- Konu Sahibi dertlikedi
-
karşısındaki insana zerre kadar hisleri olan birinin bu cümleleri kurabileceğini gerçekten düşünebiliyormusunuz.....ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi.
karşısındaki insana zerre kadar hisleri olan birinin bu cümleleri kurabileceğini gerçekten düşünebiliyormusunuz.....sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm başkası vardır yoktur bilemem yorulmuştur, bunalmıştır, yada monotonlaşmıştır onuda bilemem ama bitirmiş....
Evet bi adım ötesi Yüzsüzlük olarak görülecek, zor da olsa artık kendi hayatına bak zira sevseydi gidemezdi.
Bu böyle cidden konu sahibesi...
İki konumda da adım adım yazdım, oku istersen...
Alışkanlık tam da böyle biseydir iste. Kendinize zaman verin. Varligina nasil alistiysaniz yokluguna da alisacaksiniz. Sadece zaman ve sabır. Sizi istemiyor çünkü. Başka ne yapılabilir ki vazgeçmek dışında...Sevgimin aliskanlik olmadina sonsuz eminim hayatimda olsun baska bisi istemiyorum yeter ki yanimda olsun ben bu sekilde uzulim daralim aglim ama yeter ki donsun yeniden
Tesekkur ederim okuycam
12 yilimiz var baska biri olmadina cok eminim gercekten ama bu sevip sevmedigi kismini degistirmiyor tabii ki bu arada ben cagirmadim konusmak icin msji ben attim cagiran direk o oldu sonuc olarak bunca yilin ustune canimin ne kadar yandini tahmin edersiniz allah kimsenin basina vermesin
her konuda soru soracan illa alakali alakasiz.. ne yapacan burclarini?Off off. Cok üzüldüm gercekten. Üzmek istemem ama baska biri olabilir. Burclariniz ne?
Yengeç olan o mu?Baska biri olmadina eminim psikolojik sorunlari var hala yapamadiklari yuzunden kendini insanlardan ailesinden herkesten uzaklastiriyor simdi sira bana geldi yengec ve yay
Zor bir durumdasın anlıyorum ama sevgilin artık seni sevmiyor bunu kabullenmelisin. Gerçekten seven hiçbir erkek(ne kadar sorunları olursa olsun ) hayatına devam et başkası olursa onunla ol demez. Seni başkasına bırakmaz. Unutup hayatına devam etmelisin. Bu durumda başka Şansın yok malesef...Arkadaslar herkese merhabalar. Kisaca anlatmaya calisicam benim ilk ve tek iliskim oldu. Bu insanla uzuuun cok uzun yillardir birlikteydik. Hayat bi sekilde bizden yana olmadi neredeyse 30 yasima geldim ve hala evlenemedik istemedigimizden degildi sartlarimiz hic olmadi. Gecen yil iliskimiz ciddi anlamda bozuldu buyuk bir kavga ettik ve ondan sonra seni artik sevemiyorum diye bir daha donmemeye karar verdi. Allem ettim kallem ettim iki aylik ayriliktan sonra iliskimizi toparladik. Bir yil boyunca gayet mutlu bir sekilde devam ettik. Son bir hafta kala yine ayni soguk moduna girdi ve denedigini yine de sevemedigini artik beni soyledi ara verelim dedi ikimizi de mahvetmek istemiyorum diye. Tamam dedim bir ay gecti hala tik yoktu ben msj attim ve hemen gelip konusmak istedi. Geldi ve dun gercekten sorunumuz olmadigi halde ayrildik. Belki ileride kafamk taslara vurucam ama su anda seni ask anlaminda sevmiyorum dedi. Bana birak belki zamanla ben donucem sana ama ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi. Ben inislerim cikislarimla sana eziyet etmek istemiyorum. Benden sana hayir gelmez istedin gibi mutlu edemem seni dedi. Benim canimdan can gidiyor su anda. Gercekten dayanamiyorum ona hic kizmiyorum sarilarak aglayarak ayrildik ve ne yapicagimi hic bilmiyorum. Ne olur bisiler soyleyin bana. Pisman olup doner mi akli basina gelir mi zamanla her sey duzelir mi ben ne yapmaliyim bunun ustune mi gitmeliyim beklemeli miyim hic bisi bilmiyorum canim cigerim yaniyor gercekten iki gundur tek lokma yemedim acimdan öluyomusum gibi hissediyorum. Yardim edin bana ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?