Terkedilip, dönmesini beklediğim sevgili...

İki sene oldu dönmedi çokta tın şu an benim için şahsen :)

Benimki benden uzaklaştırdı kendini gururum çok kırıldı terkettim aramasını bazen bekliyorum açıkçası ama böylesi çok daha iyi çok farklı bir durum olmadıkça kimsenin geri dönmesini beklemeyin. ben yaptığı çoğu şeyi sineye çektim ama o kendi hatalarını sürekli bana hatırlatarak günah çıkarmaya çalıştı ben onun hatalarını unutmaya çalıştıkça üstelik... sonra bu hatalar ona ağır geldi uzaklaştı benden .düşünüyorum hiç mi hatrım yoktu

offf şu an onunla evli demek... senin ahınla nasıl mutlu olabiliyor onunla.

Valla canım resimlerine bakıyorum arada gayette mutlu görünüyor o ahlar nereye gidiyor bende bilmiyorum :) Tabi herşeyin aslını Allah bilir ben o dönem çok üzüldüm ama buz duvar kesti resmen böylesi hayırlıymış demekki. Ya şer olsaydı evlenseydim öle ayrılsaydık o daha kötü olurdu... işte bunu şimdi diyebiliyorum önceden yok o üzüntüyle diyemiyordum.

peki senin hayatında birisi var mı ? mutlu musun? ne sebepler sunarak ayrıldı senden? kaç yıl o kızla görüştü hemen mi evlendiler

peki senin hayatında birisi var mı ? mutlu musun? ne sebepler sunarak ayrıldı senden? kaç yıl o kızla görüştü hemen mi evlendiler

Şu an mutluyum çok seçici davranıyorumbu aralar hoşlandıgım biri var ama daha bişey yok tabi. O kişi söyle diyeyim benle pazar gunu görüşüp bundan sonra daha sık görüşeceğiz deyip salı günü ilişşki baslatmış bir ay sonra farkettim benden sakladıgı facede cıkınca ortaya ben onla nişanlanacağım dedi bitti.

ne kadar zaman birlikte oldunuz. ne adi adammış. onu soğutucak kalbini kırcak birşey mi yaptın acaba kendini sorguladın mı hiç ?

ne kadar zaman birlikte oldunuz. ne adi adammış. onu soğutucak kalbini kırcak birşey mi yaptın acaba kendini sorguladın mı hiç ?
1 bucuk sene kadardı zaman zaman ayrıldık barıştık ama sanmıyorum bir hatam olsun. O bana ailem böyle istiyor dedi mecburiyet bir nevi gibi ama bilmem cünkü hiçbirşey demedi başka. Bazen bitiyor sevgiler ayrılıklar oluyor kabullenmesi zor olsada ani olması belki çok üzdü.

Adi.

ailesini öne sürmüş kendi vicdanını rahatlatmak için.. çok zor olmustur unutmak kaç yaşlarınızdaydınız ayrıldığınızda. soruyorum ama bir sakıncası yoktur umarım. ben de yeni bir ilişkiden çıktım da

Yaşım var 30 yaş sorun degil geçti gitti. Üzülme desemde üzüleceksin boşver zamana bırak. Benim geçti sayılır.

ben de atlatamıyorum 21 yaşımdayım ama kesinlikle beni istemiyormuş

İstemezse istemesin yaşın genç daha neler neler çıkar karşına. Her acı insanı biraz daha güçlendiriyor bir de neyi isteyip neyi istemediğini görüyorsun. Öyle herşeye toz pembe bakmıyorsun birazda vurdumduymaz oluyor insan.

o biriyle konusuyor zaten daha fazla onun adını ağzıma almamam gerek sanırım.daha karşına neler çıkar diyorsun da benim pek ümidim kalmadı. çünkü erkeklerin hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum

Elbet iyi olanlarda vardır. Şu an zaten birini düşünmek için erken ben bile ne kadar geç atlattım. . Sonra bakıyorsun birileri gene kalbini attırıyor heyecanlanıyorsun inan olmayacak olsa bende olmazdı oluyor geçiyor herşey unutuyor insan.

Bende sevip sevilmediğim ve senelrce beklediğim için dıyorum kı kader zorlanmamalı.O kadar cok zorladım kı olacak dedım olacak ya hıssedıyorum kaderım dedım ve farkında olmadan bu cumleyı kurdugum her an ıcın kaderlerımızı bıraz daha uzaklastırdım. Allah Bir şeyi oldurmuyorsa Vardır bır bıldıgı demek gerek en guzel senelerımızı heba edıyoruz neden kendımızı degersız hıssettıren varlıklar ıcın.Bırakalım onlar kaybettıklerıne uzulsunler ama bu bız onları beklemeye devam edersek olmayacak kızlar. Inanın ben onu severken şu dünyada basaramayacağım aşamayacağım hıcbır engel yk dıyodum ve ınanın gercek seven böyle dusunur bırı sızın ıcın engeller koyuyorsa araya kı bu ne olursa olsun sevmıyordur bu kadar basıt.Gencız guzelız özgüvenımızı bızden almalrına ızın vermemelıyız.Her katil bir gün suç mahalline döner ve döndüğü gün yerimizde sayıyor değilde zirveye ulasmıs olursakk asıl o maktül olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…