Terkedilip, dönmesini beklediğim sevgili...

mehpar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
106
2
26
Denizli
Belki hatırlarsınız, yaklaşık bir ay önce konu açmıştım: Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz sevgliniz var mı diye..Kızlaaarr, terkedilip geri dönmesini beklediğim sevgilim bugün beni aradı...Sesini duyduuum. Sizinle paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
E canım ne konuştuğunuzu da yazsaydın merak ettimmmm

Eee ne dedi, niye aramis? barismak istedi mi?

Arayacağını düşünmüyordum aslında, çünkü çok inatçı ve gururlu biri. Biraz ciddi konuştu, sanki suçlu benim. Bizim ayrılma nedenimz ikimizin de mesleği olmadığından evlenemeyeceğimi, sonumuzun olmayacağını düşündü. Çok saçma değil mi sizce, insan hiç mi mücadele etmez? Neyse, dün aradı, nasıl gidiyo dedi. Öyp puanın nasıldı, bi yere yerleştin mi dedi. Beni dün üniv gördüğünü söyledi. Üniv ilanlarını takip et filan dedi. Bu kadar konuştuk. Sonra kapattık. Ama onun sesini duymak bile yeterli :))) Tek korkum, yine giderse..

E canım ne konuştuğunuzu da yazsaydın merak ettimmmm

Evet keşke yazsaydım heyecandan unutmuşum :))) İşte öypye yerleştin mi,puanın nasıl filan diye sordu. Bu kadar konuştuk. Ciddi konuştu. Yine gider diye korkuyorum. Ondan vazgeçemeyeceğimi biliyo, canı isteyince geliyo, canı isteyince gidiyo

aay yaaa okadar mutlu oldumkıı anlatamammmm

ınssss darısııı başımaaaaaaa inşşşşşşş ayrılan ama bırbırını sevenn ınsanların başınaaa.. hersye guzel olsun.. mutlulugu hakeden ınsanlar mutlu olssun innşşş yarabbiimm inşşşşşş

Teşekkür ederim :)) Çok mutlu oldum ben de. İnş severken ayrılanlar ya da sevgili yolu gözleyenler birgün kavuşur, mutlu olurlar:) Allah herkesin kalbine mutluluk yağdırsın, tabi sevdiği erkekle... :)

İnş siz de sevdiğiniz erkekle mutlu olursunuz, bunu canı gönülden istiyorum. Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin

amiinnnnnn bendee cok dua edorummmm (((((

keşke cvp vermeseydin açmasaydın nasıl koyardı ama içi içini yerdiiiii :)))

bencede katiliyorum ama uygulamada pek.kolay olmuyor.. ben bu erkekleri anlamiyorum.
terkedilmeyi istemezler..
sacma sebeblerden ayrillirlar..
sonra birseynyokmus gibi davranip.geri gelirler!!!

bence gercekden mutlu olmak istiyorsa biraz agirdan al.. insallah mutlu olursun :)

Senin adına sevindim
için nasıl kıpır kıpır olmuştur nasıl heyecanlanmışsındır kim bilir
eski erkek arkadaşım şimdi msj atsa nasıl heyecanlanırdim (aramayacagi kesin ama)

geoshuk sen ne yaptin cnm karşılaştığınız günden beri aradımı seninki hiç ???

hayırr malseefff (((( buna ben sms attım dayanamadım ( ama tabı bana soguk davrandı.. halbukı onla karsılastıgımda cok guzel tesaduftu dıyerek tebbessum etmıstı (( bende ne bılımm belkı eskıgunlere donerız dıye umut etmıstım (( ama yanılmısım.. kadere bırakmaktan baska hıcbı sansım yok..

smsde sana umut vermek ıstemıyorum yazmıs ben bunu okuyuncaa cok uzuldum uzuldum

pekı dedım.. rahstzı ettıgım ıcın cok ozur dılerım .. benı anlıycagını bılıyorum telefnunu sılmek zorundayım dedım..cunku sms attıkca sen rahatsız olucaksın ve bende cok uzgun olucam dogru olan bu dedım.. eger kaderde varsa benı bı sekılde bulursun zaten dedım..umarım hersey gonlunce olur dıdım..

