biri vardır hayatından ayrılırlarsa dönerİki sene oldu dönmedi çokta tın şu an benim için şahsen :)
İki sene oldu dönmedi çokta tın şu an benim için şahsen :)
biri vardır hayatından ayrılırlarsa döner
offf şu an onunla evli demek... senin ahınla nasıl mutlu olabiliyor onunla.Ben varken birini aldı hayatına ve o kişiyle nişanlandı evlendi. Bıçak gibi kesti bitirdi. Vaktinde ne üzülmüştüm ama geçti zamanla şükür.
offf şu an onunla evli demek... senin ahınla nasıl mutlu olabiliyor onunla.
peki senin hayatında birisi var mı ? mutlu musun? ne sebepler sunarak ayrıldı senden? kaç yıl o kızla görüştü hemen mi evlendilerValla canım resimlerine bakıyorum arada gayette mutlu görünüyor o ahlar nereye gidiyor bende bilmiyorum :) Tabi herşeyin aslını Allah bilir ben o dönem çok üzüldüm ama buz duvar kesti resmen böylesi hayırlıymış demekki. Ya şer olsaydı evlenseydim öle ayrılsaydık o daha kötü olurdu... işte bunu şimdi diyebiliyorum önceden yok o üzüntüyle diyemiyordum.
peki senin hayatında birisi var mı ? mutlu musun? ne sebepler sunarak ayrıldı senden? kaç yıl o kızla görüştü hemen mi evlendiler
ne kadar zaman birlikte oldunuz. ne adi adammış. onu soğutucak kalbini kırcak birşey mi yaptın acaba kendini sorguladın mı hiç ?Şu an mutluyum çok seçici davranıyorumbu aralar hoşlandıgım biri var ama daha bişey yok tabi. O kişi söyle diyeyim benle pazar gunu görüşüp bundan sonra daha sık görüşeceğiz deyip salı günü ilişşki baslatmış bir ay sonra farkettim benden sakladıgı facede cıkınca ortaya ben onla nişanlanacağım dedi bitti.
1 bucuk sene kadardı zaman zaman ayrıldık barıştık ama sanmıyorum bir hatam olsun. O bana ailem böyle istiyor dedi mecburiyet bir nevi gibi ama bilmem cünkü hiçbirşey demedi başka. Bazen bitiyor sevgiler ayrılıklar oluyor kabullenmesi zor olsada ani olması belki çok üzdü.ne kadar zaman birlikte oldunuz. ne adi adammış. onu soğutucak kalbini kırcak birşey mi yaptın acaba kendini sorguladın mı hiç ?
Şu an mutluyum çok seçici davranıyorumbu aralar hoşlandıgım biri var ama daha bişey yok tabi. O kişi söyle diyeyim benle pazar gunu görüşüp bundan sonra daha sık görüşeceğiz deyip salı günü ilişşki baslatmış bir ay sonra farkettim benden sakladıgı facede cıkınca ortaya ben onla nişanlanacağım dedi bitti.
ailesini öne sürmüş kendi vicdanını rahatlatmak için.. çok zor olmustur unutmak kaç yaşlarınızdaydınız ayrıldığınızda. soruyorum ama bir sakıncası yoktur umarım. ben de yeni bir ilişkiden çıktım da1 bucuk sene kadardı zaman zaman ayrıldık barıştık ama sanmıyorum bir hatam olsun. O bana ailem böyle istiyor dedi mecburiyet bir nevi gibi ama bilmem cünkü hiçbirşey demedi başka. Bazen bitiyor sevgiler ayrılıklar oluyor kabullenmesi zor olsada ani olması belki çok üzdü.
Yaşım var 30 yaş sorun degil geçti gitti. Üzülme desemde üzüleceksin boşver zamana bırak. Benim geçti sayılır.ailesini öne sürmüş kendi vicdanını rahatlatmak için.. çok zor olmustur unutmak kaç yaşlarınızdaydınız ayrıldığınızda. soruyorum ama bir sakıncası yoktur umarım. ben de yeni bir ilişkiden çıktım da
ben de atlatamıyorum 21 yaşımdayım ama kesinlikle beni istemiyormuşYaşım var 30 yaş sorun degil geçti gitti. Üzülme desemde üzüleceksin boşver zamana bırak. Benim geçti sayılır.
ben de atlatamıyorum 21 yaşımdayım ama kesinlikle beni istemiyormuş
o biriyle konusuyor zatenİstemezse istemesin yaşın genç daha neler neler çıkar karşına. Her acı insanı biraz daha güçlendiriyor bir de neyi isteyip neyi istemediğini görüyorsun. Öyle herşeye toz pembe bakmıyorsun birazda vurdumduymaz oluyor insan.
Elbet iyi olanlarda vardır. Şu an zaten birini düşünmek için erken ben bile ne kadar geç atlattım. . Sonra bakıyorsun birileri gene kalbini attırıyor heyecanlanıyorsun inan olmayacak olsa bende olmazdı oluyor geçiyor herşey unutuyor insan.o biriyle konusuyor zatendaha fazla onun adını ağzıma almamam gerek sanırım.daha karşına neler çıkar diyorsun da benim pek ümidim kalmadı. çünkü erkeklerin hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?