- Konu Sahibi akli_karisik
-
Canım, elimden gelenleri yaptığıma inanıyorum. Ailesini bile aradım, onlar da barışmamızı istiyorlar ama fazla müdahale etmiyorlar. Ben de senin dediğin gibi askıya aldım işte. Aramıyorum onu, kendimi tutuyorum, o da aramıyor zaten. Merak etmiş ama evin sokağına kadar gelmiş, benim hesap hareketlerime bile bakmış neredeyim ne yapıyorum diye. Ama hala aynı teraneyi de söylüyor, yani artık sevgisinin devam etmeye yetmeyeceğini, çok çok yorulduğunu söyleyip duruyor. Benim ağlamalarım vs onu çok kırmış.
Yapabilecegn hiç birşey yok mu?
yuva kolay mı kuruluyor yapmayın yaaa valla eyvahedigeldismile :mymeka: biraz ayrı kalın belki o zaman seni özler falan işteee hemen boşanmak da neyinm nesiii yasakkelime
senide anlıyorum elimden geleni yaptım istemiyor diyorsun haklısın aslında ama adımı sen atma madem bosanmak istiyor gitsin davayı o acsın.. bence ozaman tanıyor evlilige
Ben de belki özler tekrar barışma yolunda bir adım atar diye bekliyorum işte. Ama bu bekleyişim de aptalca geliyor bazen bana. İçimden bir ses "haybeye bekliyorsun" diyor. Biraz ayrı kalmak iyi gelir mi sizce? Bu süreçte neler olur, neler düşünür, bir tahmininiz var mı?
Moon'cum ben de o adım atsın diye bekliyordum, diyordum ki madem o istemiyor beni, gitsin o açsın davayı diye. Ama baktım adamın yaptığı bir şey yok. Benim karşısında hep güçsüz olduğumu görüyor. Bu iyice gururumu kırıyor benim. Bir kez olsun güçlü olayım gideyim ben davamı açayım demeye başladım artık. Evliliğe zaman tanısa böyle mi davranır bu adam? Bence zaman tanıyor olsa bana der ki "matahari, ben kafamı toplayıp dinlenmek istiyorum. Biraz ayrı kalalım, sonra karar verelim." Ama diyor ki "ayrılmaya kesin kararlıyım". Anlamıyorum ki, artık işin içinden çıkamıyorum işte. Bence gerçekten kafasında bitirmiş. Siz ne dersiniz?
Gerçi ben de adamı bunaltmışım, burada da gelip sizi bunaltıyorum :roflol:
bence böyle durumlarda ellerini tut gözünün içine baka baka dürüstce ne istedigini ne hissettiğini söyle karsılıklı haatalarınzdan bahset.kendininkileri kabul et.devam etmek istediğini söyle gurur yapma.seni bu kadar kolay mı kazndım da kaybedeyim de ne bileyim işte..bence oda seviyor.nazlanıyor biraz..güzel konusma cek sonra sor tamam mı devam mı die tamam diosa bişe deme kalk yanından emin ol gelir bile peşinden kararlı olup son hamleyi yapmak önemli...
boyle durumlarda yapılcak bazı seyler vardır ve sen hepsini yaptıgını soyluyorsun dahada uzerine gitmene gerek yok..ayrı kalınca aklı basına gelir baksana sokagıma kadar gelmis diyosun sevmeyen adam gelirmi..belli bir sure aramaz daha sonra aramaya baslar napıyosun ne ediyosun gibisinden kopamaz oyle kolay ya bence halada seviyor seni ama ustune gitme su ara bırak akısına herseyi bence
Bunu yapabilirim ama fırsat olması gerek, en azından ufak bir umut ışığı görmeliyim. Karşımda ayrılalım ben kesin kararlıyım dediği sürece ben bu yazdıklarını yapamam ki canım CADIARZU Bekliyorum işte, uygun bir fırsat olursa dediklerini yapacağım ama...
Yapma ama aşk ta gurur olur mu fırsatı sen yaratacaksın çık karşısına sorrr zaman ver ayyy allahmm... :çok üzgünüm:
Evet işte senin de düşündüğün gibi düşünüyorum.Sen de aramıyorsunya zamanı gelince kafasını toplayıp hata ettiğini anlar elbet konuşur diye, aynı durumdayım sırf o yüzden bekliyorum.Evlilik bu şekilde kolayca yıkılır mı, elbet atayacaktır ya.Umarım benimki de arar.Evet evet tekrar başlamak için önce olayların biraz soğuması lazım. Erkek arkadaşın biraz sensiz kalsın, kafasını toplasın, bence dönecek. Baktın aramadı gerekirse ararsın da, ama biraz daha beklemelisin.
Evet işte senin de düşündüğün gibi düşünüyorum.Sen de aramıyorsunya zamanı gelince kafasını toplayıp hata ettiğini anlar elbet konuşur diye, aynı durumdayım sırf o yüzden bekliyorum.Evlilik bu şekilde kolayca yıkılır mı, elbet atayacaktır ya.Umarım benimki de arar.
gurur yapma cidden.ama hersey normale dönüp ilk kavgada lanet olsun neden ben adım attım da deme sen kendinden emin ol en önemlisi o.ben fevriyimdir mesela.hemen gecer sinirim gönlünü almaya calısırım o barısmaz kayısım kopar pişman olurum bunu da sürekli yasayınca lackalasıyor...sakin ol derin düşün ayrılık olmaz zaten aklınca burnunu sürtüyordur...kendini ezdrmeden yapmayı da ihmal etme.sonradan bıdı bıdı erkeklerin huyu cok kötülmaz:
Açık olmak gerekirse filmlerde geri dönüyorlar oda nadiren:)
Pişman olmak doğamızda var fakat hissiyat aşk mevzularında daha önemli ..
Terkedip giden sevgili geri dönüyorsa şayet pişmandır" Evet".
Pişman olmak yeterli değil bence ..Size karşı olan hissiyatı güçlü olsaydı eğer zaten sizi bıraıkıp gidemezdi..
Dönmesinin nedeni aşkından tutuşması değil "en azından hakettiği ilgiyi sadece sizde bulduğu içindir".
Aldanmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?