1,5 senelik bir çıktığım vardı benim,daha öncesinde çok büyük bir hata yaptım onu tanımadan önce eski erkek arkadaşımla birlikte oldum ama sonra çooook pişman oldum

önceleri söyleyemedim çünkü hep geçmiş geçmişte kaldı yeni sayfa açtık biz seninle gibi şeyler söylerdi sevgilim ve sonrada askere gitti.ben onu bekledim daha sonra işe girdi dayanamadım ben birlikte oldmu ve pişman olduğumu söyledim oda bana kız değilmisin dedi değilim dedim

önce bırakmayı düşündü sonra severken ayrılmak zormuş deyip vazgeçti beni bırakma dedim hiç bırakmayacağım dedi

daha sonra aramızda bu yüzden sorunlar oldu tabii maalesef ve ara sıra uyuyamıyordu ve unutamadığını hep düşündüğünü söylüyordu

aradan 2,5-3 ay geçti ve sınavımdan sonra birbirimize acı çektirmenin bir anlamı yok bitirmeliyiz dedi.ben bitirmek istemedim ama o bitirdi

sadece o şeyemi bağlı sevgiler

gerçekten çok pişman olmuştum ve onu çok sevmiştim,ona asla ihanet etmedim

ayrılma gecesi beni sevmiyormusun dedim hayır dedi,ben seni kaybetmek istemiyorum ama dedim bende ama bitirmeliyiz dedi

seneye nişan yapılacaktı 2 senede düğün yaparız diyorduk bitti çok kötü durumdayım ve bana inanmıyor aradan 1 ay geçti çok kötüyüm diye ağlayarak mesaj attım çünkü telefonlarımı açmıyordu,sensiz yapamıyorum dedim bu laflara karnım tok dedi bana

ne sevgi nede aşk zerre kadar yok içimde dedi

ama 1 ayda insanın duyguları değişirmi

daha öncesinde içinden gelmiyorsa söyleme dediğim halde seni seviyorum diyordu

ayrıldığımız akşam ne seninle nede sensiz mutlu olmayacağım bitsin artık dedi ama 1 ay sonra ben mutluyum dedi çok canım yanıyor

en sonki mesajıda rahat bırak beni mesaj atarsan okumadan sileceğim by by dedi bende onun üzerine ne yazabilirdim bişey yazmadım

bunun öncesinde ailelerimiz tanışmıştı ailemlede görüşmek istemedi

hep kullandığı facesi vardı onu kapattı kimseyi silmeden ailemden ve yeni face açtı başka bir tane

ne yapmalıyım unutmam içinmi yapıyor

gerçekten kötü biri değilim lütfen kötü yorum yapmayın hata yaptım ve bunu çok kötü bir şekilde ödedim

o kadar yaşanmışlığımız var bir gün özlermi yinede beni anarmı pişman olurmu

((((