

neden hep aynı şeyleri yaşıyoruz ki ve erkekler neden hep yedekte birini bulundurmak zorunda ????

Canım; çünkü etrafta çok guzel kız var.Ve erkeklerde,ihtiyaclarına göre ayrı ayrı kızlara takılma ıstedıgınde bulunuyorlar.Bazılarının sohbetinden,bazılarının havasından,dişiliğinden ve bazılarının da parasından etkilenip birlikte olmak istiyorlar.Tabi hepsi öyle değil.Onuda bulmak sabır ıstıyor.Bız kızlar olarak doğru erkeği,bulup tek olmalıyız. Bazen dişi,bazen arkadas,bazen sevgili ama asla çok soru soran kıskanç kızlardan olmamalıyız.Kendimizi özletmelıyız.Herzaman elinin altında olmamalıyız.Bazen ulaşılmaz olalım ki , bizi özel ve değerli hissedebilsinler .Hepimize iyi şanslar... :34:

mrb canım.. dün bana msj atmıştım kapalıydı telefonum akşam gördüm "ne yapıyorsun haci" demiş iki gün önce aşkım bebeğim diyen insan susuyorum susmaya devam ediyorum bugunde telefonumu açtım kim aramış mesajında baktım numarası öğlen saatlerinde aramış 1 kez kapalıydı tabi telefonum neden arıyo bugunlerde bu kadar çok ne istiyo derdi ne.. hep aklında benmi varım her gun beni arıyo msj atıyo yada hayatında ki kişi yetmiyomuda beni arıyo hala daha? üzülüyomudur bana ulaşamayınca merak ediyomudur canı yanıyomudur o kız için aradan 5 sene geçti ona ulaşmamı istemese hattını iptal ederdi demişti kendi niye etmiyo benim ona ulaşmamımı istiyo defalarca hattımı kapattım kırdım attım dediği halde... niye beni aramaya devam ediyo :43:
açmayı düşünmüyorum da olurda bir gün açarsam telefonu ne dicem daha önce olduğu gibi beni özlemedinmi gerçekten derse hayırmı dicem???

Back
X