Merhaba kızlar çok kötüyüm terkedildim bugün
3 gün önce doğumgünümdü hatırlamadı ben söyleyince kutlamıştı.
Trafik cezası yemiş,borcu varmış beni rahat bırak arama diyip terketti.
Bi daha aramaz dimi?bu cuma da kimliğimde yazan d.günm olacak
beni o günden önce mi bırakacaksın dedim.Evet dedi gitti
Merhaba kızlar çok kötüyüm terkedildim bugün
3 gün önce doğumgünümdü hatırlamadı ben söyleyince kutlamıştı.
Trafik cezası yemiş,borcu varmış beni rahat bırak arama diyip terketti.
Bi daha aramaz dimi?bu cuma da kimliğimde yazan d.günm olacak
beni o günden önce mi bırakacaksın dedim.Evet dedi gitti
belki sinirle söylemiştir canım hakkında nasıl güzel olacaksa öyle olsun inşallah
astım hastasıyım bu akşam atak geçirdim. aradı sürekli ama hastaneye götüreyim mi demedi.anneni
arayım o götürsün dedi.sabah olunca evinin önüne gitmeyi düşünüyorum.sabaha kadar uyuyayamam
ben sabah olsun istiyorum.bir an önce. gidip yüzyüze konuşmak istiyorumgidiyim mi?
canım daha yeni olmuş olay biraz bekle bakalım belki gönlünü alır ? bu arada nezamandır ilşkiniz var yaslarınız kaç ?
Canım sakin ol ve bizi dinle ondan ses çıkmadığı sürece sen sakın bir girişimde bulunma sakın!
ya hiç aramazsa ? ne yapcam o zamn?ayrılmak istemiyorum
12 ay oldu.her sabah günaydın diye arardı işe gitmeden önce bu sabah aramaz artık dimi?
Çok kötüsün anlıyorum ama pişman olursun gerçekten rahat dur tüm samimiyetimle söylüyorum..
İlk önce o arasın sen arama meselesi değil sadece ararsan üzerine gidersen sıkarsın zaman gerçekten önemli..
En azından şu anda bir şey yapma.:26:
bugün hiç aramadı beni hep ben ardım.
telefonun detay şifresini biliyordum onuda bu akşam değiştirmiş.
bence aşkta gurur olmaz kural olmaz samimi bir sevgi varsa ortada yok o geldi bu geldi kapıma o aradı ben aradı olmaz böyle şeyler ergenlikte olur olgun insanlar ortada bir problem varsa oturup düzgün bir şekilde medenice konuşur.
belli ki bir probleminiz var eğer birbirinizi gerçekten gerçek bir sevgiyle seviyorsanız dünya yansa ayrılamazsınız
8 yıldır süren bir ilişkim var seneye evleneceğiz birçok problem atlattık tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki seviyorsam eğer ve karşımdakinin sevgisinden eminsem haklı olduğum durumda bile haksızmış gibi davranabilirim ama sağlam bir ilişkiyse tabi ondan ötesi başka düşünülmeye sebep olur.nacizane görüşlerim bunlar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?