Terkedilip, dönmesini beklediğim sevgili...

Haklısnz tabi. Değer verdiğmizi, hatta sevgimizi bile erkeklerin gözüne sokmamamız gerekiyor. Ben de öle davranacam artık...

aynenn alnımıza yazılmıssa olurr.. allah 8sene aradan sonra onu karsıma cıkarmıssa bı bıldıgı vardır.. ama eger olmazsada ne gelır elden alın yazım deılmıs derm.. ((
ü

Kesinlikle öle. Allahtan gelene birşey yapamıyorz. Dua ediyorz, hayırlıysa Allah nasip ediyo. Sizin de dediğiniz gibi, eğer evleneceğiniz insan o olacaksa, bir şekilde karşınıza çıkar, belki 5 ay, belki 1 sene sonra... Ama çıkar, inş herşey gönlünüzce olur. Sizin yaşadığınız sıkıntıları ben de yaşadım. Çok üzüldüm, çok acı çektim. Çok zor gerçekten. Herkes sevdiğine kavuşsun artık ne diyelim :)

Senin adına sevindim
için nasıl kıpır kıpır olmuştur nasıl heyecanlanmışsındır kim bilir
eski erkek arkadaşım şimdi msj atsa nasıl heyecanlanırdim (aramayacagi kesin ama)

Arayacağını hiç beklemiyordum, çünkü resmen bitti dedi bana. Cuma günü öğlen tele bi baktım o. Nefes alamadım :)) Acaba yanlışlık mı oldu dedim, beni yanlışlıkla mı aradı dedim. Msj attım 4 saat sonra. Beni aramışşsın diye. O da tamam ben seni sonra arıcam dedi :)) O gün akşamı aradı konuştuk:) Üniv akademik kadro ilan vermiş bak, beni haberdar et dedi. Tamam dedim. Ama ilan filan yoktu:) Dün aradım beni haberdar et demiştin, ilan filan yoktu dedim. O da tamam ilan olursa ben saba söylerim dedi

İlanı bahane etmiş :) sende onu tekrar istiyosan kendini çok geriye çekme ama üzerinede çok düşme orta yolu bul mesela bi nasılsın msjı atabilirsin sana karşı ilgisi varsa anlamış olursun cvp verip hoş sözler söylüyosa o da istiyo demektir.
Ahhh bende msj atsin istiyorum bazen ben mi atsam acaba diyorum sonra o umursamiyor ben niye msj atayim ki diyorum (

İnanın hiç bişeye değmiyolar dönseler bile
Yaşadım ve gördüm bu sefer ben istemedim

İyikide istememişim diyorum aklımda soru işaretleriyle yaşayamazdım
Vay efendim niye döndü tekrar gidermi değiişirmi severmi gerçekten ??

Bu sorularla vakit kaybetmek için hem çok gencim hem çok güzelim

Tabi bu umursamazlığa kavuşmak baya zamanımı aldı ama sonunda ben başardım ve mutluyum

Oda kendi mutsuzluğunda boğulmakla meşgul

değişmiyolar değilmi acaba değişirmi diyorum ama matığım hayır değişmez boşver onu diyo mantığımı dinlemeye çalışıyorum. bu arada eski sevgilimi içkisi ve serseriliği için bırakmıştım aradan 10 yıl geçti hala aynı hiç değişmemiş bu saatten sonrada değişmez öyle değilmi bende böyle bi yaşantısı olan birine güvenipte yola çıkamam

Yok ben kendimi hiç geriye çekmiyorum :))) Gayet sıcak konuşuyorum Ama çok alınganlık gösteriyo. Bana bitti demişti. Şimdi o lafın altında ezilmek istemiyo. Gururu yok mu onun gururu beni yedi bitrdi :)) Hayılısı diyorum artık. Biz msjlaşmıyorz pek genelde konuşıyoruz telde. Ben onu aradığımda da hemen cevap veriyo. Sesini duymak daha hoş Yaa ben ilk günkü gibi aşığımı ona.. Hala çok seviyorum onu. O benim ilk ve tek sevgilim :) Kalbim hep onun için attı, o yüzden onu bulduğum zaman kaçırmak istemiyorum, tekrar elimden gitsin istemiyorum, haksız o olsa da canı sağolsun... Kapım ona hep açık. Yani tam şimdi beklediğime değdi diyorum... İyiki beklemişim onu.

Eğer siz de gerçekten seviyorsanız bekleyin, hayatta olmayacak diye birşey yok ki... Siz ne zamandan beri ayrısınız? Sizle hiç konuştu mu?

