- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi cayvekahve
-
ben de sizinle girmek istemiyordum ama girdim işte..Bisi diyecektim ama bende kalsin...
Arkadasimiz dertli burda, seninle polemige girmek istemiyorum.
POLTERGEIST arkadaşım kızlar bana yol gosterıyorlar ne yapmalym dıye actm bu konuyu acımı nsıl hafıfletebılırm dıye..onlarda bana bır seklde yardmcı olmaya calısyorlar .karsıdakı ınsanın okuz oldgunu bnde soyluyorum benı ortada bırkp pat dıye ayrıldı ıyı mı yaptı sence o kotu bırı deglmıbır seklde benı rahatlatmaya calısıyorlar
POLTERGEIST arkadaşım kızlar bana yol gosterıyorlar ne yapmalym dıye actm bu konuyu acımı nsıl hafıfletebılırm dıye..onlarda bana bır seklde yardmcı olmaya calısyorlar .karsıdakı ınsanın okuz oldgunu bnde soyluyorum benı ortada bırkp pat dıye ayrıldı ıyı mı yaptı sence o kotu bırı deglmıbır seklde benı rahatlatmaya calısıyorlar
hoş amaçlar da aynıymış :82: ''kötü herif''i ne kadar tanıyorsunuz merak ettim
ya kızlar yapmayın yaaaa ne gerek var böyle şeylere bu yüzden tartışçakmısınız şimdi yani
ben de sizinle girmek istemiyordum ama girdim işte..
evet sende kalsın diyeceğin..
anlatcagm kımse yok boyle seylerı yasayan bılen...siznle paylaşmak ıstedm sadce lutfen tartsmayın
ya kızlar yapmayın yaaaa ne gerek var böyle şeylere bu yüzden tartışçakmısınız şimdi yani
anlatcagm kımse yok boyle seylerı yasayan bılen...siznle paylaşmak ıstedm sadce lutfen tartsmayın
ben de rahatlatmaya çalışmıştım seni.. ne anlatırsam anlatayım anlaşıldığı kadarmış peki sen bilirsin..
Haddini bil!...
Çok tuhafsınız.............
arkadaşım neyim tuhaf ? ben kmseye bişey yapmadım bi okuyun tüm yorumlarımı siz de göreceksiniz..
kötü herifi ne kadar tanıyosunuz derken hakaret gibi olmuş belki amacın kötü değil ama okununca öyle gibi duruyor yada sen kendini ifade edememişsin
için ne kadar yanarsa yansın hiç sallama tek geçerli davranış bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?