bana 1 kez nasılsın diye mesj attı ki kendisi bana en son konuşmamızda eski sevgilimi sevdiğimi fark ettim benden umudu kes diyen biri.. ben cevap yazmadım yani ne yazabilirim ki bu soruya.. o da bi daha hiçbir şey yazmadı.. eğer gerçekten benimle irtibata geçmek istese ztn o msj o kadarla kalmazdı..eğer adam gibi adam olsaydı da kafamı karıştırmamak için o msjı atmazdı yani o nasılsın diye sorması da anlamsız ki..hatta insanın kafasını karıştırıyor...hala bi umudun oluoyr olmamalıyken..
aynen bu düsüncelerdeyim 3 ay olacak nerdeyse bi kez hatrimi sorup nasilsin demedi bi yanim istesede artik dönse nolacak sanki diyorum en azindan dönmesin kendisini de gözüme sokmasin unutayim... baska türlüsünü o yapmaz zaten hani söyle gelse kolumdan tutup ne yapiyoruz biz böyle dese gönlümü alsa ama nerdeee... onun icin artk dönse nolur yani
Gerçek bu olsa da, sanki birgün arayacak, dönecekmişcesine beklemeye devam ediyoruz. Benim kapılarım ona hep açık, tek arzum dönmesi. Belki ilişki yıpranmış olur, eskisi gibi olunmaz denilebilir, ama karşılıklı sevgi olduğu sürece herşey aşılabilinir...
ne güzel ümidini Yitirmeden bekliyorsun ve sen böyle kararli kaldikca eminim hersey eskisinden de güzel olacaktir.... ben dönecegini biliyorum ama o kadar yiprandim ki onu da yiprattim ailelerimizden kacip gitmeden mutlu olamayacagiz bunu da o göze alamaz onun icin umut etmek istemiyorum biran önce unutmak istiyorum... ask ugruna 4 yil cok seye katlandim ama tek tarafli saygi olmuyo onun ailesinden hic göremedim bu saygiyi ve hep askimiz icin sustum herseye onun icin sustum ve hersey benden gitmis bunu daha iyi farketmeye basladim simdi aslinda cok seviyorum hala ilk günkü gibi asigim ama göz göre göre kendimi bu atese atmak istemiyorum onun icin unutmak zorundayim gelmesin de
Gönüle ağır gelen herşey aslında bizim için en hayırlı olandır...Bizde de durum tam tersi ben onun ailesinden hep destek gördüm o ise benim ailemden dert yakındı. Aslında gereksiz bir dert yakınmasıydı. Kendi kafasında ne kurduysa ona inandı ya da inanmak istedi neyse artık sonuçta gitti.. Belki o da sizin gibi düşündü kendimi ateşe atamam
dedi. Ama bana niye acı çektiriyo o zaman? Kendisini niye bana gösteriyo? Niye karşıma çıkıyo? Belki de onu unutmama da korkuyo, ondan vazgeçerim diye düşünüyo... Umarım herşey gönlümüzce olur
10 gün sonra 1 sene olacak ayrıldığımız.
Ayrıldığımız zamanlar gerizekalı için ne kadar da üzülmüş , ağlamıştım
Değersiz birine değer vermiştim çok pişmanım.
Yanarım o akan gözyaşlarıma ..
Ama şimdi aklıma bile gelmiyor bazen diyorum ki iyi ki de bitmiş..
Allah'ıma şükürler olsun ki ayrılmışım ondan çünkü devam etseydi daha fazla acı çekecektim.
Yani diyeceğim o ki kızlar ;
Sakın benim düştüğüm hataya siz de düşmeyin
Ağlamayın bi değersiz için sevseydi gider miydi hiç ?
O döktüğünüz gözyaşına bile değmez onlar.
Şimdi kalkın silkelenin
Dönmesini de beklemeyin.