Benim sevgilim herşeye değer, beklemeye değer. Evet benim de içimde korku var,acaba gider mi diye. Ama hiç pişman değilim, onu beklediğim günlere... Yine gitse, yine beklerim, hep beklerim

pekıı mehpar benım durumumuda bılorsun 8 sene once bırıyle ılıskm vardı 1.5 yllık ılıskı.. 8 sene sonra alısverıs merkeznde karsılastık tabı bu arada kımseyle cıkmadım hıc dusumedım bıle

18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık.. yanımdan gectı ve ben ona arkadan seslendım baktı ve cok sasırdı..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı.. gırmeden once 40 dk ara vardı.. o sırada gecmıs yıllarda neler yaptıklarımızdan bahsettık.. ben okulumdan bahsettım..
askerden yenı gelmıs..zaten cokda uzun ılıskılerı olmamıs benden sonra.. en uzunu 6aymıs .. bende bana ıyı katlanmıssın dedıgımde o sen bana ıyı katlanmıssın dedı :) facede benı aratmıs görmus... hafta sonları ne yaptıgımı sordu...gayet guzel konustu ve mutlu gorunuordu.. ben saskınlıkla kahve turu secemezken o garson kıza benım ıcın ne onerırsınız dıyıp bana kendısı sectı lısteden..

benımde hayatımda bırı olup olmadıgını sordu.. bıde 8 sene oncekı yasadıklarımızdan benım hatırlamadıgım seylerı o hatırladı.. ben cok sasırmıstım.. benım onu seneler once yagmur altında bekledıgımı, hala kırmızı et yemedıgımı, babamı kuzenlerımı, ablamın eskı erkek arkadasına kadar hatırladı.. sonra telefon ıstedı bende hıc degıstırmemıstım zaten dedım ona.. o bana ben ona telımızı kaydettık sonra sınema arasında sen bı fılmde aglamıstın hatırlıormusun dedı bana bende cok sevınmıstım bunu hatırladıgına.. ve en son sınema cıkısında yalnız kaldık.. benı arabasıyla evıme kadar bıraktı ıstese bırakmayabılırdı.. ve arabada cok guzel bı tesaduftu dıdı tebessum ederek..

ne yapmam lazmmm ona en son şöle konusmustuk

SMSDE sana umut vermek ıstemıyorum yazmıs ben bunu okuyuncaa cok uzuldum

pekı dedım.. rahstzı ettıgım ıcın cok ozur dılerım .. benı anlıycagını bılıyorum telefnunu sılmek zorundayım dedım..cunku sms attıkca sen rahatsız olucaksın ve bende cok uzgun olucam dogru olan bu dedım.. eger kaderde varsa benı bı sekılde bulursun zaten dedım..umarım hersey gonlunce olur dıdım..
o da ne derrseee begeenırsın : sen bılırsın.. hoscakal dedıı yaaaaa bunu dıdı

HALBUKI TELINI SILMEDIM DURUOR ((((

BANA NE ONERIRRSIN MEHPARRRRRR (((((((((

SABIRRR TASII OLDMM YEMIN BILLAA

Bende onu ılk gunku gbı cok sevorum 8 sene gecmesıne ragmen sevgımde 1 gr azalma olmadı (((

onunla evlenmek ıstıorum ama o ıstemedıkden sonra benımle bı sevgılı olmak,

evlenmekk zoorrrr((

Son düzenleme:

8 sene dile kolay..ve işin en ilginç boyutu 8 sene sonra karşılaşmanız..:)) Hatta seni evine kadar bırakmış. Bence bir erkek istemediği sürece, bırak eve kadar götürmeyi, seni görmemek için kaçacak delik arardı. Benim anlamadığım, hem senin telini alıyo, hem de sana umut vermek istemiyorum diye msj atıyo. Niye böyle yaptı sence? Yani bu dengesizlik niye? Acaba sinemada seninle konuşurken seni bir dostu olarak mı gördü? Kafamda soru işaretleri oluştu. Ama, çok üzülmüştürsün tahmn edebiliyorum. İnsanın sevdiğini bulduktan sonra kaybetmesi daha ağır...

Ben senin yerinde hiç aramam, sormam msj da atmam. Sessiz kal bence. Numaran onda var zaten. Ulaşmak isterse o ulaşsın sana. Çünkü o, en son sen bilirsin, hoşçakal demiş, yani hiç alttan almamış. Bunu yapmak çok zor biliyorum, ama aklıma başka birşey gelmiyor ki. Yani çaresizlik bu olsa gerek.

Bende onu ılk gunku gbı cok sevorum 8 sene gecmesıne ragmen sevgımde 1 gr azalma olmadı (((

onunla evlenmek ıstıorum ama o ıstemedıkden sonra benımle bı sevgılı olmak,

evlenmekk zoorrrr((

Gerçek sevgi yıllara böyle meydan okuyo, haklısınz. İnşallah kavuşursunuz. Keşke ikinizn de içinde bulunduğu bir ortam olsa, ne biliyim bir spor kulübü ya da başka birşey... Daha çok konuşma imkanınız olsa. Kendinizi ona daha sık gösterseniz. Çünkü 8 sene epey bir zaman.. Siz hala çok seviyorsunz ama ona kendinizi hatırlatacağınz bir ortam olması daha iyi olur.

