Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım,
hayatımı eskisi gibi yaşarım,intikam intikam diye yanmam belki ama o günün gelmesini de beklerim diye düşünüyorum.
açık söylemek gerekirse ben kin tutan bir insan değilimdir çok fazla, ama öyle bir durum ki bu...
resmen bi oyun oynadı benimle...
beni bahane edip ilişkimizi bitirdi sonra da öbür sevgilisine koştu...
son konuşmamızda dahi sanki çok üzülüyormuş izlenimi verdi. bu kadar kişiliksiz olmanın alemi var mı ki...
gerçekten insan olduğuna bin şahit ister bu adamın.

ve ben açıkcası içimdeki kinin bitmesini istemiyorum. bu kadar basit olmamalı hiçbir şey.
bir insanla bu kadar kolay oynanmamalı...

sakın hatasını anlıcak geri dönecek diye bekleme, gelmesin bırak. abimin bana söylediği bi laf vardı bende böyle bişeyler yaşadığımda. bana sadece "sen ondan sen bunları haketmedin demesini bekliyosun" dedi ama bu adam yalancı herşeyi yalan dedi. sana bunları sen haketmedin derse onun bu lafı bile yalandır dedi. allahın sevdiği kuluymuşsun bunları evlenmeden görmüşsün, görmüşüz. ben 2 ay önce onsuz olamam derken, şimdi başkasından etkilendim bile. evet bi daha asla öyle aşık olmam, hep mantığımı dinlerim ve şu anda mantığım bana bu etkilendiğim adamla çok mutlu olabileceğimi söylüyo.

sen mükemmelsin yada biz mükemmeliz demiyorum. herkes hata yapabilir. ama kesinlikle söylüyorum ki. allah herkesi böyle erkeklerden uzak tutsun. sen belki beddua etmedin ama ahını aldı. allah senin içinde olanları görüyo hislerini duygularını.

sana da sevmiyorum dedi sevgilin yanlış okumadıysam. banada söyledi seni sevmiyoum midemi bulandırıyo bana yaptıkların dedi. bunu diyen adam beni aldatmıştı üstelik. kendisi masum ya. ben midesini bulandırıyomuşum. ve oturdum düşündüm. evet o insan evladı, annesinin biricik kuzusu, falan filan. ama bizide annemiz babamız yoldan bulmadı ya. bizi de sevenler tek bi lafımızla günlerce ağlayabilicek gecelerce uyumayacak ailemiz var. bu adamlar kim ki bizi sevmiyolar. sevmezlerse kendi kayıpları.

bi laf vardır bunu hep tekrar ederim " o senin için doğru aşkmış, ama sen onun doğru aşkı değilmişsin" diye.

gelirse suratına tükürücem diye bekleme, emin ol suratına tükürmeni bile haketmiyordur. ve umarım kızmazsın ama inşallah gelmezler, inşallah tekrardan bizi kukla gibi oynatmalarına izin vermeyiz.

geçmiş olsun sen herşeyden ve herkesten önemlisin...

selam kızlar bılıyorsunuz burda benımde bır hıkayem vardı.bende çok emek cekmıştım çok fedakarlıkta bulunmuştum.onu her gordugumde her konusmamda senı sevıyorıum kelımelerını eksık etmıyordum.ama o gıttı.bıraktı benı.ve bu yaz evlenecekler.arkasında enkazdan farksız bır insan bırakarak gıttı.onu o kadar çok ozluyorumkı sadece ona aıt olan tesbıhle geceler elımde sarılıp uyuyabılıyorum.haftalar once gorenler ne kadar zayıflamışsın dıyorlar.benım içimde ona karşı çok buyuk kin var .benım gozyaşlarımının kayıp zamanlarımın hesabını versın ıstıyorum.ama boyle düşündüğüm içinde kendımden utanıyorum.hergece gozlerım aglamaktan gozlerım şiş.ve kk dışında anlatabılecegım kımse yok.onu hıç aramamıştım fakat sesını duymak için ozelden aradım.ama hattını degıştırmış.ustelık yaşadığım şehrin dışında yaşıyor.o arkasına bakmadan gitti.nice gidişlere alışkın bu yüreğim artık dayanamıyor.eger zamansa tek ilaç ...çabuk geçsin zaman.