O kaybetti kazanansa SİZsiniz..
benim acım dinmiyor. bi erkek nasıl bu kadar kötü olabilir ..bana söylediği kelimelerle ona yorum yapmış tesadüf gördüm.. insan kaldıramıyor ya.. güvenmeyın hiç bi erkeğin sözüne güvenmeyin 4,5 yıl kadar sure oldu anında baska bırı anında ya... çok zor.. nasıl gececek kı gecmıyor ıste .. o hayatını surdurur .. ama sız ..
Evet kesinlikle biz daha fedakarız, daha sadakatliyiz, ama onlar öle değil.. Terkedip gidiyolar ama geride bıraktıklarını hiç düşünmüyorlar.. Ama giden sevgilime inat güçlü durmaya çalışıyorum, çünkü erkekler bunu kaldıramıyrlar, yani bizi ağlayarak görmeleri ya da onlardan vazgeçemeyeceğimi düşünüyorlar hep.Bizler güçlü durunca da kafalarına saksı düşüyo sanki, bizi tekrar kazanmaya çalışıyorlar... İçimde sakladığım bir gerçek var. Onu hala seviyorum ve bekliyorum dönse yine birşans daha veririm...
Bu arada sormak istedğim birşey var:) Seninle bu konuda baya konuştuk. Fikrini almak istiyorum. :) Biz eski sevgilimle aynı okuldayz o okuyo, ben yükseklisans yapıyorum. Bugünkü dersliklerimiz karşı karşıya. 3 arkadaşıyla birlikte benim sınıfımın önünde bir aşağı bir yukarı geçti normalde de geçer ama sonuçta ayrıldık kendisini gözüme sokmasına gerek yok yani karşılaşmamıza gerek yok ve sınıfıma baktığını gördüm. Ve 1 ay önce ayrılırken o bitti dedi ben de sırf güçlü duruyum diye benim için de bitti seni kalbimden hayatımdan söküp atacam dedim. Acaba kendisini unutmamam için mi burnumun dibine giriyo? Hatırlıyım onu vazgeçmiyim diye mi ? Ne düşünüyosunuz?
Sizi çok iyi anlıyorum böyle bir durumu kaldıramıyorsunz tabiki. Size açıkça bitsin deseydi bu kadar koymazdı size, ama bu şekilde alçakça bir harekette bulunması çok gurur zedeleyici. Ona inat toparlanın, sizi güçlü görsün. Ben de sevdiğim erkek başka, o beni bırakmaz, ben ona güveniyorum diyordum. Ama yanılmış... Çok güvendiğim erkek beni bıraktı. Bu kadar basitmiş yani. Üzülmeyin. Gerçi size söylüyorum ama benim durumda da aynı. Çok acı çekiyorumSizin bir konuda yorumunuzu almak istyorum kendi açtığım bu konuda size yorum yazmıştım 5. ya da 6. sayfada olması gerek. Bi incelersenz yorumunuzu bekliyrm :)
canım sevgılın nasıl bırı bılmıyorum hanı ınatcımı grurmu yapar mı ama bencede seni görmek için geçmiş olabılır.. çunku ıstemeyen bı erkek kaçabıldığı kadar kaçar ben oyle dusunuyorum.. ne bilim ya bı adım atsan mı? yalvarark falan degıl ama güçlü bi şekilde bi konuşmak istesen .. belkıde grur yaptı o da şimdi tam neler yasadınız bılmıyorum ama bı dusun en ıyı sen tanıyosun.. eger adım atmdan olmayacaksa bı adım at tatlım ya.. sevdıgını tamamen kaybetmekte asırı zor...insan o gelsın yapsın ıstıyoda bazen işte olmuyo bu..aynı yerde olmanız avantaj konuşurken zaten gözlerınden herseyı anlarsın.. sende yolunu çizesin dusunsene ben bı kızla gormesem hala beklıyodum onu.. boşu boşuna... sana umut vermek ıstemıyom ama sankı senı merak etmış gıbıme geldı .. ama bunlar benım fıkrım en ıyı sen anlarsın canım
adam gıbı karsıma gecseydı bu kadar uzulmezdım ama karsıma gecınce hala sevdıgını dıyodu tam yalancıymış oraya gıdıncede o kızı... şimdi ona sevdiceğim yazmış.. bana derdi o kelımeyı hep....mıden de mı bulanmıyo be adam... erkeklerden o kadar sogudum ki...
