terkedilmek

Bence bu ilişkiyi beyninde bitirmeli, ondan umudunu kesmeli ve kendi hayatına bakmalısın ..
Eski sevgilin seni kırmadan ayrılmak istemiş ..
Umut olsaydı hiçbir erkek sana ''başkası karşına çıkarsa onla ol'' demezdi ..

"Issız adam"...
Birak ya bu yastan sonra hayatina bak

Üzgünüm ama biri var gibi. Yoksa insan sevdiği ask anlamında sevmiyormus yeni farketmiş galiba neyse, yaninda mutlu olduğu birini neden bırakır ki sen bırakır misin mesela?
Adamın yaşının 30 olduğuna inanamiyorum. Çünkü sana söylediği beni bekleme ama bir gün belki severim seni donerim lafını en son lisede çocuğun teki diyordu bana.
Bence onu bir guzel unutmaya çalışarak, ona en guzel cevabi vermiş olursun.
Çünkü döndüğünde seni orda bulacagindan emin.

hiç bir erkeğin arkasından ağlanıp gözyaşı dökülmez çünki hiç biri buna değmez...
şuan acı çekiyorsunuz ya birkaç ay sonra sizde çaldığı 12 yılınız için ahh ediyor olacaksınız...
üzülün ,ağlayın, bağırın çağırın, acının dibini yaşayın bu en doğal hakkınız ama asla gideni geri getirmek için onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almayın..
inanın geçiyor yaşadıklarınızda size en güzel tecrübe oluyor..

adam resmen diyor ki sen beni gerçekten seviyorsun ve bu bana batıyo
kendini geri çek ben senin peşinden koşayım
ciddi söylüyorum bunu söylüyor ayrılmak istediğinde tabii bu senin kararın ama şuan da gidersen tamamen biter benimde bi hayatım var kendime yeni bi düzen kurucam deseydin bi ay değil bi hafta sonra dönerdi.

bence adam sana dürüstçe geçen sene söylemiş senin zorlamanla bir yıl daha devam etmiş.bence karşında gerçekten düzgün bir adam varmış seninle takılıp aldatabilirdi de.artık yapacak birşey yok insan sevmiyorsa sevmiyordur.

Sevgimin aliskanlik olmadina sonsuz eminim hayatimda olsun baska bisi istemiyorum yeter ki yanimda olsun ben bu sekilde uzulim daralim aglim ama yeter ki donsun yeniden

İste buna aliskanlik deniyor zaten. O sizi sevmiyor artik buyuk ihtimalle. Hic arayip sormassaniz belki aradigini bulamayip geri gelir. Ama o saatten sonra buldugu, biraktigi gibi kalmaz. Bence unutmaya calisip yolunuza bakin. Kimse kimse icin ölmuyor zaten. Ask acisi zamanla hafifleyip ucuveriyor.

Kesinlikleeee. Insanlara deger gormek yuk gibi geliyor. Onlara kaldiramayacagi yukler yuklemememiz lazim.

Bence hayatında başka biri var sanada açık kapı bırakmış kafam estiğinde dönerim diye yani anlamı şu kızsız kalırsam seni bulurum.Gönül bu ne kadar laf anlatamasanda ilişkilerde hep bencil olmak gerekir seni üzen bir insan için neden gözyaşlarına yazık edesin ki..Tek ihtiyacın zaman tabiki..unutulur emin ol..

Uzun coook uzun ilişkilerde maalesef o bir türlü evlenilemeyen adam sizi terk etmesine sebep olan kimse ile kısa hem dr çok kısa zaman sonra evleniyor. Benim başıma gelmedi ama cevremde o kadar fazla oldu ki bu olay artık kanıksadım. Kısacası başka biri var. Kendinizi hırpalamayın.

uzun süren ilişkiler sanırım aşk bitiyor ve alışkanlığa dönüşüyor karşısınada etkilendiği başka biri çıkınca alışkanlıktan zor olsada vazgeçip aşka yelken açıyor...

O adam yakında biriyle olacak ve evlenecek.
Üzgünüm ama böyle sarılıp ağlamalara kanma seni gerçekten seven başkasını bulursan onunla ol diyip bırakmaz.
Ne olursa olsun tutar elinden.
Şuan üzüleceğin tek şey boşa geçen yılların olsun.

gercekten seven ve asik olan birisi karsisindakine asla baska birini bul ve mutlu ol diyemez.
bu aci verici olabilir ama sanirim evt baska biri olabilir hayatinda buyuk olasilikla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…