Yine dönecektir, eminim :)
kizlar sizi anlamaya calisiyorum ama bi turlu anlayamadim terkeden sevgiliyi beklemekte ne demek yavv hic hayatta beklemem bnm 4 bucuk yillik bi ilisskim vardi bi kiz arkadasiyla benden habersz mesajlasti diye terkettim onca sene yi silip attim ve o suan askerde kopek gibi de pisman ama donmeyecem ona bekliyo oda döner falan diye ama bosa bekliyor sildim attim cok aci da cektim aslinda hala cekiyorum ama gururum herseyden kiymetli kizlar bnce brz sizde gururunuzu ön planda tutun sevse birakipta gitmezdi emin olun hayat birini yada birseyi beklemek icin cook kisa unutmayin
terkeden ya da terkedilen her erkek er ya da geç geri dönmeyi dener, nedense
Belki hatırlarsınız, yaklaşık bir ay önce konu açmıştım: Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz sevgliniz var mı diye..Kızlaaarr, terkedilip geri dönmesini beklediğim sevgilim bugün beni aradı...Sesini duyduuum. Sizinle paylaşmak istedim.
ne kadar süre sonra döndü bu şekildeBelki hatırlarsınız, yaklaşık bir ay önce konu açmıştım: Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz sevgliniz var mı diye..Kızlaaarr, terkedilip geri dönmesini beklediğim sevgilim bugün beni aradı...Sesini duyduuum. Sizinle paylaşmak istedim.
neden dönmediler ki geneli dönüyor amahiç bir sevgilim geri dönmedi
neden dönmediler ki geneli dönüyor ama
benimki de döner mi ki?Bilmiyom artık :)
valla herkes aynı dertten yakınıyor kelin ilacı olsa kendi başına sürer canım. ben de aynı durumdayım mesela. herkes bu durumda kim ne desin sanaArkadaslar banadaakıl verirmisiniz.3 yıllık erkek arkadasınla ayrıldık ben inat ettim telefonu actım kızdıgım için ben sakinleştigimdede o konusmak istemedi ve ayrıldık.Bi kere olsun aramasını istiyorum sevgisinden eminim ararmı sizce
Sevgisinden eminsen araması lazım.Arkadaslar banadaakıl verirmisiniz.3 yıllık erkek arkadasınla ayrıldık ben inat ettim telefonu actım kızdıgım için ben sakinleştigimdede o konusmak istemedi ve ayrıldık.Bi kere olsun aramasını istiyorum sevgisinden eminim ararmı sizce
neden öyle düşünüyorsun pekisenin konuyu biliyom o iş yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?