Düşünmemeye çalışın onu... Yaptıklarını boş verin kime ne diyosa desin. Dünya onun etrafında kurulu değil. Sizin de bir kalbiniz var, duygularınz var, onun sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin. Sevginin tam karşılığını veremiyolrla. Verilen emekler, yıllar, göğüs gerilen sıkıntılar bunlar boş değildi ki demekki onlara göre biranda siliniyo. Şimdi başkasını seviyormuş, yarın birgün onu da bırakıp başkasına gitmeyeceği ne malum? O kız da umarım gerçek yüzünü anlar. Sonradan üzülmez.Onu aklınıza bile getirmeyin ne hali varsa görsün kendinize hep böyle söyleyin. Yakın zamanlarda hiç konuştunuz mu ya da msj attınız mı?
benı bıraktı hemen faceye fotosunu koydu gordugum an kötü oldum çünkü asla ummuyodum. aradım o gun işte bana sen kimsin de benı arıyosun neyımsın dedı 5-6 kez öfkeyle ve sonra ben çok mutluyum dedi .. bende kapadım.. böyle işte ayrılmadan bı hafta oncede sevıyom dedı hedıye getrdı.. o gunden sonra ne aradım ne bişey zaten nasıl arayayayım ki4 yılı hemen sıldı ve okadar emegım varkı zoruma gıden bu adam gıbı gıtse yeınle lafım olmaz .. once terk ettı sonra facesını gordum arkadasları o çok mutlu dedi sonrada kızla foto koydu arda arda o kadar sey yasadım kı..bunlar ben çok yıprattı
hiç bi zaman terk edilmedim
hep terk eden ben oldum
aslada pişman değilim
geri dönmem için çok yalvardılar ama dönüp arkama bile bakmadım
biten bitti çünkü
siz de öyle yapın biteni tekrardan varetmeye çalışmayın
ne kadar ulaşılmaz olursanır o kadar da yere göğe sığdırılamaz olusunuz
burnunuz hep havada dimdik olun
kendinizi asla değersiz yapmayın ki
size karşı aksi bi cesarette dahi bulunasın
bırakın geçmiş geçtiğiyle kalsın
siz hiçbişi kaybetmediniz
yolunuz açık devam edin
Bir anda insan nasıl aşık olabilir nasıl birini hemen sevebilir, ilişki biter bitmez, hiç anlam veremiyorum buna. Bence bu adam o kızı sevmiyor, inanmıyorum. Zaman geçirmiyo çalışıyo. Bu kadar hemen olmaz zaten, ki gitmeden sizi sevdiğini söylemeiş. Böyle bir tutarsızlık söz konusu. Üzülmeyin demekle olmuyo ama yapacak başka birşey de yok ki. Siz bu adamdan sadece tek birşekilde intikam alabilirsini, o da onun yaptığı gibi kalleşçe bir davranışla değil, güçlü durarak, onunla ilgilenmeyerek, kendi yolunuza devam ederek, en önemlisi de her nekadar zor olsa da UNUTARAK...
mehpar gtmeden önce mektup verdi ondada bensenle ömür boyu varım sen varmısın yazmışbende anlamadım oraya döndü degıstı hemen ama .. işte keşke bıgun karsıma çıksa.. ama cesaret edemez buna emınım...
fırsatım oldu ayrıldık ertesı gun bana bırını söylediler tanışmak ıstedi kabul etmedım 1 ay sonra geldı yıne karsısına cıkmadım gerı gttı .. ben istesem yapardım ama karakterıme tersama o yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?