Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz biri var mı?

terk edildim, başka birisi için hem de... ve maalesef hala pişman olsun istiyorum..saçmalıyorum dönmeyecek..

Umudunuzu asla kaybetmeyin. Umutlarımız, hayallerimiz yarınlarımız olabilir. Pişman olur, değerinizi geç anlayabilir ve tekrar dönebilir, neden olmasın ?

Gidenin gelmesini , bitenin başlamasını beklemek kişinin kendine yapacağı en büyük kötülüktür.
Herşeye rağmen kendine bir yol çizmeli hayatına yeni bir yön vermeli.
O kendine bir düzen kurarken ben niye hayatımı onun için harcayayım ki.
Gelecekse gelir gelmezse kendi bilir.
Kaybeden o kazanan benim .
Ben değerliyim o benim değerimi bilmedi.
Beklemeye değer mi ? Hayır

Benim anlamadıgım su ki terk eden arkadaslar neyi bekliyor? Terk eden kisiye donmek ozur dilemek bunlar zor seyler ve gurur isi. Kim bitirdiyse toparlayacak olan da odur. Sen adama git demissin simdi de gelmesini bekliyorsun, adım at?

Bu sözleri kendime söyleyebilecek kadar güçlü olabilsem keşke. Ama kişinin elinde olmuyor bazen. Mantık devre dışı kalabiliyo.

Her ne olursa olsun sevdiğinden ayrılmak zor.
Acı çekeceksin.
Umutsuzluğa düşeceksin.
Derin bir nefes al buda geçerde ayağa kalk.
Onu hatırlatan şeylerden uzak durmaya çalış.
Zamanla yaşadığın acıya direncin artacak.
Güçleneceksin. Hayatına devam edeceksin.
Yara derinse arada bir sızlar ama o kadar olacak.
Sonra güzel günler gelecek yeniden sevip sevileceksin.
Hayat bu zorluklar olacak elbette...

bazen o dönse bile ya da dönecek olsa da ilişkinin kendisinin öldüğü durumlar vardır. o zaman dönse nolur dönmese nolur, sebepsiz iç sıkıntıları yaşıyor musunuz siz de

Son düzenleme:
yok donmesını ısteyecegım kısıyı terketmezdım heraldeeee:):) ıyı dusnupp ona gore kara verırdım

Hala sevdiğiniz, yolunu gözlediğiniz biri var mı? Dönmesi için ne yapıyorsunuz?

uğraştım ama bana karşı taş kesildi.. öyle gaddarlaştı ki.. meğer ben onu hiç tanımamışım..başka sevgilisi varmış.. böyle taş olmasının sebebi giden gelmiyor.. ne yazıkk ki..

terk edildim, başka birisi için hem de... ve maalesef hala pişman olsun istiyorum..saçmalıyorum dönmeyecek..

bende senın konumundayım baskası için 4 yıldan sonra terk edıldım pişman olmasını çok ıstyrum çunku haketmedım ama çok acı verıyor ınsanaatlatabıldın mı kaç ay oldu

bazen o dönse bile ya da dönecek olsa da ilişkinin kendisinin öldüğü durumlar vardır. o zaman dönse nolur dönmese nolur, sebepsiz iç sıkıntıları yaşıyor musunuz siz de

yaşıyorum hemde çok acı bi şekılde artık o ve ben var biz yokuz ve artık aslada biz olamayacagımızı bılıyorum... başka ellere gıttı ve daha benleyken onu garatılediği an gitti 4 yıllık canım dedgm ınsan bu ya .. daha gelde guven gelde baskasını sev.. erkekler cok acımasız ve sadece kendılerını dusunuyorlar...

Neden hep böle oluyor? Aşklar, sevgiler zamanında yaşanılmıyor, neden hep geç kalıyo sevgili? İş işten geçtikten sonra dönse ne olur dönmese ne olur...

Evrenin işleyiş biçimi bu demekki vede bizler için hayırlı olan.. :) Ben dönsün istedim sevdiğimden mi hayır sevsem zaten sürekli ayrılalım demezdim benimki zedelenen egomu tamir etmem içindi.. Ama sonra dedim amann dönse ne olur dönmese ne olur bu kadar acıyı yaşattıktan sonra dönse ben onunla mutlu olamamki düşman gözüyle bakarım dedim ve vazgeçtim o anda da o bana dönmek için adım attı..

nekadar süre sonra oldu bu cnm

Mutlaka ki bir gün geri dönüyorlar ama her şey eskisi gibi oluyor mu? Pek değil.Hatta neredeyse hiç değil.Önemli olan gidip de dönmek değil ki döneceksen niye gidiyorsun be adam? Önemli olan bu noktaya getirmeden karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde sorunları halletmek ama olacağın önüne de geçilmiyor.Ayy felsefe yaptım resmen :)

uğraştım ama bana karşı taş kesildi.. öyle gaddarlaştı ki.. meğer ben onu hiç tanımamışım..başka sevgilisi varmış.. böyle taş olmasının sebebi giden gelmiyor.. ne yazıkk ki..

Demek başka sevgilisi varmış.. Bu ne kadar acı verici birşey. İnsan buna nasıl dayanabilir ki? Böyle yapan biri dönmesin zaten.O sizin sadakatinizi, beklemelerinizi hiç haketmemiş.

Ne yazık ki erkekler kadınlar gibi hakikatli ve sadakatli değil. Bu bir gerçek. Kadın değer veriyo, seviyo, sayıyo herşeyden önce güveniyo, sahip çıkıyo. Peki bunun karşılğında ne hakediyoruz? TERKEDİLİŞ... Bunun sonuncunda da kalp kırıkları, hüsran, acı kalıyo onların bize layık gördüğü...

Demek başka sevgilisi varmış.. Bu ne kadar acı verici birşey. İnsan buna nasıl dayanabilir ki? Böyle yapan biri dönmesin zaten.O sizin sadakatinizi, beklemelerinizi hiç haketmemiş.

asla haketmedı benıde o yokken ısteyen çok oldu ama ben bakmadım hep kızdım.. o ıse işe girer girmez ilk benden vazgectı. oysa zor anında ben vardım yanında ..bılmıyorum ama canım hala yanıyor 2.5 ay oldu. bıde ayrıldıktan sonra face hesabının oldugunu ogrendım ve kızla fotosunu kotdu 4 yıl ya yazık gunah.. kım bekler ve bu kadar sevecek onu.. ben zor anında ıssız parasızken sevdım onu okulunu bıtıremezken bunalımdayken ... pekı o kız ?işi gucu yerınde bı adam olarak tanıdı onu ve kız benı bılıyordu hangısı gercek sevgı ... ama bunu Allah bole bırakmıcak bılıyom korkarım kı hıç mutlu olamayacak ama yınede olsun mutlu olsun ama tek bı gun bu kıza ben ne yapmışım farkın avarsın ya.. bu acıyı ona yasatsam o dayanamazdı.. Allahtabn içim rahat vicdan azabım yok namusumla hep bekledım aylarca gelmedı ama sadık kaldım hala benım hayatımda bırı yok çunku benım kendıme 4 yılıma bı saygım var.. insalığı unutmamak lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…