bence kendı sevgısını senden uzak durarak tartıyor,ve dusunuyor,bıarz rahat bırak sen uzerıne dustukce gıder,bekle bacım,gor bak nasıl arıyacak senı,cunku senı cok sevıyor anladıgım kadarıyla,sende kendını dınle ...

canım gerçekten çok üzüldümsenağlama
anlaşılan büyük bir yıkım yaşamışsın,ama nasıl olur yani
hemen başkasını mı buldu ayrılınca?

uzme Kendini Be Tatlim Bu Kadar Degmez En Onemlisi Sensin Bunu Unutma O Seni Terk Ettimi Birak Gitsin Soyle Dusun Kendi Kay Bet Tiiiiiiiii!!! Iste O Kadar... Senin Gibisini Bulsun Bakalim Simdi Zoor Bulur O.sen Hic Uzme Kendini Tatlim Alisveris Yap Arkadaslarinla Takil En Onemlisi De Kk Dan Sakin Ayrilma Iyi Gelecektir (bu Arada Topic Acilali Bayaa Olmus Sanirim Bi Gelisme Oldumu)

haklısın canım,
Allah görüyor bu yaptıklarını.
benimki belki bi ego tatmini olacak, bak nasıl dize geldi diyeceğim.
ama artık çok da fark etmiyor biliyor musun.
çünkü beni öyle bir konuma sokmuş ki
geri dahi isteyemiyorum.
ben her şeyi kaldırabilecek bir insanım esasında.
yani bu adamın bu tavrı dışında her şeyini kaldırabilirdim.

ama önce sevmiyorum diyen beni sabahlara kadar ağlatan,
soğudum senden diyip kendimi sorgulatan biri..
sonrasında da o günlerde zaten başkası olduğunu öğrenmem öyle bi duvar koydu ki önüme.
sadece içimde nefreti kaldı. kendime dönüp bakmıyorum bile.onunla ilgili tek hatırladığım şey beni aldattığı artık.

bunun bir şekilde acısını cekeceğini biliyorum, yani ben naptım kimi üzdüm diye düşünür-Allah büyük.
ama sanki kendim çektirmeliymişim gibi hissediyorum hep.
örneğin şimdiki kız arkadaşı onu çok üzse bu beni mutlu etmeyecek. ama ben bir şekilde bu acıyı yaşatabilsem diyorum..
offf..
kafamdan atmam lazım tamamen.

evet canım gelişme oldu.
ben bu ayrılıkta hep kendimi sucluyordum fakat işin aslı başka bir kız varmış hayatında.
şu an birlikteler.
arkadaşına gerçekten sevdiği kişiyle birlikte olduğunu söylemiş.
böyle basitmiş işte..

cnm eger o böyle bir cvp veriosa üzülmeyi bırak adını anmaya bile değmez kendine yeni bir sayfa açma yeni bir defter al ordan başla bak nasıl herşey güzel olucak

SEN VARYA SENNN ONU UNUT YAAA O VARYA BOYLE BIR TOPICI ACMAYA BILE DEGMEZ klava:AH CANIM YAA ALLAH ONU NASIL BILIRSE OYLE YAPSIN EMI..
SIMDI SENIN DUYGULARIN NE KARISIK NE ICINDEN CIKILMAZ BIR HALDEDIR KIMBILIR SEN ONUN ICIN AGLAMIS GUZELIM CANINI DA UZMUSSUNDUR TABI UZERSIN UZULMEZMI INSAN COK IYI ANLIYORUM KI SENI BENDE (OZAMNLAR UFAK DA OLSAM) BOYLE BASKA BIR KIZ ICIN TERK EDILMISTIM SEN DAHA SIL ONU KAFANDAN BIR DAMLA DAHA GOZYASIN DEGMEZ UGRUNDA AKITMAYA GOZYASIN PIRLANTA ONU HAKEDENLER ICIN KULLAN..
TABI ALLAH AGLATMASIN O AYRI.
BU GUNLER GECECEK EMIN OL HERSEY BITECEK.
SENDE YILDIZ TILBENIN SARKISINDAKI GIBI YAP GUZEL ELBISELRI GIYIN KUSAN ONUN ONUNDEN GECIP ONA BAKMA BIR MUTLU GORUN SEN SAKRAK OL SENIN MUTLULUGUN ONA ACI VERECEKTIR
GULUMSE HADI GULUMSE BULUTLAR GITSINŞeniz

teşekkür ederim...
geçsin bi an önce.
nefretini dahi istemiyorum içimde ya.

