• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim :((

Aciklama yapmayip insan yerine koymadan gidebiliyosa siz onun ayaginada gitseniz birsey degismez kucuk düstugunuzle kalirsiniz

o nasıl bir şeymiş yahu. değil kalkıp ayağına gitmene, arkasından küfretmene dahi değmez. :)

Seni hiç bir açıklama yapmadan yüzüstü bırakan bir adamdan hayır bekleme daha boşver gitsin kendi yoluna bak.

o sana geri adım atsa bile asla geri dönme bir kere yapan yine yapar.

Şükret kurtulmuşsunuz. Bir daha da sevgili edinmeyin bence. Kafanız rahat olur.Zaten nasibiniz Alnınıza yazılmış günü geldiğinde evleneceksiniz.Evlenmeden bir sürü sevgilim dediğiniz kişi olmasına gerek yok.

Unutun,umursamayın.Bir oh çekin.

Hepsi boyle bunlar anlasilmayan tutden iste..bosver hic takma..sakin ama sakin gitme..gitsen ne degisicek bunu dusun...gurursuzluk cok kotu bi tecrube olarak kalicak yanina dahasi yokk

Engellemiş olduğundan eminmisin.
Eminsen yapabilcegin birsey yok ki o kadar yolu tepince kendine yazık etmiş olacaksin karşına çıkmaz ki.sosyal platformlarda bile karşına çıkmayan bir neden sunmayan adam.yuzune bi cümle kurabilir mi

Yaşlarınızın çok küçük olduğunu düşünmüştüm yaşadıklarınızı okuyunca ama diğer sayfalara geçince gördüm ki küçük falan değilsiniz. Hemen şimdi o aptal için üzülmeyi bırak ve seni bekleyen nice güzellikler olduğunu düşünerek pozitif enerjiyle dol. 26 yaşına gelmiş tabir-i caizse (caiz) kazık kadar olmuş ilişki nasıl bitirilir öğrenememiş hanzo. Öyle biri için zerre üzülmezdim ben olsam. Ortaokul çocukları yapmaz onun bu yaptığını. Gerçekten çok komik. Aradan biraz zaman geçtikten sonra (diğeriyle işler yolunda gitmeyince yani) sizi tekrar arayabilir, sakın ola cevap bile vermeyin. Onun olduğu şehre gitme gibi saçma bir fikri uygulamayacağınızı umuyorum o yüzden oraya hiç değinmeyeceğim.

Back
X