P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Princess
-
Olay su sekilde olsa anlarım erkek arkadasınla basta anlatıgın gibi gereksiz bi nedenle tartısmıs olursun o kadar agır lafları söylemiş olursun kendine yediremedigi icin bi süre ayrı kalırsınız daha sonra iki tarafta dayanamaz ayrılıga ve bir araya gelinir ama burada cocuk resmen olayı bahane etmiş sorun baska bir kızın olmasıymıs bu sebeple 3 ay 4 ay herneyse sonra dönünce kabul etsen bir dert etmesen bir dert dedim sonucta ne münasebet ya sen ilişkini kurtarmak icin elinden geleni yapıcan acıcan yalvarcan yakarcan adam baska yerde gününü gün edicek sorada kafasına göre ayrılcak diger kızdan canı isteyince tekrar sana döncek sende o ilişkiden medet umucan???
Canım ne kadar zamandır birlikteydiniz?
ya sen beni tam olarak anlamadın sanırım.....
bak tamamen haklısın şu yukardaki cümlende kesinlikle sana katılıyorum.....
bende sadece adam belki şu anda sırf biriyle çıkmış olmak için çıkıo olabilir sevmio olabilir ve bunu prences duysun diye özellikle nispet yapıo olabilir......çok da gününü gün etmio olabilir....ve o kızda prenceste olan şeylerin zerresini bulamayabilir......köpek gibi pişman olabilir....sanırım baya uzun zaman ilişki yaşamış prencesle.....ve onun çok sevdiğini hiç böle bişe beklemediğini sölüo prences......öyle hemen başka bi kızı sevmek kolaymı?
ha ama princesle ilişkisi varken bi yandan da öbürü vardıysa hayatında onu bilmiyorum...O ZAMAN ZATEN LAFINI BİLE ETMEYE DEĞMEZ BURDA...ŞEREFSİZİN TEKİYMİŞ....
"Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise sakın kendini camdan sanma..."
kızlar son havadisleri size de yazmak istedim.
başlık "terkedildim ve aldatıldım" olsa daha doğru olacakmış.
eski erkek arkadaşımın, arkadaşıyla görüşüyordum sürekli.
bana
"x bulmuş birini" dedi.
"nasıl bu kadar çabuk bulur,seviyordu beni falan" dedim
"ben de öyle sanıyordum,sana inat biriyle çıkıyor diye düşünmüştüm ama inat değilmiş" dedi.
eski erkek arkadaşıma seviyomusun bu kızı diye sormuş,
"o da gerçekten sevdiğim kişi ile birlikteyim" demiş.
muhtemelen benimle beraberken de bu kız hayatındaydı, çünkü son günlerde bi huzursuzluk vardı içimde.
ama asla konduramazdım ona ya.
benden başkasına bakabileceğine ihtimal vermediğim insan,nasıl bu kadar çabuk birini bulur,ya da beni nasıl aldatır?
son bir mesaj atıcam ona dedim,
arkadaşım engel oldu atma dedi
sana söylediğimi duyarsa beni keser dedi.
bende atmadım.
hayatında başkası olduğunu bildiğimi bilmiyor şu an.
ve ben hala saf gibi o bensiz yapamaz diye düşünüyorum.
beni arar,beni unutamaz, o beni seviyor diyorumsenağlama
durumum vahim sanırım.
bir insana güvenip böyle sırtından vurulmak çok üzücü.
son gelişmeleri okumadan yanlış yorum yapmışımbak arkadaşım boşver gitsin üzülmeye bile değmez.karşına bir gün o kadar düzgün biri çıkarki iyiki bununla olmamış die sevinirsin.hep öyle olur.şu an ne desemde taktığını biliyorum ama takmaaaaaaaa.insan evlenince nekadar mutluda olsa bu tür şeyler o kadar basit gelioki.sende hayatının erkeğini bulup yuvanı kurduğunda sanada çok basit gelecek hatırladıkça.kendine bakım yap takma kafana ve sadece okuluna yoğunlaş
Princes şuan yorumlarını baştana sona okudum.. sana sunu söyliyim.. erkekler yalan bu bir..
ikinciside dedinya ben onu 4 sene öncesinde tanıdıgımda başkasıyla çıkıyodu.. sonra seninle çıktıı .. yani o kızı unuttu bıraktı gittii şimdide bak aynısını sana yaptıı .. ve emin ol o kızıda sana dedigi eşşekler gibi sevecekk ama sonunda ondanda bıkacak ve seni düşürdüğü senden önceki kızı düşürdüğü duruma o kızıda düşürecek demekki karakteri böyle sadık değil !!!
umarım unutursun ama onu unutman için tek çare ilk önce onunla bir daha olmayacagına dair karar almanla başlarr.. eğerki bana dönsün intikam alayım gibi bir ufak bir düşünce bile olsa onu unutamazsın..
ilk önce onu kafandan sil.. gelme ihtimalini çıkar aklından canım.. yeni hayatında mutlu ol o gitti o kaybetti mutlu olmiyacak ama bunu bil....
canım sen bu kızın yalanlarını yakaladım demişsin..nasıl güveniyon bu kıza gördünmü sen başkasının hayatında olduğunu da inanıyosun..ben seni ümitlendirmek istemiyorum..ama bekle canım gerçek sevgiler öyle hemen bitmez...çocuğa demedin laf kalmamış zaten be gülüm..ama herşeyde bir hayır vardır bekle ama sakın beklerken kendini yiyip bitirme sonra çok pişman olursun çok yaşayan biri olarak söylüyorum bekle ama tükenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?