Terkeden sevgilimden uzun bir mesaj?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.060
815
123
Arkadaşlar hastalık sürecimde sevgilim yanımda olmamıştı zaten çok aşıkta değildim biliyorsunuz. Ayrılalı 3 ay oldu. Arama, sonrasında üstten bir nasılsın mesajı sonrası bugün upuzun bir mesaj geldi. Kendine çok kızıyormuş hastalık sürecinde yanımda olmadığı için. İlk gördüğü andan beri evleneceği kızmışım hala da öyleymiş. Çözümü de bulmuş 6 ay türkiye de kalcakmış yanımda 6 ay almanyada. Böylece ben de taşınmamış olacakmışım böyle bir evlilikte nasıl olacaksa artık. Her ne olursa olsun benimle görüşmek istiyormuş. Arkadaşlar ayrılırken ben buna açık kapı bırakmıştım aslında görüşmemiz gerek vs gibi ama hiçbişey dememişti ve anında silmiştim. Ayrılığımız aceleye gelmiş. Bana diyecekmiş ama fırsat bulamamış filan. Yeni dank mı etti yada amacı ne kafam karıştı ama güvenim de yok maalesef tam toparlamıştım kendimi:(

Arkadaşlar hastalık sürecimde sevgilim yanımda olmamıştı zaten çok aşıkta değildim biliyorsunuz. Ayrılalı 3 ay oldu. Arama, sonrasında üstten bir nasılsın mesajı sonrası bugün upuzun bir mesaj geldi. Kendine çok kızıyormuş hastalık sürecinde yanımda olmadığı için. İlk gördüğü andan beri evleneceği kızmışım hala da öyleymiş. Çözümü de bulmuş 6 ay türkiye de kalcakmış yanımda 6 ay almanyada. Böylece ben de taşınmamış olacakmışım böyle bir evlilikte nasıl olacaksa artık. Her ne olursa olsun benimle görüşmek istiyormuş. Arkadaşlar ayrılırken ben buna açık kapı bırakmıştım aslında görüşmemiz gerek vs gibi ama hiçbişey dememişti ve anında silmiştim. Ayrılığımız aceleye gelmiş. Bana diyecekmiş ama fırsat bulamamış filan. Yeni dank mı etti yada amacı ne kafam karıştı ama güvenim de yok maalesef tam toparlamıştım kendimi:(
Ay abla bosver. Evlenecegi kadin olarak görüyor olsaydi ayrılmadı toparladiysan kendini dağıtmaya izin verme. Bosver bu adamı

Ayrılık esnasında umursamadı gitti dolastı gezdi istedigini bulamadı. Basladı simdi gazel okumaya.

1970 yesilcam filmlerindeki taktikler hala isliyor mu bu kızlara ya? Yok evlenecegim kadınsın yok söyle yok böyle. :)
Ahaha🤣
Haklısınız valla ne diyimki :)

Allahtan çok da aşık değilsiniz ya olsanız yanmıştınız adam gitmiş aranmış gezmiş istediğini bulamamış gelmiş işte o sanmış ki bekar olunca kadınlar üstüne atlar falan olmamış türkçesi bu

Tabi ilk zorlu günleri, acılı süreci atlattınız artık, tabi gelmek ister.
Benim bildiğim kötü gün dostu olmak böyle bir şey değil. E iyi kadın tek başına ilk şoku atlatsın, kendi toparlasın, bana da çok iş kalmasın.
Kanmayın derim. Her başınıza bir şey geldiğinde pat diye kaçacaksa ohoooo...

Allahtan çok da aşık değilsiniz ya olsanız yanmıştınız adam gitmiş aranmış gezmiş istediğini bulamamış gelmiş işte o sanmış ki bekar olunca kadınlar üstüne atlar falan olmamış türkçesi bu
Yok ya aranabilecek biri bile değil sanmıyorum kimseyle görüştüğünü zaten yokluyodu durmadan beni.
Aşık değilim çat diye ayrılan benim zaten.

Tabi ilk zorlu günleri, acılı süreci atlattınız artık, tabi gelmek ister.
Benim bildiğim kötü gün dostu olmak böyle bir şey değil. E iyi kadın tek başına ilk şoku atlatsın, kendi toparlasın, bana da çok iş kalmasın.
Kanmayın derim. Her başınıza bir şey geldiğinde pat diye kaçacaksa ohoooo...
Aynen öyle valla çok haklısınız.

Yok ya aranabilecek biri bile değil sanmıyorum kimseyle görüştüğünü zaten yokluyodu durmadan beni.
Aşık değilim çat diye ayrılan benim zaten.
Ayrılmak ayrı ayrılmak ayrı siz sözde ayrılmışsınız tüm konularınız ya hastalık ya bu adam sizde ciddi takıntı yapmış valla baya da aranmış öyle her erkeğe babanızın oğlu gibi güvenmeyin

Asık degilim diyosunuz ama kafanız karısıyo sizde bi alemsiniz:)
Şöyle karışıyor hastalığımı biliyor e bi de iyi kötü tanıdığım adam e yaşımda geçiyor psikolojisi. Yoksa cidden aşık değilim. Ama bu psikolojiyle evlilik yapılır mı bu adamla🤷‍♀️

Ben tanıyorum onu karakteri dolayısıyla öyle dedim. Takıntıyla ne ilgisi var bir olay oluyor soruyorum ilginç yorumlarınız.
Ayrılmak ayrı ayrılmak ayrı siz sözde ayrılmışsınız tüm konularınız ya hastalık ya bu adam sizde ciddi takıntı yapmış valla baya da aranmış öyle her erkeğe babanızın oğlu gibi güvenmeyin

Kötü gününde yanında olmayan hiç olmasın daha iyi. Başka sorun olsa ya da Allah korusun tekrar kötü olsan , yeniden seni terk edip etmeyeceği ne malum? Güvenilmez birisi. Eminimki başkalarıyla da konuşmuştur yedekleme yapıyordur kendince. Sakın yüz verme, vur g.tune tekmeyi. Türk kahveni içerek keyif yap.

Kötü gününde yanında olmayan hiç olmasın daha iyi. Başka sorun olsa ya da Allah korusun tekrar kötü olsan , yeniden seni terk edip etmeyeceği ne malum? Güvenilmez birisi. Eminimki başkalarıyla da konuşmuştur yedekleme yapıyordur kendince. Sakın yüz verme, vur g.tune tekmeyi. Türk kahveni içerek keyif yap.
cevap ne yazayım bilmiyorum. Hastayım evlilik bana göre değil diyim

Geçen bir haber vardı. Kanser olan hemşire, tanı aldığı gün eşi tarafından terk edilmiş ve birkaç hafta içinde boşanmışlardı. Adam, madem kanser oldun benim için bu evlilik bitti demiş.kadın kanseri yenmiş ama bence o adamın attığı kazık hayat boyu unutulmayacak bir şey. Duyunca öyle şaşırdım ki ama şaşırmamak lazım. Sizin bu eski erkek arkadaş (!) tam da evlenince ilk darbeyi vuracak kişi. Asla ama asla dönmeyin.

Mesela Allah korusun ben kanserim vs deseniz bakalım sizinle tekrar görüşecek mi?

Eskiyen eskidir, vakit harcayıp okumazdim bile, gözüme yazık

Back
X