terkedilişim mutsuzluğum içime atamıyorum :(

hande duygulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
28
4
1
32
merhaba arkadaşlar;

çok ama çok mutsuz yıpranmış büyük bir savaştan yenik çıkmış gibiyim. Cephanem dağıtılmış kendime saygım bitmiş neden bu savaşta hayattayım mı keşke ölseydim der gibiyim ...

çok sevdim onu oda beni çok sevdi uzak mesafelerden ilişkimize arkadaşlarımız vasıtasıyla başladık. aslında dış görünüşü dışında hiçbirşeyi bana ugun değildi daha ilk günden yürümez dediğim bir ilişkiydi. ama tam tersi oldu bir serüven başladı aramızda. benim doğrularım onun doğruları oldu masal gibi...

Ailesiyle tanıştım sonra arkadaş gibi oldum hepsiyle o benim ailemle tanıştı tanışma oldu yani böyle herşey mükemmel hiç yanlışsız devam etti. mutlu son varmıdır hayır yoktur. en azından benim hikayemde. bu kadar güzel hikayeden sonra birgün aradı ve bitti dedi hakaretler etyi bana ne olduğunu anlayamadım. arkadaşlarımla konuştu ayrılık sebebini onu çok sıkmış olmam olarak söyledi sürekli telefonla konuşmaktan sıkıldığını söyledi. aşkının bittiğini söyledi ben şok. bu kadar güzel hiakeyede allahım neler duyuyordum hemde bana değil arkadaşlarıma yapılan açıklamalarla.

Sonra benimle konuştu sevgisinin zamanla bittiğini tekrar sevmek için uğraştığını ama başaramadığını söyledi. benim durmam gerekirdi. bunca şeyden sonra ama ben aşığım seviyorum bırakamadım aradım aradım aradım oda hakaret etti etti etti. şimdi sonuç diyeceksiniz. sonuç ben o gelsin istiyorum nasıl gelir tekrar beni nasıl arar ister ayrı ilerdeyiz. (benim gibi biriyle asla beraber olamaycağını benim melek gibi olduğumu eğer biriyle olursa beni özleyeceğini söyledi) ne yapmalıyım en azından geri dönsün diye ne yapmalıyım

hayır benim doğurlarım onun çok dışarı hayatı yaşaması alkolü tüketmesi vs. idi ama o şuan bambaşka biri namaz kılıyor mesela bu kadar değişti.

Uzatmanın manası yok , adamın geri döneceği varsa da dönmez. Bu durumda dönmesinde zaten.

Hayaller hayatlar. Uzaktan uzağa ne bekliyodun? Adam elini tutacağı, sarılacağı canlı kanlı sevgili istiyo. Telefon telefon nereye kadar?

O masal gibi dedğiniz şey aslında dünyanın en yanlış işi. Benim doğrularım onun doğruları oldu demişsiniz. Aklı başında, kişiliği oturmuş hiç kimse bir başkasının doğrusunu kendi doğrusu olarak benimsemez. Bunu yaptığını söyleyen ya da gösteren insan ya olgunlaşmamıştır ya da numara yapıyordur. Eninde sonunda bir yerden patlak verir sizin yaşadığınız şeyde olduğu gibi.

Adam sizi artık sevmediğini, sevgisinin bittiğini net bir şekilde söylemiş. Sevmeyen bir adamın dönmesini sağlamak için bir şey yapamazsınız. Hem bu kadar aciz olmayın yahu. Adam sizi terketmiş, sevmediğini söylemiş, hakaret etmiş daha ne kadar alçalacaksınız? Gururunuz yok mu?

Sevmediğini söylemesi yeterli bir sebep değil mi ayrilik icin.
Neden geri donmesini istiyorsunuz. Daha fazla arayıp iyice saygısını kaybetmeyin gözünde. Önünüze bakın artık. Sevmiyorum diyen bir insan geri dönse ne olur yahu

Hevesi gecmis birakmis... uyanin artik...aramayin hatta dusunmeyin bile...lutfen bu erkek milletine yuz vermeyin ilgilenmeyin lutfen

Mutlulugunuzu 1 kici boklu erkege bağlamayin lutfen. Ne yani donmezse öldün bittin mi allah korusun. Yasam destek unitesi mi bu adam.Ayrıca istemiyorsa cehenneme kadar yolu var. Lütfen yalvarmaktan vazgecin yoksa döneceği varsa da dönmez. He bu saatten sonra dönse ne yazar onu da düşünün..

psikolojisi bozulmuştur dine verdiyse kendini hele ki kuran okumadan bu hocalardan dinlediyse vay haline. geri istiyorsan rahat bırak gerekirse 2 ay kendine vakit ayır düşünmemeye çalış ondan sonra yoklarsın baktın hala aynı yepisyeni ilişkilere merhaba de

Ben zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.

olmazı oldurmaya çalışmayın lütfen
seni artık sevmiyorum dıyen bi adam var
sizi sevmeyen biriyle omur gecirmek kendinize yapacağınız en buyuk haksızlık olur
o yuzden ikna etmeye calışmayın lütfen
gerçeği kabullenerek baslayın

Ben zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
ee nolcak kapına geri gelince.
bence böyle kendini yiyip bitirme.
pişman filan olmuyor kimse kolay kolay
adam ne diye pişman olacak?
ilişki yürümemiş bitirmiş.
suçu nedir?

hayır benim doğurlarım onun çok dışarı hayatı yaşaması alkolü tüketmesi vs. idi ama o şuan bambaşka biri namaz kılıyor mesela bu kadar değişti.

Değişmemiş sen istiyorsun diye
tamam demiş.
Bir gün yaparsın 2 gün yaparsın ama 3. gün
ehhh dersin yaa o da yeter be demiş sadece.
Kolay değil olmadığın gibi yaşamaya çalışmak.
Haklı.

benim burda suçum ne ben ona zorla olalım demedim ilişkinin başındayım buyum kardeşim işine gelirse dedim oda tmam dedi. bunca yılın yalanının acısı neden benim o neden mutlu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…