o da ne derrseee begeenırsın : sen bılırsın.. hoscakal dedıı yaaaaa bunu dıdı

bende karanlıklara burumdum 1 haftadan berı ne istah var ne bişii (( aramıcam kaderde varsa benı bulur hersekılde.. eskıden faceıme bakmıs gormustu benı kendı sölemıstı sımdı de benı ordan bulabılır ayrıca telım var onda o arayabılır benı

suan cok berbatım sadece dua edıorum olmasada bunda bı hayır var dıcem ama cok ama cok uzulucem resmen ıcım acıor (( buralardan mumkunse bu sehırden hatta bu kıtadan gıtmek ıstıorum bu sehırde o var ben varım ama bız yokuz (( allaha her gece dua edıorum kavustursun dıye bakalım zaman zaman zaman en ıyısı bu ve en onemlısı sabır

geoshuk sen ne yaptin cnm karşılaştığınız günden beri aradımı seninki hiç ???

Bunlar böyle bacım ya iki ilgi göster hemen havaya giriyorlar.
Boşver takmaa.

Mehbar sen hiç ulaşmadın dimi ona? O kendi döndü yani.
sosyal paylaşım sitesinde ekli miydi peki hala?
Ben ani bi kararla sildimde geç kaldım galiba bunu yapmak için

suan cok berbatım sadece dua edıorum olmasada bunda bı hayır var dıcem ama cok ama cok uzulucem resmen ıcım acıor (( buralardan mumkunse bu sehırden hatta bu kıtadan gıtmek ıstıorum bu sehırde o var ben varım ama bız yokuz (( allaha her gece dua edıorum kavustursun dıye bakalım zaman zaman zaman en ıyısı bu ve en onemlısı sabır [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/QUOTE]

Seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasamisiz
bende ona face.den biseyi bahane edip msj attim msj imda nasilsin diye yazmistim ama sadece soruma soguk bi cvp. yazmis nasilsinima cvp. vermedi bende rahatsiz ettim kusura bakma dedim oda estafurrullah iyi aksamlar yazmis o kadar 1 ayi gecti bu durumun uzerinden ses soluk yok bende senin gibi ilk basta cok zorlandim yemedim icmedim uyuyamadim ruh gibiydim yani ama bu aralar daha iyiyim bazen bi msj atsa diye bekliyorum ama en azindan eskisi gibi degilim
yeni yilda bekledim ama msj atmadi swvgililer gunundede msj atmazsa bi dahada aramaz zaten
Ben dw senin gibi hayirlisi olsun diyorum anlima yazildiysa olur yazilmadiysa ne yapsam yapiyim olmaz

aynenn alnımıza yazılmıssa olurr.. allah 8sene aradan sonra onu karsıma cıkarmıssa bı bıldıgı vardır.. ama eger olmazsada ne gelır elden alın yazım deılmıs derm.. ((
ü

Son düzenleme:
keşke cvp vermeseydin açmasaydın nasıl koyardı ama içi içini yerdiiiii :)))

İnanır mısınız öle yapacaktım. O beni aradı duymamaışım ben zaten teli zaten. 10 dk filan sonra gördüm aradığını. Kızgındım ona, aramıcaktım aslında. Ama tam 4 saat sonra daha dayanamadım aradım :))

ıyı yapmıssın bence

Biz ayrılalı 2 ay oldu. Bu süre zarfında ben onu ne aradım ne sordum. Hiç birşey yapmadım, sessiz kaldım. İkimizin de sosyal paylaşım sitesi yok zaten, sadece telden ulaşıyoruz :)) Ayrıldıktan sonra erkeğe ilgi göstermeyince döner diyolardı, ben de umursamadım, ama içim içimi yedi, aramamak için kendimi zor tuttum :) Peki, siz ayrılalı ne zaman oldu? O size ulaştı mı? Ya da siz aradınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…