- 18 Haziran 2015
- 4.379
- 43.765
- 708
Öyle tabi insan hasta olunca hassas oluyorÖncelikle çok geçmiş olsun. İnsanlar ne hastalıklar atlatıyor. Sizde bunu atlatırsınız inşallah.
konuya gelecek olursak, herkes her yükü kaldıramaz. Bu yükü kaldıramadığı içün karşı tarafı suçlu göremeyiz. Tam tersi bir şekilde rengini belli etmiş. Herkes kendi hayatıyla ilgili bir seçim yapmış. İkinizinde yolu açık olsun
Sağlık hassasiyet kaldırmıyor. Soğukkanlı ve güçlü olacaksınız. Hastalık nereye geldiğini şaşıracak. Şuan daha ciddi ilgilenmeniz gereken birşey var kendiniz.. ilişkiler başlar ve biter ne sebeple olduğunun bir önemi yok. Sonuca bakmak gerek. Bitti mi bitti. Hemde en az hasarla en sağlıklı şekilde.Öyle tabi insan hasta olunca hassas oluyor
Teşekkür ederim
Yaz say içinde kalmasın. Benim arkadaşımın sevgilisi çok ağır bir hastalığa yakalanmıştı muazzam destek oldu..atlattı çok şükür evlendilerBir de teşekkür ederek ayrıldım şeytan diyor yaz içindekileri saydır.
Ne güzel yazmışsınız çok beğendimSağlık hassasiyet kaldırmıyor. Soğukkanlı ve güçlü olacaksınız. Hastalık nereye geldiğini şaşıracak. Şuan daha ciddi ilgilenmeniz gereken birşey var kendiniz.. ilişkiler başlar ve biter ne sebeple olduğunun bir önemi yok. Sonuca bakmak gerek. Bitti mi bitti. Hemde en az hasarla en sağlıklı şekilde.
Yüz göz olmaya gerek yok ne değişecek ki.Yaz say içinde kalmasın. Benim arkadaşımın sevgilisi çok ağır bir hastalığa yakalanmıştı muazzam destek oldu..atlattı çok şükür evlendiler
Öyle nöbetler şeklinde mi oluyor? Sürekli bir rahatsızlık mi yapıyor?
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.Haklısınız bu yönden bakmamıştım
Ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi demekki bencilmiş. En azından 3 yılın hatrına insan bir kez olsun gelirdi.
Bu kişide hayat arkadaşı olacak kumaş yok. Hiç üzülme.Haklısınız bu yönden bakmamıştım
Ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi demekki bencilmiş. En azından 3 yılın hatrına insan bir kez olsun gelirdi.
İÇine atıp dert olacağına söyler rahatlar. Geçmişte kiminle hesaplaşmadıysma içimde kaldı hala sinir oluyorum. Hesaplaşsam unuturdum giderdiYüz göz olmaya gerek yok ne değişecek ki.
Bu kişide hayat arkadaşı olacak kumaş yok. Hiç üzülme.Haklısınız bu yönden bakmamıştım
Engelledim heryerden ne yapalım böyle olacakmışİÇine atıp dert olacağına söyler rahatlar. Geçmişte kiminle hesaplaşmadıysma içimde kaldı hala sinir oluyorum. Hesaplaşsam unuturdum giderdi
Ben geçen sene yaz aylarından beri yatan hastayım. Bacağımda tümör çıktı, ameliyatla aldılar, bacak içime uzun bir protez takıldı. Hala düzgün yürüyemiyorum, eklem gücüm çok zayıfladı. Kas güçlendirici hareketler yapıyorum umarım eskisi gibi yürüyebilirimArkadaşlar 3 yıllık uzak mesafe ilişkisi bu yıl evlenicektik. Ancak benim eklem problemim oldu yürümemi de engelleyecek şekilde ve orta-ciddi bundan sonraki hayatımı da etkileyecek bişey maalesef. Aylardır tedavi sürecindeyim yanıma gelmedi ben de gelme toparlıyim dedim o dönem gerçi. Biletleri aldı başka bişey çıktı gelemedi. Normalde hayalimiz ben onun yanına gidecektim orada iş bulacaktım. Ama hastalık çıkınca ben hem depresyona girdim hem de burada işim var tedavi masraflarımı daha kolay karşılarım diye düşündüm. Ve ona söyledim orada iş bulacak gücüm yok tedavi masrafları da olacak diye. Ama o önemli değil ben karşılarım demedi ben de oraya gelmem dedi. Ben de iyi peki yolun açık olsun dedim bitti. Bu arada ben hastayken gezdi filan bozuldum ee senle birlikte ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi. Peki dedim. Üzgünmüyüm bilmiyorum. Keşke sağlığım yerinde olsaydı benim de hatalarım var ama. Bir hayır var mıdır herşeyde ne dersiniz…
Ps: arkadaşlar ilişkinin benim depresifliğim yüzünden bittiğini benim de hatalarım olduğunu söylüyor. Hep umutsuz konuştum ben de.
Kesinlikle haklısınızBu hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil hepimiz hastalık ve engelli adayıyız. Hayatımızda hem bu farkındalığa sahip olan hem de kötü günlerin de sorumluluğunu alan birileri olmalı. Olmayanları da silmek lazım. İyi günümüzde gülüp eğlenmesi kolay. Asıl bugünlerimizde yanımızda olacaklar mı kim bize değer veriyor işte bu süreçte tam olarak bunu görmüş oluyoruz
Yoo hiç sinirlenme buradakilerin de dediği gibi kumaşı yokmuş yani öyle ilgilenecek biri değilmiş. Sadece iyi gün insanıyla da işin olmasın. Bunun daha hastalığı da var yaşlılığı da var. Hayatta karşımıza ne çıkacağı hiç belli değil şefkatli olmayan biriyle yaşanmaz zaten. Ben bu süreçte aileme bağımlıyım ailem bakmasa ne yapacaktım mesela öyle düşün. Aile yaşlanır eş seçimini de şefkatli olan biriyle yapmak lazımKesinlikle haklısınız
dün daha sakindim şu an inanılmaz sinirliyim hasta halimde bunu yaptığı için ona saydırasım var inanılmaz
Haklısınız ailem olmasa ben napardım. Şefkatli biri var mı ki ya herkes çıkarı peşindeYoo hiç sinirlenme buradakilerin de dediği gibi kumaşı yokmuş yani öyle ilgilenecek biri değilmiş. Sadece iyi gün insanıyla da işin olmasın. Bunun daha hastalığı da var yaşlılığı da var. Hayatta karşımıza ne çıkacağı hiç belli değil şefkatli olmayan biriyle yaşanmaz zaten. Ben bu süreçte aileme bağımlıyım ailem bakmasa ne yapacaktım mesela öyle düşün. Aile yaşlanır eş seçimini de şefkatli olan biriyle yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?