canım başından sonuna okudum yorumları
unutmak kolay değil biliyorum ama en azından bir yerden başlamalısın dimi
hayatı küçümseme sakın kaybettiğin kişi kadar
hayat o kadar acımasızki sen kaybettiğine yanarken ömründen eksildiğinin farkına varamıyorsun
silkin bir an önce ve yaşamaya devam et hayatı
hattını ve msn adresini değiştir kuaföre git saçının rengini değiştir ortak arkadaşınız varsa
arkadaş ortamını değiştir .
hayınının yönünü değiştir kısacası sen üzülme artık seni kaybetmeyi seçeni sen kazanmak için uğraşma...
:teselli: bırak güneş doğsun bırak dünya kendi haline kalsın bırak yalancının değirmeni dönsün ama yaşamayı bırakma SEN YAŞAKİ DÜNYA İNSAN GÖRSÜN...:1hug:
sevgilera.s.
ayrıca bence saçlarının rengini deiştirme çünkü eğer görürse seni aaa saçlarını değiştirmiş demekki depresyonda demesinben mesela zaten boyatıcaktım saçlarımı ama bu olay olunca baya bi erteledim. ortak arkadaşları naber diyince süperim diyorum ki cidden süperim artık telefon numaramı bile değiştirdim arayamasın diye. zaman geçince neler değişiyo bi bilsen...
princess neler hissediyosun
neler yaptın bugün mesela
nasıl hissettin kendini
off bende senin yerinde olsam öyle düşünürdüm
napıyolar ne ediyolar vs...
hep bunları düşünürdüm çok iyi anlıyorum o yüzden
ama nasılsa geçicek bu günler ister istemez geçiyo zaman
bakayim Ne Yapiyorsun Diye Girdim Topicine Ama Anladigim Kadariyla Uzuntu Var Yine Hani Icinde Nefretini Bile Istemiyodun Ah Be Prensesim Yapma Boyle Dusunme Onu Durust Bir Insandi Diyosun Beni Seviyordu Diyosun Demekki Durust Degilmis Sandigin Kadar Ama Seni Sevmesi Konusuna Gelinceee... Sevmistir Belkide Hala Seviyordur Belki Baska Nedenleri Valdi Baskasi Ugruna Gitmek Icin Ama Ne Olursa Olsun Bunu Yapmasi Cook Adice Ve Affedilemez Bir Durum Bence Ve Ona Onun Icin Uzulme Serefini Bile Yasatmamani Umuyorum
hmm yanı o kız senın arkadasındı onceden oylemı anlamalıyız.bosver canım be demekkı erkek arkadasını elınden almak ıcın bır yandan kuyular kazarken bır yandan da sen anlamayasın dıye sana ıyı davranıyordu uzulmee artıkkk onu da engelle hatta sıl gıtsın ıkıyuzlunun tekıymıss degmez tatlım degmez
vallahı prensesım senın durumun cok kotuymus ıcınden cıkılmazmıs be guzelım bu ıs bana sankı bıraz da kasıtlı sana karsı cevrılmıs bır dolap gıbı de geldı bana yaa bılıyorum boyle bır sey uzucu bır durumdur ama sımdı oncesınde yalvarmalar ve bu yalvaran kısılerle senı aldatan erkek arkadasın falan sana bır komplomuydu bu acaba oyle bır seyden hıc suphe ettın mı canm
Tamamını okudum eminim şuan birlikte olduğu yedekte tuttuğu insandır. Aynı şeyi arkadaşım yaşadı sevgilisinin çapkınlıkları yüzünden her ayrılmak istediğinde çocuk sabahlara kadar ağlardı telefonda arabayla kendimi atarım bi yerden , sensiz yaşayamam anlamı kalmaz hayatımın şeklinde dünya kadar mesajına ben şahit oldum. Sonları da senden pek farklı olmadı bunaldım kıskançlıklarından triplerinden tafralarından ayrılalım dedi ve tek kalemde sildi UĞRUNA ÖLECEĞİ İNSANI !!!. 3-5 gün önce hayatının vazgeçilmezi olan sen nasıl oluyorda bir anda istenmeyen oluyorsun ne ikiyüzlülük değilmi ? Ağlamaya bile değmez dicemm ama bilirim dokunur üzüleceksin. Sadece zamana bırak Allah dürüst birini çıkarsın karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?