- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi hande duygulu
-
Direkt katılıyorumpsikolojisi bozulmuştur dine verdiyse kendini hele ki kuran okumadan bu hocalardan dinlediyse vay haline. geri istiyorsan rahat bırak gerekirse 2 ay kendine vakit ayır düşünmemeye çalış ondan sonra yoklarsın baktın hala aynı yepisyeni ilişkilere merhaba de
Ben zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
ben onu hala seviyorum maallesef seviyorum o iki gün önce aşkından ölüyorum deyip iki gün sonra nefret ediyorum diyebildi ama ben diyemiyorumah bu ego,ahh,ego zihin işbirliği,sonuç,senın egon yara almış
Ohooo o iş zamanla o da olursa kaldı ki pişman olsa bile söylemeyebilirBen zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
Boşversene yahu ne olacak intikam alınca. Başın göğe mi erecek. Demekki sana göre değilmiş. Böyle sürekli onu düşünerek canını yakmanın bir manası yok. Hemen kendine başka meşgale bul. Hem adam hakaret etti diyorsun ya sen uğraştıkça o da daha kötü şeyler yaparsa daha çirkinleşiyor daha iyimi olacakBen zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
zamanla diceksin,daha çokkk tazeben onu hala seviyorum maallesef seviyorum o iki gün önce aşkından ölüyorum deyip iki gün sonra nefret ediyorum diyebildi ama ben diyemiyorum
benim gibi biriyle asla beraber olamaycağını benim melek gibi olduğumu eğer biriyle olursa beni özleyeceğini söyledi
vicdan rahatlatıyordur hocası öyle emretmiştir yeterince kırmamış gibiBu nasıl bir ikilem?
Hakkaten bunu anlayamadım.
Ben zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
bugün çok yakın bir arkadaşı ile konuştum kardeşi gibi bana sen üzülüyorsunda onun üzülmediğini nerden biliyorsun dedi bende aklımı karıştırma dedim.Ne itici kadınlar var . Zevk alıyorlar başkası uzuldukce. Ne komik ne komik .
Canım dediğim gibi sessiz ol . Hiç konuşma yokmuş gibi davran o zaman gelebilir
Konuşma yakın arkadaşıyla filan da .bugün çok yakın bir arkadaşı ile konuştum kardeşi gibi bana sen üzülüyorsunda onun üzülmediğini nerden biliyorsun dedi bende aklımı karıştırma dedim.
pişman olması için bi hata yapmış olması gerekir.. ben ortada bi hata göremiyorum.. sevgisi bitmişken devam etse asıl hata o olurduBen zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?