Terkedildim hastalıkta kısmı yalan kızlar…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.361
256
123
Arkadaşlar 3 yıllık uzak mesafe ilişkisi bu yıl evlenicektik. Ancak benim eklem problemim oldu yürümemi de engelleyecek şekilde ve orta-ciddi bundan sonraki hayatımı da etkileyecek bişey maalesef. Aylardır tedavi sürecindeyim yanıma gelmedi ben de gelme toparlıyim dedim o dönem gerçi. Biletleri aldı başka bişey çıktı gelemedi. Normalde hayalimiz ben onun yanına gidecektim orada iş bulacaktım. Ama hastalık çıkınca ben hem depresyona girdim hem de burada işim var tedavi masraflarımı daha kolay karşılarım diye düşündüm. Ve ona söyledim orada iş bulacak gücüm yok tedavi masrafları da olacak diye. Ama o önemli değil ben karşılarım demedi ben de oraya gelmem dedi. Ben de iyi peki yolun açık olsun dedim bitti. Bu arada ben hastayken gezdi filan bozuldum ee senle birlikte ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi. Peki dedim. Üzgünmüyüm bilmiyorum. Keşke sağlığım yerinde olsaydı benim de hatalarım var ama. Bir hayır var mıdır herşeyde ne dersiniz…

Ps: arkadaşlar ilişkinin benim depresifliğim yüzünden bittiğini benim de hatalarım olduğunu söylüyor. Hep umutsuz konuştum ben de.

Eğer bu hastalığınız çıkmasaydı ve evlenseydiniz belki de sizi aldatacaktı ya da bu vefasız kişiliği yüzünden başka bir zarar verecekti. Rabbim hastalığınız vesilesiyle onun gerçek yüzünü size göstermiş. İnşallah gerçekten sevileceğiniz ve sizin de seveceğiniz muhteşem biri çıkar karşınıza. moralinizi bozmayın, sadece sağlığınıza odaklanın hiçbir şey sizden kıymetli değil

Bazı insanlar hastalık kaldıramıyor. Başından böyle olması evlilik sonrası kaldıramıyorum deyip gitmesinden daha iyi inanın. Hayırlısı buymuş.
Haklısınız ki çok iyi iyileşme ihtimalimde olabilir bu arada ama zaman gerek.

Bu şekilde bitmesi iyi olmuş. İlerde çok büyük sıkıntılar çıktığında sizinle ilgilenmezmiş. Kendinizi üzmeyin. Geçmiş olsun bu arada umarım bir önce iyileşip eskisinden daha iyi olursunuz

Neyiniz var?
Ben de ankilozan spondilit hastasıyım yürüyemediğim yattığım dönemler oldu. Şükür şimdi daha iyiyim sürekli ilaçlarımı kullanıyorum kontrollerimi ihmal etmiyorum kendime iyi bakıyorum.
Sizin de romatizmal bir sıkıntı mı?

25 yıllık evli çiftler bile sağlık sorunları yüzünden ayrılıyorlar
25 yıllık emek umut mutluluk acı çocuklar hepsi bir hiç olabiliyor
Hastalıkta sağlıktaymış:/ geçiniz kişisine bağlı diyorum
En azından Ucuz kurtulmuşsunuz bu adam sizi yarıda bırakacaktı her halükarda
Geçmiş olsun boşverin ufak bir tökezlediniz şimdi ayağa kalkın devam edin

Yok romatizmal değil eklem hasarım var maalesef dizlerimde.

20li yaşlarımda olsam şu yaşanılana vay şerefsiz herif falan derdim ama şuan bambaşka düşünüyorum.Bu tarz tüm yaşama etki edecek hastalıkları herkes kaldıramaz ,kaldırırm sananların da çoğu sonradan bırakıp gidiyor ya da sırf vicdan yapıp duruyor.Zaten uzak mesafe ilişkisi ve arada ciddi bi durum oluşmamışken baştan tavrını belli edip ayrılması senin hayrına olmuş bence dünya yıkılacak bi durum yok.

Annen değil baban değil, emek verdiğin 10 senelik kocan değil. Niye kahrını çeksin. Zorunda mı? Tabii ki değil. Flört süreci. Sevgililik süreci bu. İnsan kaldıramayacağı yükün altına girmez. Kişi burda hatalı değil. Seninle ilgilenmemiş yoluna gitmiş. Çok göremeyiz. Çünkü mecbur değil.

Dünyam yıkılmadı çok şükür.
Evet kimse kimsenin derdini çekmek zorunda değil tabi

Öyle tabiki ama yine de buruklaşıyor insan neticede örnekleri de var. Dünya bu yarın kimin düşeceğini bilemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…