terkedilişim mutsuzluğum içime atamıyorum :(

Adam alkolü ve gece hayatını özlemiş, sizin doğrularınızı size iyi görünmek için kabul etmiş gibi gözükmüş. Sizinle aynı doğruları olan başka birileri vardır. Artık onu unutun arayıp sormayın.

Direkt katılıyorum
Lütfen kimse sadece namaz kılıyor diye hidayete ermiş sanmasın artık
Bitmiş gitmiş, kendinizi unutmaya adayın bence

Ben zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.

Niye pişman olsun? Sevmiyor adam, bitmiş sevgisi. Bu ah edecek, intikam alacak, can acıtacak bir şey değil. Sevgi, aşk zamanla bitebilir. Emek verdim diye arkasından ağlanmaz. Kadınların şu emek verdim tribine de hastayım. Vermeseydin, zorla mı verdirttiler?

Ben zaten onunla barışmak istemiyorum sadece pişman olsun isitiyorum çünkü ona çok emek verdim aileme kadar girdi pişman olması gelmesi benim için çok önemli.
Boşversene yahu ne olacak intikam alınca. Başın göğe mi erecek. Demekki sana göre değilmiş. Böyle sürekli onu düşünerek canını yakmanın bir manası yok. Hemen kendine başka meşgale bul. Hem adam hakaret etti diyorsun ya sen uğraştıkça o da daha kötü şeyler yaparsa daha çirkinleşiyor daha iyimi olacak

Biraz sakin kal bakalım .
Arama sorma

Dönerse o şekilde döner

Gelip ayağına kapanacak. (Ayağa kapanma lafının da hastasıyım) sen de hayır deyip ego tatmini mi yapıcaksın? Üzgünüm canım. O terk etmiş seni. Daha gelmez.

Ne itici kadınlar var . Zevk alıyorlar başkası uzuldukce. Ne komik ne komik .

Canım dediğim gibi sessiz ol . Hiç konuşma yokmuş gibi davran o zaman gelebilir

Ne itici kadınlar var . Zevk alıyorlar başkası uzuldukce. Ne komik ne komik .

Canım dediğim gibi sessiz ol . Hiç konuşma yokmuş gibi davran o zaman gelebilir
bugün çok yakın bir arkadaşı ile konuştum kardeşi gibi bana sen üzülüyorsunda onun üzülmediğini nerden biliyorsun dedi bende aklımı karıştırma dedim.

bugün çok yakın bir arkadaşı ile konuştum kardeşi gibi bana sen üzülüyorsunda onun üzülmediğini nerden biliyorsun dedi bende aklımı karıştırma dedim.
Konuşma yakın arkadaşıyla filan da .
Hiç muhattap olma .
Ben bir kere birini terketmistim o sustukca benim egom zedelenmisti.
Ben dönmek istemistim.
Yalvarsa hiç dönmeyi düşünmezdim bile.
Ne kadar susarsan o kadar kazanirsin

Giden hiç bir erkek asla pişman olmaz. O meleksin lafları falan yalan hikaye zaten vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar.

pişman olması için bi hata yapmış olması gerekir.. ben ortada bi hata göremiyorum.. sevgisi bitmişken devam etse asıl hata o olurdu yolunuza bakın bence.. bu sizinki de aşk sevgi falan değil hırs gibi gözüküyo.

Dönmez hanımefendi dönmez..Dönmesini zaten istemeyin..Dönerse eskisi gibi dönmeyecek zaten..Hem bir kere giden daha sonra da gider..Aklına gitmeyi koymuş göze almış bunu..Bırakın aramayın silin geçer..Sizin o olmadan da bir hayatınız vardı..Gene olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…