Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz biri var mı?

bende bunu anlamadım madem oyle nıye bana yuzuk takıyosun nıye benı burada bekletıyosun hayal kurmama ızın verıyosun kı madem oyle 4 yılıda gecmıştı nıye benı bu kadar beklettın tamam sevme ama adam gıbı onurunla gıtseydın de senı hep guzel ansaydım ılk sevgılım ınanın çok acı bı durum ...

Giden elbet geri dönüyor peki siz gittiyseniz..başka bi kadınla yattıgını ögrendigimde kapıyı çarpıp gittim ne bi özür ne vicdan hiç bişey yoktu arsız adamda ve onun kadını olmuştum ilk.. Yazıkk ..kii bunları yaptı ne bi özür ne bişey hiç bişey olmadı hayatına hiç bişey olmamış gibi devam etti..bi gün gelicek ve ben o günü bekliyorum hakaret etmek için mi bunları neden yaptın demek için mi hiçbiri için degil ona cvbmı susarak vericem ..
şuan içimde sadece nefret var artık ne bi özlem ne bi aşkk zamanla o nefret bile kalmıcak eminimm..bana bunları yapan bi adamı unutucam nefretle bile hatırlamıcam..sizden tek ricam kızlar karşınızdaki adamlara dikkat edin o büyülü aşk sözlerine degil icraata bakın ve herzaman dimdik olunn hayata karşı.. 5 ay olucak o 5 ayın başlangıcında hayata küsmüştüm degmiyor inanın buna hiç degmiyor bunu sadece zamanla anlıcaksınız zamanla herşey gözünüzün önüne pıt pıt dökülücek..ve geri dönmesini bekliyosanız sadece ayaklar altında oldugunu görmek için bekleyin derim..yanımda kimse olmadı 5 ay süresince arkadaşlarım ki onlarda gerçek arkadaşmı orasını bile çözmüş degilim ilk birlikte oldugun adamı nasıl unutucaksın kızım diyen insanlar öyle bi unutucam kii geçmişi hatırladıgımda gülüp geçicem cahillik işte diye ! )

İnsana da bu acı veriyor zaten. Ben de çok sevdiğim, değer verdiğim ilk ve tek sevgilim tarafından terkedildim. Haketmediğimiz şeyleri yaşamak bize ağır geliyor. Erkek dediğin cesur olur, mert olur, en önemlisi sözünde durur...

Böylelerine erkek bile denmez hatta insan bile denmez. Alahından bulsun. Emin olun ki o ne bu dünyada ne de ahirette mutlu olamayacak. Sizin ahınızı aldı birkere...

İnanır mısınız yorumunuzu okurken gözlerim doldu. Ben de çook bekledim çook. Beni isteyen oldu hiç bakmadım. Ona hep sadakatli kaldım. Gece gündüz yolunu bekledim. Hala da bekliyorum. Biz de 3 yılı bitirdik 4. yıla girecektik. Senelerimi, verdiğim emekleri düşünüyorum da nerde yanlış yaptım diyorum. Bu kadar değer vermem, bu kadar çok sevmem mi hata? Ki terkedildim... Bu kadar basit, ucuz olmamalı insanoğlunun hayatı. İşinin olmasını bekledim, okulunun bitmesini bekledim ama o neyse... Sanırım sevgi emek istiyo, fedakarlık istiyo... Erkekler bunu algılayamıyor...

Son düzenleme:

bazen o dönse bile ya da dönecek olsa da ilişkinin kendisinin öldüğü durumlar vardır. o zaman dönse nolur dönmese nolur, sebepsiz iç sıkıntıları yaşıyor musunuz siz de

tam olarak bunu yaşıyorum... içimde bi yerlerde dönemsini çok istiyorum biliyorum kendime bile itiraf edemesem de ama sonra diorum ki dönse sanki ben eski ben miyim ya da o gözümdeki eski adam mı... koca bir hayır cevabı çarpıyor yüzüme..ama yine de böyle olmamalı böyle çözümsüz olmamalı.. belki de hiçbir şey net olmadığı için kafamızda dönmesini istemiyor Allah.. kim bilir..kısacası tüm gün kendimi düşünürken ve sonunda dönse nolur dönmese nolur derken buluyorum..