kuzum kıyamam ben sana boşver beyaaa bende terkedildim hakkımı helal etmiyorum ona ....
sana güç kartlarımımın arkasındakielri yazayım

kayıp ettiğinde

KAYIP

ego: kazancı iyi kaybı kötü yargılar ama doğa böyle bir ayrım yapmaz,. değişimin olduğu dünyada kayıp ve kazançta olmalıdır; kaybettiğin şeylere üzülme unutmaki sadece gerçek olmayan şeyler kaybedilir. Herşeyi yitirsen bile gerçek yine var olacaktır. yıkıntıların arasında ve felaketlerde hazineler saklıklıdır

DÜŞMAN :

Ne dost nede düşman senden başkası değildir. dışarda bir dünya yoktur. dünya senin içinde yaratılır. Farklı olduğun duygusu yanlızca bir yanılsamadır. Eğer dışardaki dünyanın seni alt etmek için uğraştığına inanıyorsan ,bi mola vermenin zamanı gelmiştir.

kaybettiğin şeylere üzülme unutmaki sadece gerçek olmayan şeyler kaybedilir. Herşeyi yitirsen bile gerçek yine var olacaktır. yıkıntıların arasında ve felaketlerde hazineler saklıklıdır

teşekkür ederim canım. bu güc kartları çok mantıklıymış:)

canım üzülme eger gercekten seni seviyorsa döner zaten senin yerinde olsam herşeyi oluruna bırakırım.hayat bu güzelim herşey acısıyla tatlısıyla güzel.biri gelir biri gider demekki hayırlısı böyleymiş demekki ayakta bekliyormuş bi sorun cıksında bitsin diye gercek seven bu kadar cabuk pes etmez.hayatttttttttttttt yaşamaya deger.bu senin için canım:teytey::teytey:

canım başından sonuna okudum yorumları
unutmak kolay değil biliyorum ama en azından bir yerden başlamalısın dimi
hayatı küçümseme sakın kaybettiğin kişi kadar
hayat o kadar acımasızki sen kaybettiğine yanarken ömründen eksildiğinin farkına varamıyorsun
silkin bir an önce ve yaşamaya devam et hayatı
hattını ve msn adresini değiştir kuaföre git saçının rengini değiştir ortak arkadaşınız varsa
arkadaş ortamını değiştir .
hayınının yönünü değiştir kısacası sen üzülme artık seni kaybetmeyi seçeni sen kazanmak için uğraşma...
:teselli: bırak güneş doğsun bırak dünya kendi haline kalsın bırak yalancının değirmeni dönsün ama yaşamayı bırakma SEN YAŞAKİ DÜNYA İNSAN GÖRSÜN...:1hug:
sevgilera.s.

Princess'cim, yazilarini tek tek okudum
Inan yasadiklarina çok ama çok uzuldum...kaldirmasi zor birsey.
aci acidir
onemli olan guvenmek. Rabbimize guvenmek...zamana birakmak ve her gun her an kendinle savasmak
kimse için degmiyor biliyorsun. olan sana olur
umarim çok yakin bir zamanda toparlarsin kendini.
ve buna inaniyorum da
Rabbim gonlune gore versin

Her şeyin hayırlısı demek ki,okudum yazılanları.Gelişmeyi görünce hem üzüldüm hem de bitmesi senin için hayırlıymış dedim.Yani sen ona hiç bir şey demeseydin,kötü söz söylemeseydin de o bir bahane bulup ayrılacaktı.Allah seni iyi niyetlilerle karşılaştırsın princess..Bundan sonrasına bak sen hayatın için.Sevinmelisin bile canım böyle bir insandan kurtulduğun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…