terkedilmek

ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi.
karşısındaki insana zerre kadar hisleri olan birinin bu cümleleri kurabileceğini gerçekten düşünebiliyormusunuz..... sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm başkası vardır yoktur bilemem yorulmuştur, bunalmıştır, yada monotonlaşmıştır onuda bilemem ama bitirmiş....

Tesekkur ederim :'(

Sarilarak ayrilmak felan bunlara aldirma.
Seven yaninda olurdu..
Bitirmezdi ..

Bosuna kendini uzme .
Beni bu bahanelerle terk eden Erkegin birdaha yuzune bakmazdim ..

Sevgimin aliskanlik olmadina sonsuz eminim hayatimda olsun baska bisi istemiyorum yeter ki yanimda olsun ben bu sekilde uzulim daralim aglim ama yeter ki donsun yeniden
Alışkanlık tam da böyle biseydir iste. Kendinize zaman verin. Varligina nasil alistiysaniz yokluguna da alisacaksiniz. Sadece zaman ve sabır. Sizi istemiyor çünkü. Başka ne yapılabilir ki vazgeçmek dışında...

Tesekkur ederim okuycam

Cok üzüleceksin ama seni sevmeyen biri ile olmak daha kötü.
Aklını toplamaya calıs, ben de öyle yapmaya calısıyorum. Elim kolum kesik gibi sanki, ama atlatılacak.
Bana kalırsa geri dönüsünüz yok. Olsa bile simdilik yok.

12 yıldır sizinle evlilik yoluna girmemiş bir adam ! sonra da sizi sevmediğini söyleyen bir adam ! bırakın ne hali varsa görsün, sorunları varsa 12 yılını çaldığı birinin ahıdır diyorum, "oh olsun" diyorum, daha beter olsun diyorum !!!

Sana 'hayatına biri girerse sev onu' diyen biri senden çoktan gitmiş zaten. Bu demek oluyor ki o da başkalarına hazır. Ama erkek değil mi işte, yine de, 'belki dönerim' kapısını da aralık bırakmayı da ihmal etmemiş. Ne denir ki. . Belki şu an sen yaşına da takılıyorsundur, bu yaştan sonra zorlanırım diye düşünüyorsundur ama bence buna hiç takılma ve önüne bak. Sen sevsen de o gitmiş. Sen de arama sorma onu, onun istediği gibi. Dönerse de kabul etme. O aralık bıraktığı kapı var ya, olağan gücünle çarp suratına defolsun gitsin. Bi insanın hayallerini çalmak kolay mı öyle ?!?!

Zor bir durumdasın anlıyorum ama sevgilin artık seni sevmiyor bunu kabullenmelisin. Gerçekten seven hiçbir erkek(ne kadar sorunları olursa olsun ) hayatına devam et başkası olursa onunla ol demez. Seni başkasına bırakmaz. Unutup hayatına devam etmelisin. Bu durumda başka Şansın yok malesef...

Adam "seni ask anlaminda sevmiyorum"diypr daha ne demeli anlaman icin? Coktan bitmis iliskiniz sadece senin kendi deyiminle allem etmen kullem etmenle olacak sey degil. Kusura bakma da hic mi gururun yok:-( asktan cok daha önemli seni istemeyeni sen hic istemeyeceksin!

Adam sıkılmış ilişkinizden yeni heyecanlar arıyor gibi geldi bana. Hiç arama sorma, hayatına devam et bunu gerçekten yap, arkadaşlarınla gez eğlen, yeni insanlarla tanış o zaman belki döner. Peşinden gider arar sorarsan, hayatına devam etmez onu beklersen asla dönmez.

sanırım başkasına gönlü kaymış gibi.
sizde boşuna üsteleyip durmayın. sizin ittirmenizle olmucagını görün.
gecicektir. şuan katlanılması zor gelebilir. ama biraz zaman.

12 yildir evlenemedik sartlar birturlu uygun olmadi , isteyen ne sartlarda evleniyor haberin var mi 12 yilda tukursen göl olurdu simdiye kadar uzgunum ama sen sadece oyalanmissin 12 yilin calinmiş bu iliskininde ruya gibi gittigini hic mi hic sanmiyorum seni cok sevdiginden ve baska biri olmadigindanda bu kadar emin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…