eveet aynen evıme kadar bıraktııı üstelık konsutugumuzda ona hafızan ıyıymıs dedıgımde o bana benım onun ıcın yaptklarımıı hc unutmam unutamam asla dıorr amaa bana bı sans bıle vermıorr ((

onun ıcın dogum gunu hedıyesı almstım 8 sene once ona kadar hatırlıorr benım ıcın taa beyazıta gıtmıstın dıor bana.. bende evet demıstım..

yanı onun ıcın cok seyler yaptıgımı bılıorr.. ona saf sevgımı verdıgımıde .. ama ama amaaaaa son mesajında cok uzuldumm cook

sessız kalıcam zaten benı hemen attı fırlattı yaa (( alttan bıle almadıııııı ((((((( bende sessız olmaktan baska carem kalmadı.. 28subatta dogum gunu ama ona telını sılmek zorundayım dedıgım ıcın belkı sms bıle atamıcam ((

Aslında size bir şans verseydi ( o şansı tamamen hakettinz) herşey daha farklı olabilirdi, evet. 28 şubatta msj atsanız, telimi silmemiş diye düşünür. Bence de siz hiçbirşey yapmayın. Sessiz kalmak daha iyi. Zaten sizin numaranz onda var isterse ulaşır size. Tek dileğim, o insanla mutlu olmanız, bunu canı gönülden istiyorum. Çnkü aynı acıları, çaresizlikleri bende yaşadım.

bıde askerden yenı gelmıs 3 ay fılan olmus sanrm ondan dolayıda ıstemıor olabılır.. ona sevdıgın varmı dedgımde bana ıstemıorum ben bole ıyıyım mumkunse uzun zaman olmucak sevgılım demıstı bana bnende sessız kalmstım zaten ((((

benı sadece ınternette face de gorebılır..ondada eklı deıl zaten hayatta eklemem ama benı aratırsa bulabılır..

o calısan ınsan ben ıse yuksek lsans yapan bı ogrencıtyım ondan ona hatırlama ortamı cok zor.. yanı farklı bolgelerde oturuoruz farklı yerlerde calısıoruz ve ben okula gdıorum.. ne yapsam bılemedımkııı(((

allah 8sene sonra karsıma cıkardı vardır bıı bıldgı demekden baska elımden bişi gelmıorr kadere bırakmaktan baska..

Hazır mesleği de varmış, keşke evlenseniz :)) benimkininde mesleği yok:) Ama her iş olacağına varır. Kaderde o insanla birlikte olmanız varsa, farklı şehirlerde de olsanız birşekilde karşılaşırsanız, aynı 8 sene sonra karşılaşmanız gibi...Onun için hiç üzülmeyin, en azından üzülmemeye çalışın. Çünkü bu şekilde düşündüğümzde, yani nasipse olur dediğimzde, rahatlıyoruz. Allahtan geldiğini biliyoruz çünkü. O yüzden içinz rahat olsun.

aah keskeeeee ama evlensem ona dunya benım olurdu herhalde ((((((((

ben suan sevgılı olmaya bıle razııyımm.. ama bunu bıle ıstemıorrr cunkuu korkaakk

kader bazen asıkları bırbırıne kkavusturur ancak sadece tekrar ayırmak ıcın ((((((

"Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

onunla karsılastıgımızda telefonumun duvar kagıdı onun cektıgı resımdı..yıllardır durur.. yanı 8 sene oncesıne aıttı.. bunu gosterınce cok şaşırmstı..

bana verdgı yuzuk bıle duruor (((((((((( kutuda hc takmadım takamadım (((

onun gozlerınde gene kayboldumm geneee ama o elımden bıle tutmadı ((((((

allah buyuk ne dıyım artık ne yapım bılemıorum.. hergun dua edorum ınsss mutlu olcam dıyee

Eğer siz de gerçekten seviyorsanız bekleyin, hayatta olmayacak diye birşey yok ki... Siz ne zamandan beri ayrısınız? Sizle hiç konuştu mu?[/QUOTE]

10 yil oldu biz ayrilali 4 ay önce face den msj atti tekrar görüşmek istiyodu ama ben red ettim ya çünkü hiç değişmemiş ewt istiyorum onu ama güvenemiyorum çünkü içki içiyo ve birazda serseriliği var bi türlü güvenemedim eskidende bu yüzden ayrılmıştım zaten 10 senede hiçbir şey değişmemiş.
Bana son konuşmamızda 8 kişiden dayak yedim dedi bi insan durup durukken neden 8 kişiden dayak yesin ki yine bi konuşmamız da sabah 6 ya kadar arkadaşlarla takıldık dedi şimdi ben buna nasıl güvenip bi yuva kurma planları yapayım
ondan vazgeçememin nedeni insanlığı bana olan sevgisiydi şimdi sevgisindende emin değilim keşke daha düzgün bi hayati olsaydi diyorum hep...ama keşkelerle olmuyor işte düzgün bi hayati olsa gurur murur dinlemez hemen msj atardim
gerçi şimdi bile kendmi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…