Herşey için çok geç kalınabilyr dimi? Dönse de bu kadar yaşanılan acı, üzüntü, gözyaşı nolcak peki... Ama bütün bu çektiğim sıkıntılara rağmen, olsun dönsün yine, hep bekleyeceğim

seven insan sevdiğini bu kadar üzemez kızlar giden kendini düşündüğü için gidiyor ne yazıkki.. bizler bu kadar üzülüyorken onlar orada durabiliyor... ben giden insanın gerçek sevgisi olduğuna inanmıyorumhadi diyelim bi hata yaptı ama bu kadar çok bekletmez ...canı orada acı cekıyorken duramaz .. biz seviyoruz dımı ve emınım şu an bişi olsa başlarına bişey gelse yine en önce biz koşacagız buna emınım...ama onlar gelmez

Bence aşk 2. bir şansı hep hakeder. Ben mesela sevgilim beni terk ettiğinde daha 2 aydır çıkıyorduk ve 13 şubat akşamı ayrıldık. Nasıl koydu bu bana anlatamam. Nefret ettim ondan. Ama gün geldi yine bana geri dönmeye çalıştı. Affetmeyecektim, intikam alacaktım fikrimce. Ama olmadı, insan dayanamıyor; ikinci bir şans tandım ona ve beraberiz şimdi. Bence tekrar olur mu acaba diye düşünülmeli.

Evet kesinlikle biz daha fedakarız, daha sadakatliyiz, ama onlar öle değil.. Terkedip gidiyolar ama geride bıraktıklarını hiç düşünmüyorlar.. Ama giden sevgilime inat güçlü durmaya çalışıyorum, çünkü erkekler bunu kaldıramıyrlar, yani bizi ağlayarak görmeleri ya da onlardan vazgeçemeyeceğimi düşünüyorlar hep.Bizler güçlü durunca da kafalarına saksı düşüyo sanki, bizi tekrar kazanmaya çalışıyorlar... İçimde sakladığım bir gerçek var. Onu hala seviyorum ve bekliyorum dönse yine birşans daha veririm...
Bu arada sormak istedğim birşey var:) Seninle bu konuda baya konuştuk. Fikrini almak istiyorum. :) Biz eski sevgilimle aynı okuldayz o okuyo, ben yükseklisans yapıyorum. Bugünkü dersliklerimiz karşı karşıya. 3 arkadaşıyla birlikte benim sınıfımın önünde bir aşağı bir yukarı geçti normalde de geçer ama sonuçta ayrıldık kendisini gözüme sokmasına gerek yok yani karşılaşmamıza gerek yok ve sınıfıma baktığını gördüm. Ve 1 ay önce ayrılırken o bitti dedi ben de sırf güçlü duruyum diye benim için de bitti seni kalbimden hayatımdan söküp atacam dedim. Acaba kendisini unutmamam için mi burnumun dibine giriyo? Hatırlıyım onu vazgeçmiyim diye mi ? Ne düşünüyosunuz?

Tekrar olması için o ilişkiyi bitirmeye neden olan sorunların ortadan kaldırılması gerekir. Sorun hala var olduğu sürece dönse bile yine gidecektir... Ama dönsün benimki de:) Onu çok seviyoruumm ne kadar kızsam da eminim ondan vazgeçemem ve tekrar onunla devam ederim

aynen bu düsüncelerdeyim 3 ay olacak nerdeyse bi kez hatrimi sorup nasilsin demedi bi yanim istesede artik dönse nolacak sanki diyorum en azindan dönmesin kendisini de gözüme sokmasin unutayim... baska türlüsünü o yapmaz zaten hani söyle gelse kolumdan tutup ne yapiyoruz biz böyle dese gönlümü alsa ama nerdeee... onun icin artk dönse nolur yani

bana 1 kez nasılsın diye mesj attı ki kendisi bana en son konuşmamızda eski sevgilimi sevdiğimi fark ettim benden umudu kes diyen biri.. ben cevap yazmadım yani ne yazabilirim ki bu soruya.. o da bi daha hiçbir şey yazmadı.. eğer gerçekten benimle irtibata geçmek istese ztn o msj o kadarla kalmazdı..eğer adam gibi adam olsaydı da kafamı karıştırmamak için o msjı atmazdı yani o nasılsın diye sorması da anlamsız ki..hatta insanın kafasını karıştırıyor...hala bi umudun oluoyr olmamalıyken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…