P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Princess
-
ya inannırmısın aynı şeyleri yaşadım ve hissediyorum......çok saçma gelebilir dışardan bakılınca ama benim de içimde acaip bi intikam alma duygusu var.....
belki öyle bi gün gelecek belki gelmeycek ama o kadar çok istiyorum ki,yaptıklarım ve gördüklerim karşısında köpek gibi kapımda pişman olmasını.....
bazı şeylerin hazmedilmesi çok zor oluyor gerçekten...hiç ama hiç haketmediğimiz bi şekilde ayrılınınca....
geçmişe de takılıp kalmamak gerekiyor tabiki de intikam diye...ama UMARIM BİZDEN AYRILDIKLARI VE KAYBETTİKLERİ ŞEYLER İÇİN,BİRLİKTEYKEN KIYMETİMİZİ BİLMEDİĞİ ŞEYLERİ AYRILINCA ANLADIKLARI İÇİN,KÖPEK GİBİ PİŞMAN OLUP KAPIMIZA GELİRLER.....VE SURATLARINA TÜKÜRÜRÜZ....ALLAHTAN TEK DİLEĞİM BU.....
diğer türlü zaten hayat devam ediyor ve biz dünyanın en güzel,en kişilikli,en karakterli ve en zeki kızlarıyız tatlım.....inşallah bizi hakeden birileri çıkacak karşımıza artık...... a.s.
selam kızlar bılıyorsunuz burda benımde bır hıkayem vardı.bende çok emek cekmıştım çok fedakarlıkta bulunmuştum.onu her gordugumde her konusmamda senı sevıyorıum kelımelerını eksık etmıyordum.ama o gıttı.bıraktı benı.ve bu yaz evlenecekler.arkasında enkazdan farksız bır insan bırakarak gıttı.onu o kadar çok ozluyorumkı sadece ona aıt olan tesbıhle geceler elımde sarılıp uyuyabılıyorum.haftalar once gorenler ne kadar zayıflamışsın dıyorlar.benım içimde ona karşı çok buyuk kin var .benım gozyaşlarımının kayıp zamanlarımın hesabını versın ıstıyorum.ama boyle düşündüğüm içinde kendımden utanıyorum.hergece gozlerım aglamaktan gozlerım şiş.ve kk dışında anlatabılecegım kımse yok.onu hıç aramamıştım fakat sesını duymak için ozelden aradım.ama hattını degıştırmış.ustelık yaşadığım şehrin dışında yaşıyor.o arkasına bakmadan gitti.nice gidişlere alışkın bu yüreğim artık dayanamıyor.eger zamansa tek ilaç ...çabuk geçsin zaman.
sakın hatasını anlıcak geri dönecek diye bekleme, gelmesin bırak. abimin bana söylediği bi laf vardı bende böyle bişeyler yaşadığımda. bana sadece "sen ondan sen bunları haketmedin demesini bekliyosun" dedi ama bu adam yalancı herşeyi yalan dedi. sana bunları sen haketmedin derse onun bu lafı bile yalandır dedi. allahın sevdiği kuluymuşsun bunları evlenmeden görmüşsün, görmüşüz. ben 2 ay önce onsuz olamam derken, şimdi başkasından etkilendim bile. evet bi daha asla öyle aşık olmam, hep mantığımı dinlerim ve şu anda mantığım bana bu etkilendiğim adamla çok mutlu olabileceğimi söylüyo.
sen mükemmelsin yada biz mükemmeliz demiyorum. herkes hata yapabilir. ama kesinlikle söylüyorum ki. allah herkesi böyle erkeklerden uzak tutsun. sen belki beddua etmedin ama ahını aldı. allah senin içinde olanları görüyo hislerini duygularını.
sana da sevmiyorum dedi sevgilin yanlış okumadıysam. banada söyledi seni sevmiyoum midemi bulandırıyo bana yaptıkların dedi. bunu diyen adam beni aldatmıştı üstelik. kendisi masum ya. ben midesini bulandırıyomuşum. ve oturdum düşündüm. evet o insan evladı, annesinin biricik kuzusu, falan filan. ama bizide annemiz babamız yoldan bulmadı ya. bizi de sevenler tek bi lafımızla günlerce ağlayabilicek gecelerce uyumayacak ailemiz var. bu adamlar kim ki bizi sevmiyolar. sevmezlerse kendi kayıpları.
bi laf vardır bunu hep tekrar ederim " o senin için doğru aşkmış, ama sen onun doğru aşkı değilmişsin" diye.
gelirse suratına tükürücem diye bekleme, emin ol suratına tükürmeni bile haketmiyordur. ve umarım kızmazsın ama inşallah gelmezler, inşallah tekrardan bizi kukla gibi oynatmalarına izin vermeyiz.
geçmiş olsun sen herşeyden ve herkesten önemlisin...
uzme Kendini Be Tatlim Bu Kadar Degmez En Onemlisi Sensin Bunu Unutma O Seni Terk Ettimi Birak Gitsin Soyle Dusun Kendi Kay Bet Tiiiiiiiii!!! Iste O Kadar... Senin Gibisini Bulsun Bakalim Simdi Zoor Bulur O.sen Hic Uzme Kendini Tatlim Alisveris Yap Arkadaslarinla Takil En Onemlisi De Kk Dan Sakin Ayrilma Iyi Gelecektir (bu Arada Topic Acilali Bayaa Olmus Sanirim Bi Gelisme Oldumu)
evet canım gelişme oldu.
ben bu ayrılıkta hep kendimi sucluyordum fakat işin aslı başka bir kız varmış hayatında.
şu an birlikteler.
arkadaşına gerçekten sevdiği kişiyle birlikte olduğunu söylemiş.
böyle basitmiş işte..
SEN VARYA SENNN ONU UNUT YAAA O VARYA BOYLE BIR TOPICI ACMAYA BILE DEGMEZklava:AH CANIM YAA ALLAH ONU NASIL BILIRSE OYLE YAPSIN EMI..
SIMDI SENIN DUYGULARIN NE KARISIK NE ICINDEN CIKILMAZ BIR HALDEDIR KIMBILIR SEN ONUN ICIN AGLAMIS GUZELIM CANINI DA UZMUSSUNDUR TABI UZERSIN UZULMEZMI INSAN COK IYI ANLIYORUM KI SENI BENDE (OZAMNLAR UFAK DA OLSAM) BOYLE BASKA BIR KIZ ICIN TERK EDILMISTIM SEN DAHA SIL ONU KAFANDAN BIR DAMLA DAHA GOZYASIN DEGMEZ UGRUNDA AKITMAYA GOZYASIN PIRLANTA ONU HAKEDENLER ICIN KULLAN..
TABI ALLAH AGLATMASIN O AYRI.
BU GUNLER GECECEK EMIN OL HERSEY BITECEK.
SENDE YILDIZ TILBENIN SARKISINDAKI GIBI YAP GUZEL ELBISELRI GIYIN KUSAN ONUN ONUNDEN GECIP ONA BAKMA BIR MUTLU GORUN SEN SAKRAK OL SENIN MUTLULUGUN ONA ACI VERECEKTIR
GULUMSE HADI GULUMSE BULUTLAR GITSINŞeniz
ğııkjopıjljoklj kkl llm klmk kmk km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?