Terkedilip, dönmesini beklediğim sevgili...

kizlar sizi anlamaya calisiyorum ama bi turlu anlayamadim terkeden sevgiliyi beklemekte ne demek yavv hic hayatta beklemem bnm 4 bucuk yillik bi ilisskim vardi bi kiz arkadasiyla benden habersz mesajlasti diye terkettim onca sene yi silip attim ve o suan askerde kopek gibi de pisman ama donmeyecem ona bekliyo oda döner falan diye ama bosa bekliyor sildim attim cok aci da cektim aslinda hala cekiyorum ama gururum herseyden kiymetli kizlar bnce brz sizde gururunuzu ön planda tutun sevse birakipta gitmezdi emin olun hayat birini yada birseyi beklemek icin cook kisa unutmayin

gideni beklemek pek te mantıklı değil

ben sevgide guru olacağını düşünmüyorum. ölümüne seviyorsam gururm gözümün önüne dahi gelmez. ben onunla olamadıktan sonra neyleyeyim dünyayı

öyle ama senin o dünyalara değişemedgn kişi seni terkedipte gidiyorsa kusura bakmada canım öyle birini beklemek enayilik onun keyfi isteyecekte geri dönecek bak bakk valla kendi düşncnz ne diyim

körü körüne bağlanmanın faydası kime,zararı kime acaba, önce terk edeceksin neden sevgilin bir halat karıştırdı eee sonra bekleyeceksin neden çok seviyorsun peki karşıdakinin sana saygısı yok olsa dahidemi bekleyececeksin? bence net olmak lazım... sevgide sınama olmaz...

4ay bekledim sonunda geldide ne oldu bügün gene gitti.canım nasıl acıyo anlatamam ne yapıcagımı hiç bilmiyorum

bızde haziran sonu ayrılmıstık bu sure ıcınde baya uzun zaman konusmadık sora bı ara yıen kousmaya basladık sora koptk sora yıne aynısı oldu konusmaya basladık koptk.1bucuk aydr falan hıc konusmuyorduk unuttugumu sanıyordum takı dun gorene kadr.yıne aynı sekılde gorunce kalbım farklı atmaya heyecanlanmaya basladım sankı ılk zamnlardakı gıbı.gorunce konusacagımızıda hıc dusunmezdm cunku en son konusmamızda cok sınırlenıp bayabısey saymıstım.ama dun gayet guzel konustu sasrdım.sızce konusmakal ıyımı yapmısım

ne kadar süre sonra döndü bu şekilde

Arkadaslar banadaakıl verirmisiniz.3 yıllık erkek arkadasınla ayrıldık ben inat ettim telefonu actım kızdıgım için ben sakinleştigimdede o konusmak istemedi ve ayrıldık.Bi kere olsun aramasını istiyorum sevgisinden eminim ararmı sizce

valla herkes aynı dertten yakınıyor kelin ilacı olsa kendi başına sürer canım. ben de aynı durumdayım mesela. herkes bu durumda kim ne desin sana

Sevgisinden eminsen araması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…