- Konu Sahibi cayvekahve
-
canım kocan guzel ahlaklı yetısmıs bencee.farkedıyormusunuz bılmıyorum ama bı olay anlatıcaklar dıyelım gecen gun yemege gttık dıcek. a..... koy.... gecen yemege gtıık a..... koyıyım yemek boyledı a....koyıym. agızlarına dolanmıs ozellıkle bu lafcok tıksıncc
benimki de ikizler. 1 senelik ilişkimizde 50 defa "ayrılmak istiyorum" senden deyip ertesi gün pişman olmuştur. yani seninki de kesin pişman olur. zaten ikizler erkeği çabuk sıkılır ani karar alır, sonra pişman olur. ah sen bana sor ikizleri bana.
evet güzelim yanınd bir hanım var değilmi ne olursa olsun kibar olmalı yoksa yanındaki hanımı adam yerine koymuyor demektir bence...
haklısın tatlım bır araya gelsın bak 2 li 3 li grup erkek yanlarında kız var kız yok umurlarnda olmuyo cogunun kufure devam...erkeklern cogu o kufuru soylerken havalı falanmı zannedıyorlar acaba ben cok merak edıyorum
benimki de ikizler. 1 senelik ilişkimizde 50 defa "ayrılmak istiyorum" senden deyip ertesi gün pişman olmuştur. yani seninki de kesin pişman olur. zaten ikizler erkeği çabuk sıkılır ani karar alır, sonra pişman olur. ah sen bana sor ikizleri bana.
canım benımkı hıc ayrılık demezdı yahu:18: ama o pişmanlıgını bende beklıyorum o bensız yapamazben onsuz yaparım gösterecem ona gunun ikizler neye kıl olur sen onu bana de bakalm
canım benımkı hıc ayrılık demezdı yahu:18: ama o pişmanlıgını bende beklıyorum o bensız yapamazben onsuz yaparım gösterecem ona gunun ikizler neye kıl olur sen onu bana de bakalm
fazla ilgiden rahatsız olmayan erkek yoktur bence...fazla ilgiden rahatsz olurlarmıs
kafaya bişey taktı mı o an karsındakini umursamazlarmış
ruh haline göre bencillik yapıolarmıs
hemen pişman olurlarmıs
hiç güvenilir değillermiş
5dk da değişebilirlermiş
bi insana kötü davranınca değişmeleri zaman alırmıs yediremezlermiş
ikizler bi arkadasıma sordum msnden hemen senin için cnm
fazla ilgiden rahatsz olurlarmıs
hemen pişman olurlarmıs
5dk da değişebilirlermiş
fazla ilgiden rahatsz olurlarmıs
hemen pişman olurlarmıs
5dk da değişebilirlermiş
onu umursamayıp hayatına devam edermiş gibi yap deliye döner. onunla hiçbir şekilde iletişime geçme mesaj bile atma. şimdi o kafasında kuruyordur da kuruyordur. çaykahve ne yapıyordur acaba diye.
kızlar bir erkek yüzünüze telefonumu kapattı yada ağır bir cümlemi kullandı asla aramayın değerinizi düşürmeyin...karşınızdakine bu yaptığının yanlış olduğunu gösterin...
aynen oyle yapıyorum valla
eşşek surunsun
face kızları eklemeyı bılıyo
klasik seni kıskandırma numaraları işte. istiyor ki sen onu ara da "kim o kızlar" diye sor. senin görmeni istemese bütün bilgilerini gizleyebilir sonuçta.
zaten siz arrsanız oda tekrar layacaktır iç güdüsel psikolojik bir şey bu psikolojide bitiyor herşey etki tepki meselesi...aslında bir kadın doğru adımlar atarsa istediği kişiyi kazanır...burnu surtsun degılmı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?